SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   G.Saray maçı İstanbul'da oynansın mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22951)

Yiğiter 15.01.2009 21:21

Cevap: G.Saray maçı İstanbul'da oynansın mı?

-25'te oynayan Trabzonun suçu ne?

gül5858 15.01.2009 22:19

--------------------------------------------------------------------------------

Neden yani bütün s.spor maçları sivas 4 eylül Sıtadında oynamasın.ki.
Bütün mesele sivasın hava şartlarıysa bazı futbolcularımız bu hava şartlarına alışkın olması lazım.Demi yani çok saçma ya taraftarsız maç 100 50 kaybetmek demek olduğunun.Farkında olmayanlarmı var.
Bu risk alınmamalı kesinlie. S.spor ne sahalarda ne karlarda ne buzlarda oynamadıki bu günmü oynamasın.Ve oynayamasın.
Ben bir Sivaslı ve S.Sporlu taraftar olarak bunun gündemde bile olmasından rahatsızım.Ve Yüksekovada duyduğum bir s.spor maçından bahsedeyim.
S.SPOR TARİHİ TAM OLARAK BİLMİYORUM HAKKARİ YÜKSEKOVADA MAÇ YAPILMIŞ BUNU YÜKSEKOVALI BİR OKUL MÜDÜRÜNDEN DUYMUŞTUM
YÜKSEKOVALILAR MAÇA BİR HAFTA KALA SAHAYA HORTUNLA SULAMIŞLAR VE BUZ TUTMUŞ BÜTÜNÜYLE AMAÇ S.SPORUN FUTBOLCULARI OYNAYAMASIN DİYE SANKİ BİZİMKİLER HİÇ KAR GÖRMEMİŞ HEPİMİZ ANADOLU COCUĞUYUZ VE S.SPOR O MAÇI 8.0 KAZANMIŞ ARKADAŞLAR
VE ŞİMDİ SÖYLÜYORLAR BİZ BÖYLE YAPTIK AMA S.SPOR HEMDE 8 GOL ATTI GİTTİ DİYE BUDA ONLARA KAPAK OLSUN VE ONLAR GİBİ DÜŞÜNENLERE
ŞU AN İLK SIRADA OLMASI S.SPORUN GURUR VERİCİ
BENİ ÜZEN BİR KONU TLV YON KANALLARININ SPOR HABERLERİNDE SADECE 4 TAKIMDAN BAŞKA YAYIN YOK YANİ DÜŞÜNÜN LİGDE BAŞTA OLAN S.SPORDAN BAHSETMEMESİ BENİ ÜZÜYOR BU GİBİ ZİHNİYETLER ARTIK DEĞİŞSİN VE BİZ TARAFTARLAR SESİMİZİ HERYERE DUYURALIM
BEYAZ KIRMIZI SİVAS.SPOR ANADOLU YILDIZI

miroğlu 15.01.2009 22:37

:rolleyes:Kimse saçmalamasın buz soğuk ne farkeder. Sivasımız burası yahu ali samiyen de çokmu iyi olcak sanki o kadar gs li arasında. Gelsinlerde kulakları donsun adamların da görsünler günlerini.Bırakın şu istanbul muhabbetini biz sivaslıyız sivassporluyuz.Yalakalık yapmayın yaa içimizdeki şu istanbul yalakalarını temizleyelim lütfen bir an önce:D

SenSetik 15.01.2009 23:18

madem soğuk nedeniyle maç istanbula alınacakmış o zaman benim yeni bir fikrim geldi :

rus ligi de istanbula alınsın ha olmazmı arkadaşlar ?? ne dersiniz?? yazık adamlar üşüyor veya sakatlanma tehlikesi atlatıyor olabilirler bazı maçlarda??

yav gidin Allanızı severseniz saçmalamayın olurmu böyle şey hiç??

cücü baba 15.01.2009 23:27

[B][I][COLOR="Red"]O zaman havalar düzelene kadar hiç maç yapmıyalım sahamızda diğer gelecek takımlara yazık değilmi henüz ilk yarının ilk maçı teknik olan takımlar ağır hava şartlarında zorlanırlar eğer biz iyi motive olursak bu maçı alır ve lige güzel bir başlangıç yaparız geçen sezonda G.S. maçı sondan bir kaç hafta evveldi yenseydik ŞAMPİYON olabilirdik ama olmadı çünkü G.S teknik bir takım bazen şartları lehine çevirmeyi bilmek lazım sanırım sayın Ünsal talihsiz bir açıklama yapmıştır.. [/COLOR][/I][/B]

erol_58 15.01.2009 23:47

NE OLURSA OLSUN BURDA OYNAYALIM İLK MAÇI SON HAFTA GS'YI ORDA YENİP BİZANSI YIKIP KUPAYI GETİRİRİZ İNŞALLAH.

mev58lüt 16.01.2009 00:10

neden yani bütün sivasspor maclari sivas 4 eylül sitadinda oynamasin öyle sacmalikmi olur mac sivas da oynansin.

HEMŞO 16.01.2009 03:50

hayır sivasta oynansın gs ye karşı zaten şansımız yok en azından buzda oynayıp belki kazanırız onlar oynayamazlar.

halilxx58 16.01.2009 08:07

abi bence sivasta oynanmali kötü hava sartlari sivassporumuzun lehine cünki SIVASSPOR alisik bu hava ya ama galatasaray alisik degil.........

MustafaParlak 16.01.2009 11:44

[QUOTE=GuNaY;460921][B]Şampiyonluk maçını evimizde oynamak güzel bir fikir ancak bunu rakipte düşünüyordur :)

Böyle bir uygulama olmadı, şimdide olacağını sanmıyorum.[/B][/QUOTE]

[B]Tamamen Katılıyorum Abi Sana Böyle Bir Uygulama Sadece Galatasaryın İşine Yarar Çünkü 2 mAÇIDA gÜZEL bİR hAVADA oYNAMIŞ Olurlar Biz Bu havayaa alışkınız bu maçı alırız...![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:13.