![]() |
Cevap: Dikkat! Sivasspor'a Oy Verme
[QUOTE=erol_58;463748]Tabellenführer aus Europa wird am Ende nicht Meister?
Gesamtergebnis der Abstimmung 1) 1899 Hoffenheim (GER)36.36% 2) Sivasspor (TUR)22.49% bak şimdi ne olacak son durum bu 3) Inter Mailand (ITA)22.42% 4) AZ Alkmaar (NED)9.81% 5) Olympique Lyon (FRA)8.92%[/QUOTE] [B]WALLA GARDAŞ SEN BEN BİR KAÇ KİŞİ YIRTILDIK BURADA YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRİM AMA DİĞER ARKADAŞLARDA YAPSA İYİ OLUR[/B] |
[B]1) 1899 Hoffenheim (GER)36.21%
2) Inter Mailand (ITA)22.65% 3) Sivasspor (TUR)22.36% 4) AZ Alkmaar (NED)9.82% 5) Olympique Lyon (FRA)8.95%[/B] [B][COLOR="Blue"]BAYAĞI ÇEKTİK AŞAĞILARA ARTIK YORULDUM BEN YARIN VERECEĞİM. TOPLANIP HEP BERABER YİĞİDOMUZU SONUNCU YAPMAMIZ LAZIM...[/COLOR][/B] |
arkadaşlar biraz haksızlık var ama ne yapalım bizide çekemeyenler var inanın saatlardir oy atıyorum interi 3.sıradan 2.sıraya taşıdım puanı inter mailand 21.78% vardı şu anki puanı tabloda görüyorsunuz inter'lilernen başım belaya gitmez inşallah.
1) 1899 Hoffenheim (GER)36.28% 2) Inter Mailand (ITA)22.60% 3) Sivasspor (TUR)22.39% 4) AZ Alkmaar (NED)9.80% 5) Olympique Lyon (FRA)8.93% |
destek veren akadaşlara teşekkürler
|
[QUOTE=adres58;463750][B]WALLA GARDAŞ SEN BEN BİR KAÇ KİŞİ YIRTILDIK BURADA YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRİM AMA DİĞER ARKADAŞLARDA YAPSA İYİ OLUR[/B][/QUOTE]aynen kardeş katılıyorum teşekkürler
|
üstteki mesajımda interi 2.ye taşıdım demişim yanılmışım bir kaç arkaşında desteği olmuş kusura bakmayın arkadaşlar hele diyorum oylar takır takır inter aldı başını gidiyor.
|
arkadaşlar son durum benden bukadar anket devam ederse yarında az akmarı çekeriz yukarıya.iyi geceler.
Gesamtergebnis der Abstimmung 1) 1899 Hoffenheim (GER)36.24% 2) Inter Mailand (ITA)22.73% 3) Sivasspor (TUR)22.33% 4) AZ Alkmaar (NED)9.78% 5) Olympique Lyon (FRA)8.92% |
kim ne anket yaparsa yapsin yigido ne yaptigini bilen bir futbol oynuyor ve insallah mutlu sona ulasarak anketcilerede gerekli dersi vererek bundan nasil anket yapmalari gerektigini ogretecek
|
sivassporumuzun adının buralarda yer alması dahi ilerisi için önemli
gelecekte nerelerde konuşulacağımızı hayal etmek zor değil |
Arkadaşlar Sivasspor 2. sıraya çıktı.İndirmek için İnter milan'a oy verelim...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30. |