![]() |
--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
berncede rakip taraftar gruplarının yazısı konulmasın hele istanbulun ki heç konulmasın
|
--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
[FONT="Arial Black"][U][I]sakarya spora tsk ederiz bizi destekledikleri icn saolun ark lar sizi bekliyorz süper ligee[/I][/U][/FONT]
|
Cevap: --->: ÇARŞI KAPATILMALIMI...?
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374295][I][B]BEN BU YAŞIMA KADAR HIC ISTANBUL TAKIMI TUTMADIM TUTMAMDA AZIZ YILDIRIM GFB DAGITTI BESIKTAS CARSIYI CIMBOMDA ULTRASLANI DAGITIR [/B][/I][/QUOTE]
bende öyle düşünüyorum.. Adamlar işlerine qelmeyince hemen dışlıyorlar.. |
Cevap: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...
Lütfen üyelerimizden rica ederim şu gibi yorumlar yapmasınlar.fb liyim, gsliyim, tsliyim, bjkliyim, Sivaslı oldugum içinde Sivassporuda destekliyorum. yada diger illerde dogup ikisine bir baglamasınlar. Tek bir il olur tek takım olur tek yürek olunur tek özveri olur vs. vs. Eger bunları yapamıyorsanız o zaman tamamen digerlerinden kopmamış yada onlarada baglısınız demektir. O yüzden sivasspora katkınızın çogunlugunu oldugunu düşünmek zor olur. Bizim hedefimiz yeni gençlerimize dogan bebeklerimize hem ilimizi hatırlamasını ve Sivassporun başarısını gelecek zamanda da onları tamamen destek çıkması için katkı saglamamız gerekir. Büyük düşünen büyük yerlere gelir demiş bir atasözü. Diger şeyler kafa karıştırıyor yeni nesillere fbliyim sivası tutuyom konyadayım konya seviyorum sivasıda sporuna gibi şeyler.. Rica ederim arz ederim Saygılar....
|
bence trabzonlularin üyeligi engellensin sakaryayi seviyoruz cünkü onlar da bizi seviyor diger spor sitelerinde trabzon taraftarindan yeterince hakaret yazilari aliyoruz onlar bizi düsman gibi görüyorlar
|
Karahisarlı dostum o olay karadenizin genetik bir sorunu onu engellemek zor olur onlar herkese öyledir. O yüzden he diyip geçmek gerekir. Onlar herşeyi çok iyi bilir başarılılardır gibi kendilerini ispatlama derdindedirler. Çünkü geleneksel kültürleri yok oldugu için bunun eksikligini yaşıyorlar. 25 sene önce şampiyonluk yaşamışlar bugün sor hepsine unutmuşlardırda kendileri çünkü 25 yıl çeyrek asır demektir. Çoguda hatırlamaz bilmez görmemiştir. Onun havasıyla kelkinip dururlar. Bizim yıllar önce yüksek ligte oyanayıp tekrar düşüş yaşadıgımızı bilmem bilenleriniz varmıdır. Kayseri ile geçen talihsiz maçı bilenleriniz varmıdır. Sivas zamanındada iyi oynuyordu. Şimdi yıllar sonra tekrar uyanıp çıkışını sürdürüyo Gelelim ts maçlarına aramızda yapılan maçlarda biz onlardan üstünlük sagladık bu bir gerçek o yüzden boşver ne derlerse desinler. Ve geçen sene şampiyonlugu yokladık sinyal verdik bu demek olurki bu yolda bizimde adımız var heran herşey olabilir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19. |