![]() |
-->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
süpersiniz keyifle maç izlersiniz güzel bir düşünce
|
--->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
mustafa bızı unutuyon hep kardesım kardesımle ınsallah oraddayız...kuzenı de getırmeye calıscaz...cumartesı denızlı ınledı bu hafta buca ınalayecek bu sene sampıyon anadoludan dıee...
|
mustafa bızı unutuyon hep kardesım; kardesımle ınsallah oraddayız...kuzenı de getırmeye calıscaz...cumartesı denızlı ınledı bu hafta buca ınalayecek bu sene sampıyon anadoludan dıee...
|
ALAYINA ISYAN OLUMUNE SIVASLIYIZ...
|
Heytt Beahh :P Mustii Gardasss Naapiyon ya:P Msn de Fazla Gozukmiyon Artik :P
Musti :P Denizli Macindan Videolariniz Varmi ? Hadi grsz:P |
mustafa geliyoruz
bizide unutma basayev58 chechenmesut yasargul_58 |
-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=buca5835;356951]mustafa bızı unutuyon hep kardesım; kardesımle ınsallah oraddayız...kuzenı de getırmeye calıscaz...cumartesı denızlı ınledı bu hafta buca ınalayecek bu sene sampıyon anadoludan dıee...[/QUOTE]
Abi unutur muyum hic :) sadece listeye buraya mesaj atanlari ekliyorum .Bas tacisiniz hemen ekledim sizi de listeye bucayi inletmeye geldi sira;)[/B] |
5858ismail3535(2)kişi gelioz bende geliom
|
keşke imkanınız olsada sivasa gelseniz çekirdekçilerden iyisiniz
|
gelmeyi çok isterdim ama cuma günü istanbula gidiyorum bizim sivas delice köyünün etkinliği var ona katılacam cumartesi o yüzden malesef gelemiyorum ama tabiki gönüllerimiz takımla beraber umarım farklı kazanıp son haftaya ümitle gireriz...kaderimizde varsa kimse engel olamaz yaşarım şampiyonluğ allah yardımcımız olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:19. |