SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   NEDEN GİZLİYORUZ????????? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19764)

XXCakir58 30.09.2008 09:54

-->: NEDEN GİZLİYORUZ?????????

Herkes kendi ismini vermeye hazirsa, ben bastan hazirim. Ama bir kisi veripte digerleri vermesse olmaz.

RECEP_YÜKSEL 02.10.2008 14:45

--->: NEDEN GİZLİYORUZ?????????

[COLOR="Red"][COLOR="DarkGreen"][B]BUNU YAZAN KARYOLA NİCK KİŞİ!!!![/B][/COLOR][/COLOR]

BİR HAFTA BOYUNCA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDINIZ 10 KİŞİ BULAMADINIZ MI??SENİ GÖRMEYE GELECEKTİK N'OLDU GERİMİ TEPTİ BİZ ORDA OLACAZ SİTEDEN AHKAM KESMEYE BENZEMEZ BU İŞLER SENİDE BEKLİYOZ RECEP EFENDİ...SİZİ ...... YARANIR..[COLOR="Red"][B]HA BENİ BANLATMA İHTİMALİNİDE BİLİYORUM BENDE NİCK ÇOK ŞİKAYET EDEBİLİRSİN[/B][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"][B]BU KONUYU BU İNSAN DENİLEN KİŞİLER İÇİN AÇTIM AMA MAALESEF

ANLAŞILMADI BU KİŞİLER BENİ BU SEVDADAN VAZGEÇİREMEZ AMA

BENİM GİBİ BİRÇOK AKLI BAŞINDA İNSANI BURDAN SOĞUTUR VE

GİRMEMESİ İÇİN NEDEN OLUR BU BENİM GÖRÜŞÜM SAYGILARIMLA [/B][/COLOR]

velibircan 02.10.2008 14:49

[B]SENİNLE EN SON GÖRDÜĞÜMDE YANIMDA ABİLERİM VARDI TATSIZLIK ÇIKMASIN DİYE SESİMİ ÇIKARTMADIM KENDİMİ ZOR TUTTUM...ABİLERİM VARKEN BANA BİŞEY DEMEK DÜŞMEZ DEDİM..

AMA Bİ DAHA KARŞILAŞTIĞIMIZDA İSTERSE YANINDA 500 KİŞİ OLSUN O NİCKLERİNİN HEPSİNİ SANA TERSTEN OKUTCAM...

BU SEFER EN SON GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ GİBİ OLMİCAK İNAN SONU NERE GİDERSE GİTSİN BEN YAPACAĞIMI YAPCAM [/B]

burak_baykal 02.10.2008 15:22

-->: --->: NEDEN GİZLİYORUZ?????????

[COLOR="Black"][B]RECEP ABİ ELLERİNE SAĞLIK NEREDEN ÇIKTI BU KİŞİ ANLAMADIM? AMA BURADA KİMSE SİTEYİ KENDİ BAŞINA KENDİNCE SİTEMİZDE BULUNAN BÜYÜKLERİMİZ VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZI SOĞUTMA GİBİ DAVRANIŞI HAK EDEMEZ.BENCE SOĞUTULACAK KİŞİ VARSA ODA [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B] KARYOLA[COLOR="Black"][B]DIR[/B][/COLOR].[/B][/COLOR]

F. Şahin 02.10.2008 15:34

Mantıklı. Ben olaya farklı bir açıdan yaklaşacağım. Eğer herkes ismiyle üye olursa farklı dillere özenti de bir nebze olsun azalmış olur.

metincetin58 07.10.2008 12:56

[B]işte bu konuda çok haklısınız isimlerimizi gizlemeyelim[/B]

memet24 07.10.2008 13:12

dediklerine aynen katılıyorum arkadaş.......................

mrkz_abi 07.10.2008 13:26

[QUOTE=EyüphanAydın;420852][B]

Benim anlamadığım iyi para kazanıyor demişsiniz ? Parayı Rüştü abiyle beraber mi alıyorsunuz ? ;)

Veya bu site çok para kazanıyorsa nerden alıyor ? Reklam yok , ilgili hiç bişey yok.Demekki yoktan var edilicek.

Hmmm..İlginç bişey bir arada parayı alırken banada verirseniz,malum bayram geldi:rolleyes:[/B][/QUOTE]

EYÜPHAN BU SİTEYE NEKADAR GİRİLİRSE O KADAR PARA DEMEKDİR BU 1 BİRDE YOKDAN VAR EDİLECEK KELİMESİNİ 2. KULLANIŞIN SENİN GİBİ AKLI YAŞINDA BİR GENÇ ARKADAŞA YAKIŞMIYOR

mysuskunx 07.10.2008 14:01

Nickimin üstüne tıkla adım soyadım çıkıyor zaten ...

konartr58 07.10.2008 14:21

soyadıda kimlik belirten bir durum yarattığından bence de ya isim ya da soyadı olan üyelikler özen gösterilmeli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51.