SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20531)

MustafaParlak 31.08.2008 23:48

--->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)

[QUOTE=yigidomustafa58;406270][B]bu güzel resimler için teşekkürler keşke bende gelebilseydim maça ama olmadı inşallah başka bir deplasman maçına diyelim...[/B][/QUOTE]

ben seni deplasman otobüsünde görmiyim mustafacım:Dnerdeydin sen ulaşamadık bi türlü...:mad:

GuNaY 31.08.2008 23:50

[QUOTE=MESSİ58;406267]PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL GARDAŞ AMA HAYRETTİNİN GÖZÜNDE DEĞERİNİN KALMADIĞINI SÖLEMEN SENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ TAKIMDA BİTANE ÖZ SİVASLI Bİ ADAM VAR ONA DESTEK OLACAĞIMIZ YERE BÖLE SÖZLER SÖLEMEN DOĞRU DEĞİL SENİ KINIYORUM VE BENİM GÖZÜMDE TEK KURUŞ ETMEDİĞİNİ SÖLEMEK İSTERİM.[/QUOTE]

[B]Hay hay gardaş, gözünde sıfıra indirmen senin bileceğin iş yapacak bir şeyim yok.
Hayrettin konusunda içimden geleni söyledim, takımda tek Sivaslı olması ona taraftarı azarlama hakkını vermez. İlgiden çok sıkılmış olacakki yanına gidip imza almaya çalışan ve birlikte fotoğraf çekilmek isteyenleri kendi tarzıyla uzaklaştırdır. Ve hatta bir kişinin elinden tutarak aşağı ittirdi. Onun hemen yanında M. Ali vardı, ama aynı ilgi onada olmasına rağmen ne yüz ifadesinde nede sözlü olarak herhangi bir tepki görmedim.
Ha burada sende gidip formanı imzalatmak istedinde imzalamadı gibi şey birşey yok, onların tribüne çıkıpta taraftarımızın büyük bir heyacan ve sevgiyle onların yanına koşturmalarından, ilgiden sıkılıp en alta inene kadar takip ettiğimden dolayı söylüyorum. Ve yine söylüyorum Öz Sivaslı olması hiçbirşeyi değiştirmez...[/B]

GuNaY 31.08.2008 23:55

[B]Elinde fotoğraf olan arkadaşlar siteye eklesin. Bendekiler bu kadardı.

Yiğiter kardeşim fot. makinesi gerçekten güzel ancak maalesef benim değil, Engin78 kardeşimizin. Fotoğraflarıda kendisi çekti.[/B]

EyüphanAydın 31.08.2008 23:59

[B][img]http://www.hizliresim.com/2008/8/31/5471.jpg[/img]

Mecidiyeköy maça kalkış saatine yakın bir zaman :)[/B]

YuNuSPaSa58 01.09.2008 00:01

[QUOTE=hodrimeydan4107;406254]sıze hıc kufur etmedık btun tepkı hakemeydı[/QUOTE]

Ama hacı Sizin Kırmızı Kart qördüğünüz Pozisyonda da Haksızmıydı. Sana ßişey itiraf edim..:D ßeLkide ßizim topcu atamazdı onu. Çünkü serdar iyi ßir kaLeci:)

YuNuSPaSa58 01.09.2008 00:02

[QUOTE=GuNaY;406273][B]Elinde fotoğraf olan arkadaşlar siteye eklesin. Bendekiler bu kadardı.

Yiğiter kardeşim fot. makinesi gerçekten güzel ancak maalesef benim değil, Engin78 kardeşimizin. Fotoğraflarıda kendisi çekti.[/B][/QUOTE]

Osman aßi ßi şey söyLicem sana. Nerdeyse 80 85 dk DavuL çaLdım. Kolum şişti ama ne hikmetse ne EyüpHan'ın nede ßenim 1 resmim Siteye Konmamış. Sizi ŞiddetLe kınıyorum:D:D:D

GuNaY 01.09.2008 00:04

[QUOTE=YuNuSPaSa58;406276]Osman aßi ßi şey söyLicem sana. Nerdeyse 80 85 dk DavuL çaLdım. Kolum şişti ama ne hikmetse ne EyüpHan'ın nede ßenim 1 resmim Siteye Konmamış. Sizi ŞiddetLe kınıyorum:D:D:D[/QUOTE]

