![]() |
--->: Sivasspor.com Buluşması
[B][I]HeRKeZe SeLaMLaR GeLeNLeRE TeSEKKURLER[/I][/B]
|
bu güzel çalışmadan dolayı tşkler.ama sivasda olamadığımdan bulunamayağım.iyi eğlenceler...
|
organizasyonu düzenleyen arkadaşları tebrik ederim.mailin geç farkına vardım ama zaten ist olduğumdan gidemezdim katılan arkadaşlara iyi vakit geçirmeleri dileklerimle
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bulusmadan resimler felan varmi...
ekleseniz bi zahmet??? nasil gecti kimler vardi, kim ne yapti? hepsini anlatin bi zahmet ordaymisiz gibi hissedelim bizde[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;399294][B][I][CENTER][COLOR=magenta]bulusmadan resimler felan varmi...[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]ekleseniz bi zahmet??? [/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]nasil gecti kimler vardi,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]kim ne yapti?[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]hepsini anlatin bi zahmet ordaymisiz gibi hissedelim bizde[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] [B]Ablacıım,[/B] [B]anasayfada ecük aşşşaaa bak :[/B] [B]''Sivasspor.com buluştu'' topicini göreceksin. ;)[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;399297][B]Ablacıım,[/B]
[B]anasayfada ecük aşşşaaa bak :[/B] [B]''Sivasspor.com buluştu'' topicini göreceksin. ;)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]heee gördüm abi nerden bilim iki topic acacaklarini bosa yer kapliyor iste bu milletde yaa :p[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: Sivasspor.com Buluşması
[QUOTE=Sweetgirl;399299][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]heee gördüm abi nerden bilim iki topic acacaklarini
bosa yer kapliyor iste bu milletde yaa :p[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]bu mesajı benden başkaları okumaz umarım :)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25. |