SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23274)

Yiğiter 28.02.2009 23:39

Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?

Şampiyonluğu askerlikten teskere almaya benzetiyorum..O teskereyi Mayıs ayında alacağız..
Bize düşen Mayıs ayına kadar sabretmek..
Hepsi bu..

yusuf_yusuf 01.03.2009 00:06

once fenere maç satıldı sıradakı takım kım olur acaba

etzel1967 01.03.2009 01:08

onlar bize çelme taktılar şampiyonluk yolunda, biz de onların elinden kupayı alıp canlarını yakacağız inşallah...

kral585858 01.03.2009 01:10

Fener bjk ve cincon ilk yarıdaki onca puan farkını eritti... erittiler . Trabzona yapılan hakem kıyımları mesela ..
Bu yüzden şampiyon olacağız diyemiyorum ama umuyorum :)

GuVeN 01.03.2009 01:27

[QUOTE=kral585858;484807]Fener bjk ve cincon ilk yarıdaki onca puan farkını eritti... erittiler . Trabzona yapılan hakem kıyımları mesela ..
Bu yüzden şampiyon olacağız diyemiyorum ama umuyorum :)[/QUOTE]

ya sen trabzonlu falanmısın?nasıl bi taraftarsın sen.. profılıne 58 yazıp gızlıden ts avukatlıgı yapıp durmasana.. bugun sıvasa yapılan nedır? ılk gol ofsayt varmı bunun otesı,hakemin gozunun onunde tabanla ayak kırmak ıstercesıne futbolcumuza dalan alexe kırmızı kart göterılmedı. sen macı ya ızlemedın yada gızlı hamsı avukatlıgı yapıyorsun..

tekniker58 01.03.2009 14:32

SİVAS olarak bizler yapılması gereken şeyleri yapalım sevinelim, sevindirelim bakalım sonuç ne olacak. güzel şeyler olacak.

HayaLpereSt 01.03.2009 15:02

[B]Geçen Sezon Yağmasakta GürLedik ama Bu Sezon Yağacağız Kimse engeLLeyemez AnadoLu ihtiLaLi baŞladı artık..[/B]

birolsvs58 01.03.2009 16:30

allahın izniyle bu takıma şampiyonluk nasip olacak bu sene:D

ICNATSOB 01.03.2009 16:54

biz size her zaman güvendik ama şampıyonluk bizim kırmızı beyaz 3 yıldız sivas spor şampıyon yiğidolar :D

Yiğiter 01.03.2009 17:09

[QUOTE=cactuss58;484817]ya sen trabzonlu falanmısın?nasıl bi taraftarsın sen.. profılıne 58 yazıp gızlıden ts avukatlıgı yapıp durmasana.. bugun sıvasa yapılan nedır? ılk gol ofsayt varmı bunun otesı,hakemin gozunun onunde tabanla ayak kırmak ıstercesıne futbolcumuza dalan alexe kırmızı kart göterılmedı. sen macı ya ızlemedın yada gızlı hamsı avukatlıgı yapıyorsun..[/QUOTE]

Dostum aramızda Sivaslı gibi gözüken ikiyüzlü Trabzon taraftarı var..
Yahudilere söverler aam burayı provoke etmekte,karıştırmakta onlardan iyidirler..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:04.