![]() |
Cevap: İSRAİLE KARŞIT PANKART
ELBET BİR GÜN GELECEĞİZ ÇAKALLAR BİZ KANUNİN'İN FATİH'İN MUSTAFA KEMAL'İN TORUNLARIYIZ
|
Israil resmem savas sucu isliyor filistinlileri colukcocuk demeden katlediyor..
|
Amerika'nın bölge bekçisi, jandarması İsrail'e devlet olarak çok net ve yıpratıcı bir tavır koymamız lazım. Yürüyüşler, mitingler, pankartlar etkili olabilir ama esas devletimizin kısa sürede devreye girmesi lazım.
Her sabah, her akşam televizyonlarda kana doymayan çakalları, ölmüş çocukları gördükçe insanız deyipte kılı kıpırdamayanları, medeniyiz deyipte bu haberleri elinde viski bardağı ile dinleyen batılıları lanetliyorum. AYK |
israil bu hain saldırısını feci şekilde ödeyecek ne israiller geldi ama noldu allah mazlumun yanındadır zalim in uzağındaaaaa
|
[QUOTE=burak_baykal;456764][B][COLOR="Navy"]arkadaşlar filistin için her zaman aynı düşünceler içerisindeyiz.ve israili kınıyorum.ama şunu bilin ki bu saldırıların balili ile ilgisi yoktur.tüm arkadaşların öğrenmesini istiyorum.bu tür haberlerde lütfen baliliyi katmayın.çünkü kendiside teröre karşıdır.[/COLOR][/B][/QUOTE]BALİLİYİ SEVİYORUZ KENDİSİNDEN TERÖRÜ LANETLEYEN DEMEÇLER BEKLİYORUZ
|
Arkadaslar Afedersiniz Ama Bi Yigido Olarak Bu kelime Bizlre Yakısmaz Ama Bunların Alayı ******** Degil de Ney Kucuk Cocuklara Savunmasız insanlarla catısıor Biz Sıcak evimizde Otururken Onlar İse atılan BOmbalarla ısınıorlar
|
insan hakları savunucuları nerede
|
[QUOTE=yigidolar06;458189]BALİLİYİ SEVİYORUZ KENDİSİNDEN TERÖRÜ LANETLEYEN DEMEÇLER BEKLİYORUZ[/QUOTE]
siz onların dinine geçmediğiniz sürece onlar sizin dostunuz olmaz sevmeyi verin baliliyi |
zalimler için yaşasın cehennem
|
[B]Yahudiler : Yumurtalarını pişirmek için dünyayı ateşe verebilecek lanetlerdir. Balili orda yaşananlar hakkında bişeyler söylesin susmak zalimin yanında olmak demektir...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |