![]() |
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
Selamlar arkadaşlar Eskişehirspor her zaman pahalıya maç seyretmiştir.Geçen Hacettepe maçımız açılış maçımızdı ve bismillah açık 25YTL kapalı 50YTL ile başladık.
[B]Malesef taraftarın isyanına rağmen Bu hafta Sivassporla oynayacağımız maçın bilet fiyatlarıda açıklandı Açık 25YTL Kapalı 50YTL....[/B]Misafir takımda 25YTL lik tarfiden ..şimdiden hepinize hayırlı yolculuklar |
[COLOR="DarkGreen"][B]1**MURAT SARI*
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ* 3**ÖMER COŞKUN* 4**RECEP YÜKSEL* 5**EMRE YÜKSEL* 6**EYÜPHAN AYDIN* 7**MUSTAFA PARLAK* 8**ADEM GÖZE* + 2 OLABİLİR 9**MEHMET ALTUNTAŞ* 10*ALİ BEYDAĞ* 11*ONUR CERİT* 12*YUNUSPAŞA* 13*GÖKSENİN YILDIZ* 14*ÜNSAL YILDIZ* 15*ORHAN YILDIZ* 16*TOLGA ALTUNTAŞ* 17*BÜLENT ORBEYİ* 18*MUSTAFA ERDOĞAN* 19*BEKÇİ* 20*AHMET KOÇTÜRK* 21*SAFFET KIZILYENİS* 22*HÜSEYİN KARADAĞ* [COLOR="Red"]23*KARAKULE ? 24*MUHARREM PEKTAŞ?[/COLOR][/B][/COLOR] |
Açık 25, Kapalı 50 YTL
Cumartesi günü saat 20.00'da Atatürk Stadında oynanacak Eskişehirspor-Sivas maçı bilet fiyatları belli oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp basın Sözcüsü Rıza Zeydan, açık tribün 25, kapalı tribün biletlerinin ise 50 YTL'den satılacağını söyledi .sivaslı arkadaşlara yardımcı olayım bari.hayırlı yolculuklar sağ salim gelin esk ye bekleriz.saygılar |
[B]Değerli büyüklerim ,
İyi kötü her zaman yanınızda olmaya çalıştım ! Tabikide bunu bir unsur olarak görmedim. Sivasspor aşkı ile yanıp tutuştum.Bu haftaki maç masraflarımızı karşılayan abilerimize teşekkür ederim. Spor kulübünde oynadığım için bu hafta aranızda bulunamayacağım,özürümü kabul bulun. Belki sizin yanınızda olmayabilirim ama gönlüm sizinle. İşte pazar günü oynayacağım maçın saati ; [img]http://img225.imageshack.us/img225/9616/efegq8.png[/img][/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;413060][B]Değerli büyüklerim ,
İyi kötü her zaman yanınızda olmaya çalıştım ! Tabikide bunu bir unsur olarak görmedim. Sivasspor aşkı ile yanıp tutuştum.Bu haftaki maç masraflarımızı karşılayan abilerimize teşekkür ederim. Spor kulübünde oynadığım için bu hafta aranızda bulunamayacağım,özürümü kabul bulun. Belki sizin yanınızda olmayabilirim ama gönlüm sizinle. İşte pazar günü oynayacağım maçın saati ; [img]http://img225.imageshack.us/img225/9616/efegq8.png[/img][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B]Eyüphan sen hagisinde oynuyon 3 ün demi yoksa tek birindemi hele bi yaz bakam[/B][/COLOR] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;413054][COLOR="DarkGreen"][B]1**MURAT SARI*
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ* 3**ÖMER COŞKUN* 4**RECEP YÜKSEL* 5**EMRE YÜKSEL* 6**EYÜPHAN AYDIN* 7**MUSTAFA PARLAK* 8**ADEM GÖZE* + 2 OLABİLİR 9**MEHMET ALTUNTAŞ* 10*ALİ BEYDAĞ* 11*ONUR CERİT* 12*YUNUSPAŞA* 13*GÖKSENİN YILDIZ* 14*ÜNSAL YILDIZ* 15*ORHAN YILDIZ* 16*TOLGA ALTUNTAŞ* 17*BÜLENT ORBEYİ* 18*MUSTAFA ERDOĞAN* 19*BEKÇİ* 20*AHMET KOÇTÜRK* 21*SAFFET KIZILYENİS* 22*HÜSEYİN KARADAĞ* [COLOR="Red"]23*KARAKULE ? 24*MUHARREM PEKTAŞ?[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Arkadaslar Istanbul ve Eskisehir'e yakin olan sehirlerde toplam sadece 25 Sivasli mi var ?[/B] :mad::confused: |
[B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;413115][COLOR="DarkGreen"][B]Eyüphan sen hagisinde oynuyon 3 ün demi yoksa tek birindemi hele bi yaz bakam[/B][/COLOR][/QUOTE]
En alttaki olanda oynuyorum B Genç kategorosi Recep Abi,Maçta tam 12.00'da Çakmakspor-Çengelköy,Pazar günü tek olan maçta... Şu anda idmana gidiyorum,akşama Recep abi irtibata geçerim.[/B] |
[QUOTE=ESES126;413045]Selamlar arkadaşlar Eskişehirspor her zaman pahalıya maç seyretmiştir.Geçen Hacettepe maçımız açılış maçımızdı ve bismillah açık 25YTL kapalı 50YTL ile başladık.
[B]Malesef taraftarın isyanına rağmen Bu hafta Sivassporla oynayacağımız maçın bilet fiyatlarıda açıklandı Açık 25YTL Kapalı 50YTL....[/B]Misafir takımda 25YTL lik tarfiden ..şimdiden hepinize hayırlı yolculuklar[/QUOTE] OO DESENE KARDEŞ SON 3 YILIN EN PAHALI MAÇ BİLETİNİ ALACAZ.:rolleyes::rolleyes: |
-->: --->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[QUOTE=ESES126;413045]Selamlar arkadaşlar Eskişehirspor her zaman pahalıya maç seyretmiştir.Geçen Hacettepe maçımız açılış maçımızdı ve bismillah açık 25YTL kapalı 50YTL ile başladık.
[B]Malesef taraftarın isyanına rağmen Bu hafta Sivassporla oynayacağımız maçın bilet fiyatlarıda açıklandı Açık 25YTL Kapalı 50YTL....[/B]Misafir takımda 25YTL lik tarfiden ..şimdiden hepinize hayırlı yolculuklar[/QUOTE] sagol kardeş eskişehirde görüşmek üzere |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[B]İstanbul Sivasspor taraftar derneğinin organizasyonuyla eskişehirspor-Sivasspor macına gidecek arkadaşlar bir önce yerlerini ayırt etsinler sonra yer kalmaz üzülürsünüz bu fırsatı iyi değerlendirin benden söylemesi[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:07. |