SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hollanda`da Yıldız'la Güldük (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20273)

Yiğiter 14.08.2008 13:38

-->: --->: -->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük

[QUOTE=Yigido58_NL;400599]Arkadasim bu olik hata degilki,Gecen cumartesi belcikada bir hazirlik maci yapildi,rakip takimin ismi yanlis yazilmis,sitede yazan takimin ogun baska bir takimla maci vardi,simdide bu haber,Graafschap macini graafschap in kendi sitesinde okuyorum,sivasporun cok guzel oynadigini ligi hakli bir sakilde yukseklerde bitirdigini ve guclu bir takim oldugunu birkez daha ispatladigini,golleri Musa Aydin ile Sergio nu attigini Herve umun birkac net gol kacirdigini okuyorum,kendi sitemize bakiyorum golleri Mehmet Yildiz atmis birde kacirmis,ben kime inanayim,hicbir sekilde dogruluk payi olmayan bu haberemi yoksa maci bastan sona izleyip mac bitiminde aninda kendi sitesine haber yapilan Graafschap in haberine mi inanayim.Ben isterimki kendi sitemizdeki haberlere inanalim ama maaslesef olmuyor.yukarida bir arkadas yazmis Sivassporu devamli takip eden,Sivaspor yetkilileri ile gorusen ve yusde yuz dogruluk payi olan haberler yapan birilerine ihiyacimiz var.[/QUOTE]

[B]her yiğido sivasspor için emir beklemeksizin kendini görevliymiş gibi hissetmelidir..mesela sen hollandadasın ve sen takip edebilirsin takımımızı ve neler olup neler bittiğini ,kampın nasıl gittiğini sitedeki yönetici arkadaşlarımıza iletebilirsin..işte bu gönüllülük..siteden bir yönetici arkadşımızın kamp için hollandaya gidip,tkaımı izleyecek kadar gücü olduğunu sanmıyorum..ama orda yaşayan yiğidolar keşke kendi kendine görev verse ,sivassporumuzu takip etse,sonra gelse bu sitede paylaşsa..bu site bir aileyse,bu ailenin her ferdi kendinde sorumluluk hissetmeli..saygıyla.[/B]

furkancfc 14.08.2008 15:45

--->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük

İnş bu sene Balili,mehmet yıldız ,ve musa aydn ile sivassporumuz çok iş yapacak.

Yigido58_NL 15.08.2008 00:58

--->: -->: --->: -->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük

[QUOTE=yigiter187;400601][B]her yiğido sivasspor için emir beklemeksizin kendini görevliymiş gibi hissetmelidir..mesela sen hollandadasın ve sen takip edebilirsin takımımızı ve neler olup neler bittiğini ,kampın nasıl gittiğini sitedeki yönetici arkadaşlarımıza iletebilirsin..işte bu gönüllülük..siteden bir yönetici arkadşımızın kamp için hollandaya gidip,tkaımı izleyecek kadar gücü olduğunu sanmıyorum..ama orda yaşayan yiğidolar keşke kendi kendine görev verse ,sivassporumuzu takip etse,sonra gelse bu sitede paylaşsa..bu site bir aileyse,bu ailenin her ferdi kendinde sorumluluk hissetmeli..saygıyla.[/B][/QUOTE]

Ben o gorevi gecen sene fazlasiyla ustlendim ve yerine getirdim,butun maclarin oynanacagi stadi,adreini bilet fiyatini,SIvassporumuzun kaldigi otelin adresine kadar herseyi paylastim sitede.Bu sene maalesef bu gorevi yerine getiremedim ozel sebeplerden dolayi.Benim anlatmak istedigim bu degildi zaten,benim anlatmak istedigim bu kisinin Sivaspor kulubu camiasindan birisi olmasi,mutlaka vardir halka iliskiler yada medya ile ilgilenen bir vatandas Sivasspor kulubunde yoksada olmasi lazim sirf medyayi bilgilendirmek taraftari dogru bilgilendirmek amacli bir insan alsinlar ise.Bu vatandasin gorevi yalnizca Sivassporu takip etmek dogru bilgileri dogru agizlardan dinleyip bizlerle paylasmak.Transfer haberleri futbolcular ile raportajlar yapmak kamp haberleri antrenman haberleri buna benzer seyler iste.
Sivassporuma yarin basarilar diliyorum gecen sene Hollandadaki butun maclarini izlemistim cok yakindan takip etmistim kampi ama bu sene olmadi maalesef.

Yiğiter 15.08.2008 10:27

-->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük

[B]bak mesela senin de mazeretlerin var bu sene takımı izleyemediğin için..emin ol herkesin özel mazaretleri var..herkesin olabilir..bu kadar büyütmemeli diye düşünüyorum..umarım çalışmaların devam eder sivasspor için.[/B]

mehmetyildiz58 15.08.2008 10:55

Mehmet Yıldız olmasa halimiz harab..:D

EyüphanAydın 20.08.2008 12:05

[B]Kaptanımıza bu sene güvenimiz sonsuzdur.Bunuda kamptaki maçlarda gösterdi.İnşallah Yeni sezondaki maçlarada böyle bir giriş yaparak yüzümüzü güldürür.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08.