![]() |
--->: -->: --->: -->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[QUOTE=ademgoze;403508]fotoraf makinam bozuldu gözün aydın tigana[/QUOTE]
[COLOR="Red"]o zaman kardeşimsin fotoğraf makinasız bi adem gözenin başımın üstünde yeri var !!!![/COLOR] |
--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[B][U]Maça geleceklerin listesi[/U]
1= Recep YÜKSEL 2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan 14= yiğido_furkan[/B] |
ARKADASLAR BİR AKSİLİK ÇIKMASSA BENDE GELECEGIM AMA TAM OLARAK ŞUAN İÇİN BİŞEY DİYEMİYORUM CUMARTESİ BELLİ OLUR ..
NOT: ADEM KARDESİM BEN YENİ BİR MAKINE ALDIM İSTERSEN 1 GÜNLÜĞÜNE VEREBİLİRİM OTOBUSTEKİ GUZEL ANLARI ÇEKERSİN... |
kocaeline akıyoruz başka sivassporumuz yok tabi davulumla beraber:D
|
-->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[QUOTE=karakule58;403696]ARKADASLAR BİR AKSİLİK ÇIKMASSA BENDE GELECEGIM AMA TAM OLARAK ŞUAN İÇİN BİŞEY DİYEMİYORUM CUMARTESİ BELLİ OLUR ..
NOT: ADEM KARDESİM BEN YENİ BİR MAKINE ALDIM İSTERSEN 1 GÜNLÜĞÜNE VEREBİLİRİM OTOBUSTEKİ GUZEL ANLARI ÇEKERSİN...[/QUOTE] tamam sen gel güzel resimler yakalarız senle |
-->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
ben ve teyzeogluda geliyor maça
adem göze ibrahim gün |
[B]Maça geleceklerin listesi
1= Recep YÜKSEL 2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün[/B] |
[QUOTE=karakule58;403696]ARKADASLAR BİR AKSİLİK ÇIKMASSA BENDE GELECEGIM AMA TAM OLARAK ŞUAN İÇİN BİŞEY DİYEMİYORUM CUMARTESİ BELLİ OLUR ..
NOT: ADEM KARDESİM BEN YENİ BİR MAKINE ALDIM İSTERSEN 1 GÜNLÜĞÜNE VEREBİLİRİM OTOBUSTEKİ GUZEL ANLARI ÇEKERSİN...[/QUOTE] fotoğraf makinesi yasak karakule stada da almıolar gideceğimiz araca da :D:D:D |
-->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
bnde cumartesı gunu orda olucamda fıyat bı acıklansa cok iyi olur ona gore kendımızı ayarlasak malum ögrencı adamız ama bnce sayı cok az en az 50 60 kısıye ulaşmalı ıns Kocaelınde omuz omuza tek ses olarak takımı destekleyecez
|
-->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[QUOTE=omercoskun;403885]fotoğraf makinesi yasak karakule stada da almıolar gideceğimiz araca da :D:D:D[/QUOTE]
biz tecrübeliyiz sokarız ankaradada sokmuyorlardı ama soktuk |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |