![]() |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
muhammed ali galiba seneye istanbul takımlarına göz kırptı arkadaslar :(
ama öyle bile olsa bunu sezon sonuna kadar lige yansıtmaz!!! |
ARKADAŞLAR MAÇIN YILDIZINI TEK OYUNCUYA YÜKLEMEYELİM BU MAÇIN YIDIZI BÜLENT HOCA İNANMIŞ FUTBOLCU KADROSU.
AYRICA ARKADAŞLAR BİŞEYİN ALTINI ÇİZMEK LAZIM. BAZILARI MUHAMMED ALİNİN SADE BU MAÇ İYİ OYNADIĞINI DÜŞÜNÜYO. OYSA KAPTAN HER MAÇ EN İYİSİNİ YAPIYO. KAPTAN KONYA MAÇINDA MAÇ KOPMUŞ SKOR 3 SIFIR OLMUŞ DAKİKA 80 VE 34LÜK KAPTAN RAKİP SAHADA DELİLER GİBİ PRES YAPIYODU. BU TAKIM BU GÜN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOSA BUNDA MUHAMMED ALİNİN KATKISI ÇOK BÜYÜK. BEN OYUMU SANA VERDİM KAPTAN MUHAMMED.AMA TÜM TAKIM HARİKAYDI. HEPSİNE TEŞEKKÜRLER. |
Benim gibi staddan izleyenler Mehmet Yıldız diyecektir.
ama televizyondan izleyen arkadaşlar daha iyi değerlendirme yapacaktır. |
memo sergio ve petko süperdiler. tüm takım süperdi.:)
|
m.yıldız a. dereli ve de diallo güzel oynadılar
|
İleride tek başına savaşan, usta bir vuruşla gol atan ve 3 puanı kazandıran Mehmet YILDIZ tabi ki.
|
DİALLO GERÇEKTEN ÇOK İYİ OYNADI TÜM KİRTİK TOPLARI KESMEYİ BİLDİ DEFANSTA GÜVEN VERDİ.M YILDIZ İLE DİALLO ÖNE ÇIKAN İSİMLERDİ.
|
[B]Bilmem maçta dikkatinizi birşey var mıydı ?[/B]
[B]Tüm ileri uç elemanları, genelde arkadaşlarına,[/B] [B]ileri çıkın, destek olun diye çıkışır.[/B] [B]Ancak dün Mehmet YILDIZ, arkadaşlarına tam tersine,[/B] [B]Gerii...geriiii... diye çıkışıyordu...![/B] [B]Ben bu durumu şöyle yorumladım :[/B] [B]- Siz defans yapın, gol yemeyelim,[/B] [B]- Buraları bana bırakın, ben hallederim.[/B] [B]Kaptanın bu tavrı ;[/B] [B]Hem sorumluluk, hem de özgüvenin ifadesiydi bence.[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;349235][B]Bilmem maçta dikkatinizi birşey var mıydı ?[/B]
[B]Tüm ileri uç elemanları, genelde arkadaşlarına,[/B] [B]ileri çıkın, destek olun diye çıkışır.[/B] [B]Ancak dün Mehmet YILDIZ, arkadaşlarına tam tersine,[/B] [B]Gerii...geriiii... diye çıkışıyordu...![/B] [B]Ben bu durumu şöyle yorumladım :[/B] [B]- Siz defans yapın, gol yemeyelim,[/B] [B]- Buraları bana bırakın, ben hallederim.[/B] [B]Kaptanın bu tavrı ;[/B] [B]Hem sorumluluk, hem de özgüvenin ifadesiydi bence.[/B][/QUOTE] evet o pozisyona özellikle dikkat ettim ve baya bir güldüm adam 10 kişiyi bir yarı sahaya gönderiyor kalan yarıyı da tek başıma idare ederim siz gidin diyor :) |
arkadaşlar özellikle şunu belirteyim bizim bu hafta en büyük avantajımız DİALLO oldu geçen hafta olsa biz en azından o goller yemezdik. birde SERGİO gerçekten adam takıma adapte oldu. bakın son 15-20 dakika oyuna giren bu adam şimdi ilk 11 de sahada ve satılmazsa önümüzdeki sezon banko 90 dakika tamamlayacak.
her zaman diyorduk orta alanda sorunumuz var adam ileride ortada devamlı pres uyguluyor gerçekten çok çalıyor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |