![]() |
[size=7][color=darkblue]sivasspor 4
adana 1 inş.[/color][/size] |
[size=6][/size]aslında tahminede pek gerek yok çok atarız belki bir düzine
|
[size=6][/size]dün 2.lig dosyasında spiker bitin takımların hocalarına soruyor :sizce kim çıkar süper liğe her bir ağızdan sivasspor diyorlar belkide bizi rehavete sokmak istiyorlar ama şunuda söylemeden geçmiyorlar:
|
ELBETTE BİZDEN KORKACAKLAR BU SENE SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
BİZİ REHAVETE SOKMAK İÇİN DE SÖYLÜYOLAR AMA BİZİ KİMSE YILDIRAMAZ DURDURAMAZ ŞANPİYON OLACAĞİIZ İNŞ.. |
Arkadaslar gecen macta icimden bi ses sivas 3:1 yencek demisti ve dogru cikti :D bu kez de icimden bi ses sivas 1:0 yenilecek diyor :cry:. Bu kez de ins. benim dedigim olmaz.
|
Zor maç olacak. Herkesin ortak kanısı bu. Ama İsmail hoca ne eder, eder bu maçı kazanır...
Bence 2 - 1 biter. |
[size=6]SİVAS:3[/size] adana:1
|
slm sivasli hemserilerim
bence Adanasporu 2-0 yencegiz |
[quote=ultraSivas_58][size=6][/size]dün 2.lig dosyasında spiker bitin takımların hocalarına soruyor :sizce kim çıkar süper liğe her bir ağızdan sivasspor diyorlar belkide bizi rehavete sokmak istiyorlar ama şunuda söylemeden geçmiyorlar:[/quote]
aynen katılıyorum ama bizim yönetimimiz ve Sivasspor camiası bunun bilincinde.korkulacak bi şe yok bence.. SİVASSPOR:4 adaNa:1 _______________________________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
Bu maçı rahat alacağız.hiç abartmıyorum, 6-0 alacağız... :!:
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:38. |