![]() |
--->: TEZAHURAT YAZALIM
[QUOTE=FatihCan;355509][B]Yiğidoyuuzzz ...!!!
Geliyoruuuzzzz ... !!! Ölümüneee seviyooruuzz !!!! cimbomada koyuyoruzzz !!! bu sene biz şampiyonuzz !!![/B][/QUOTE] bu iyi gider helal olsun bre............ |
bence bu daha iyi bizler inandik sizde inanin bizim icin bu maci alin bence cok etkili olacaktir fotbolcularimizi etkiler
|
bu sene sensin sampiyon
bu sene sensin kral galatasarayada koyy pampiyonda olll |
CİNCONUN ARMASIDA
OĞLANLARIN KARMASI NEDE GÜZEL OLUYORDA OOOOOOHHHH OOOOOOHHHHHHHHHHH CİNCONCONA KOYMASI CİNCONCONA KOYMASI |
YENI FEDERASYON YENI SAMPIYON (Sivasspor)
|
vatanı satmadık
polisi taşlamadık bu joplar niye polis dışarı asker içeri |
anadolun gururu gonuller sampıyonu savas savassssss şimdi bastır sivassssss şimdi bastır sivas şimdi bastır sivassss şimdi sivassssss ooooooooooooooooo
|
bunlarda benden ;)
dört sene üstüste şampiyon olmuşşşş avrupanın kralı olmuşşşşşşş destanları YİĞİDO yazar akıllı ol galatasaraaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy Yiğidoyuz biz çekeriz cefaaaaa koyun cimboma sürelim sefaaaaaa hayda hayda nihayda hayda hayda nihayda Yiğidoyuz biz çekeriz cefaaaaaaaa koyun cimboma sürelim sefaaaaaaaa hayda hayda nihayda hayda hayda nihayda (hiç durmadan hızlı hızlı,takımı ateşlemek için) Tesadüf dediler işte burda Yİğido Tesadüf dediler Saldır saldır Yiğido (karagümrük yanıyor melodisi) umutlar var yarınlarda yalınayak gideceğiz Yenilmeden imkansıza şampiyonuz diyeceğiz Sarıldığımız mutluluklar Yok olacak yokluğunda Vuracaksın yürekleri kırmızınla beyazınla Seni sevmek ibadetim Vazgeçemem biliyorsun İster doğru, ister yanlış Seviyorum lanet olsun Yaşanacak hatıralar Ölene dek defalarca Gün sayacak kalplerimiz kırmızınla beyazınla Sarıldığımız mutluluklar Yok olacak yokluğunda Vuracaksın yürekleri kırmızınla beyazınla Kan kırmızısı şafaklarda Yollarına düşeceğiz Gözyaşıyla sevişirken Düşlerimizde güleceğiz Seni sevmek ibadetim Vazgeçemem biliyorsun İster doğru, ister yanlış Seviyorum lanet olsun (EROL EVGİN-SENİ SEVMEK İBADETİM):D |
[QUOTE=tayfun5883;355855]vatanı satmadık
polisi taşlamadık bu joplar niye polis dışarı asker içeri[/QUOTE] Çok güzel olmuş eline sağlık ********** |
-->: TEZAHURAT YAZALIM
gzl şeyler çıkmaya başladı helal size yigidolar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:47. |