![]() |
--->: LiSeLi YiGiDoLaR BuRaYa..!
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][QUOTE=lise!mustafa;423925]Saol bizdende Gayseriye slmlar...![/QUOTE]
a.s gardas ım biz böle olduk tan sonra bizi kimse tutamaz<<<[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=YigidoGenclik38;423927][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]
a.s gardas ım biz böle olduk tan sonra bizi kimse tutamaz<<<[/COLOR][/FONT][/QUOTE] Bu biz kavramı büyümedikten sonra hiç birşey olmaz...! |
Bende Anadolu İMam Hatip lisesi öğrencisiyiM 11.sınıf öğrencisiyiM.bu arada L!se MusTafa MilleTeen çok Sen yazmışsın Yorumlarını.
|
[QUOTE=kewell;423934]Bende Anadolu İMam Hatip lisesi öğrencisiyiM 11.sınıf öğrencisiyiM.bu arada L!se MusTafa MilleTeen çok Sen yazmışsın Yorumlarını.[/QUOTE]
Ne yapalım millet yazmazsa mecbur kalıyoruz teşvik amaçlı yorumlar bunlar:D |
liseli değilim ama birleşmenizi destekliyorum....
|
[QUOTE=lise!mustafa;362750]LİSELİ YİGİDOLAR NERDE VE HANGİ LİSEDE OKUDUGUMUZU YAZALIM AYNI OKULLARDA OLANLAR TANIŞIRLAR...!İLERDE LİSELER ARASI TOPLANILIP SİVASSPORUMUZUN BİR İST. MAÇINA GGİDERİZ YETERKİ KATILIM..!
SÖZ KONUSU SİVASSPORSA GERİSİ TEFERRUATTIR..![/QUOTE] [B] kardes lıse genclıgını 4 eylule getıremıyoruz istanbula deplasmana gıturmek hayal olur. Heleki 3 buyuk sevdalılarının ortalıkta cırıt attıgı şu dönemlerde[/B] |
[B][COLOR="Red"]Ben Ünsal Yıldız...
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Çok Programlı Lise İnşaat Öğrencisiyim... Benide alsanıza aranıza nolurrrr :D :D :D[/COLOR][/B] |
kayseri kılıcaslan fen lisesi
10.sınıftaım |
keşke bende sivasta olsaydım da sizle maça gelebilsydim:S:S antalyadan sewgilerler:::::::::::::
|
[B][QUOTE=casus84;423979][B][COLOR="Red"]Ben Ünsal Yıldız...
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Çok Programlı Lise İnşaat Öğrencisiyim... Benide alsanıza aranıza nolurrrr :D :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE] Ünsal yaşın tutmuyor :rolleyes: Ama olsun sen tanıdıksın sana bir kıyak yaparız.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:33. |