[B]Yunus ben sadece Engin abinizin çektiği fotoğrafları siteye attım, Adem ve Recep abinin çektikleri henüz atılmadı. Onlardan bekliyoruz ;) [/B]

EyüphanAydın 01.09.2008 00:05

[B][QUOTE=MESSİ58;406267]PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL GARDAŞ AMA HAYRETTİNİN GÖZÜNDE DEĞERİNİN KALMADIĞINI SÖLEMEN SENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ TAKIMDA BİTANE ÖZ SİVASLI Bİ ADAM VAR ONA DESTEK OLACAĞIMIZ YERE BÖLE SÖZLER SÖLEMEN DOĞRU DEĞİL SENİ KINIYORUM VE BENİM GÖZÜMDE TEK KURUŞ ETMEDİĞİNİ SÖLEMEK İSTERİM.[/QUOTE]

Aynı sözleri bende kullanmak istiyorum.Takımda tek Sivaslı olmasına rağmen halende çok sevilen bir futbolcu.Sonuçta o stada gelen bir çok taraftar bulunmakta.Bu taraftarlarında bir çoğu Kocaeli dışında oturmakta.

Örneğin biz mesela İstanbul'dan Kocaeline maçı izlemeye,Sivas'ı desteklemeye gittik.

Tabikide bu tür imza olaylarından sıkılmalıki bu tavırları gösterdi.Sonuçta buna bu kadar ilgiyi gösteren biziz,sonuçta bu yıldızınn buraya gelmesini sağlayanlar biziz.

Nasıl bir mum'un yanması varsa birgün sönmeside olucaktır.Sonuçta taraftarlar rakip taraftar bile değil biz orada Sivaslı olarak bir hemşehrimiz'in,bir Sivaslı futbolcumuz'un imzasını almak istedik.

Ha..eğer imza atmak istemiyorsa,tribünde ne işi var ? Biliyorki bizim Sivaslı taraftarlar sevecen bir yapıya sahip oldukları için hemen oyuncumuz'un yanına gittiler.

Tribün'e çıktıysa imza atmasınıda kabul edicek,o kadar insanın içine girdiyse imza atmasınıda bilecek ![/B]

YuNuSPaSa58 01.09.2008 00:09

[QUOTE=GuNaY;406277][B]Yunus ben sadece Engin abinizin çektiği fotoğrafları siteye attım, Adem ve Recep abinin çektikleri henüz atılmadı. Onlardan bekliyoruz ;) [/B][/QUOTE]

ßenim çektiğim warda 1 kaçtane. O kadar net değil. o yüzden Koymak İstemiyorum..:(:( Telefon 2 Mp çekiyo:(:(

omercoskun 01.09.2008 00:10

[QUOTE=MESSİ58;406267]PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL GARDAŞ AMA HAYRETTİNİN GÖZÜNDE DEĞERİNİN KALMADIĞINI SÖLEMEN SENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ TAKIMDA BİTANE ÖZ SİVASLI Bİ ADAM VAR ONA DESTEK OLACAĞIMIZ YERE BÖLE SÖZLER SÖLEMEN DOĞRU DEĞİL SENİ KINIYORUM VE BENİM GÖZÜMDE TEK KURUŞ ETMEDİĞİNİ SÖLEMEK İSTERİM.[/QUOTE]

Bu sözleri sarf edebilmen için orda bulunman lazımdı.Hayrettin kendinisine bulunulan sevgiden o kadar rahatsız olmuşki bir baba oğlunun formasına imza attırmak için yanına gelmiş o onları kolundan iterek gidio ,hayrettin öz sivaslı olduğu içinmi bu hakkı oluyo ,madem rahatsız oluyosun taraftar dan o zaman tirübüne neden çıkıyosun aynı sevgi m.ali yede gösterildi o neden yapmadı acaba m.ali öz sivaslı değilmi onun bu hakkı yokmu acaba nedersin ???

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:17.