![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
[B]arkadaşım sana hiç katılmıyorum hep transferleri fb yaptın olmazki be kardeşim...[/B]
|
Sivasspor için en büyük transfer ideal 11'i koruyabilmek .
Üzerine direkt 11 oynayabilecek üç oyuncu kazanılabilirse istanbul ezikleri için işin rengi değişir . Umarım Sivas transfer işini menajer bağlantılarıyla değil , kendi araştırmalarıyla yaptığı analizlerle değerlendiriyordur . |
[QUOTE=özsivasli1903;361963]ulan yozgatli sivasda 18e giremez
selcuk, kemal, can arat geri gelsin sakat sedat, balili, yasir iyilessin yeter... birde cvetkov gitsin hic kosmuyo ya...[/QUOTE] ''hadi ulaaan sen de'' desem yeri demi şimdi ? |
[QUOTE=Antistanbul61;362615]Sivasspor için en büyük transfer ideal 11'i koruyabilmek .
Üzerine direkt 11 oynayabilecek üç oyuncu kazanılabilirse istanbul ezikleri için işin rengi değişir . Umarım Sivas transfer işini menajer bağlantılarıyla değil , kendi araştırmalarıyla yaptığı analizlerle değerlendiriyordur .[/QUOTE] benim bildiğim sözleşmesi biten yok var diyen varsa yazsın bizde bilelim. |
[QUOTE=yigidomustafa58;362327][B]arkadaşım sana hiç katılmıyorum hep transferleri fb yaptın olmazki be kardeşim...[/B][/QUOTE]
inan bu futbolcuları sayarken hangi takımda oldukları ile hiç ilgilenmedim.Ama almaya müsait ve genç hep ordan çıktı üstelikte 2 tanesi daha önce bizde oynamış adapte sorunu yaşamaz diye düşündüğümden olsa gerek sanırım. |
Bencede KEmal ve mehmet yozgatlı ii olar ama daha fazla lazım maddi durum yetmio ona da hepimzdn destk:):)
|
SİVAS YAZ 5058'E GONDER TEK BİR MESAJ DEİL DAHA FAZLAA
|
bence kanfory yollanmamalı cok iyi oynuo bence cvtkov gidebilir oonun yerine bi forvet yda ortasaha alabiliriz gurhan oalbilir selcuk gelirmi bilinmez yabancı almaliyiz ortasahaya bole cok bomba ver kaliteli bi ism olabilir
|
Neden Fenerin artiklari.Kemalde, Selcukda onlarin olsun .Sivasa basariya ac paraya doymamis futbolcular gerekli.
|
hayrettinin yerine iyi bir defans oyuncus acil olarak alınmalı bence,çünki hayrettin takımımıza çok zarar veriyor,özellikle fenerbahçe-beşiktaş ve galatasaray maçlarında hayrettinin tuttugu defansımızın sol tarafı 3 maçtada yol geçen hanı idi sagolsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |