![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
bu stad da taraftar cok önemli...
besiktaslilardan dolduracaklarrdir yerlerini diye düsüniyorum ve zaten nasil taraftar oldugunu dünya biliyor o yüzden bizim taraftarlar bu macda ayni eses e oynadigimiz gibi bagirmlari lazim hatta daha fazla.. ins kazaniriz.. |
aslanlarim 1- 0 olsun bizim olsun sivasim burda herkes sivas sampiyon olmaz diyor bunlarin icinde babam dayim amcam saivaslilarda var hepsi bEjikitas yada fener sampiyon olcak dedim bende onlara görürüs sampiyonu dedimj yenin sunlari fenerle cimbomu gömtün gibi 4 eylüle göm bejiktasi kangaltaraftarlar size güveniyorum ALMANYADA kilerinin yoklunu hissettirmeyin ögretin onlara sivasli neymis.
herkes gercegi görmek üzere yakinda tamamen görcek ....sampiyon bellli. |
gardaşlar benim bu maçtan hiç umudum yok çok zor maç beraberlik alsak yeter
|
Ankaragücü maçından sonra bu maç için ümitlerimiz yeşerdi.Beşiktaş maçından çıkacak 1 puan bile çok önemli.
|
Sahaya çıkıp adam gibi oynamıyorlar son zamanlar. Bu futbolla bjkyı yeneceğimizi hiç sanmıyorum. İnşallah yanılırım.
|
sivasspor istedigi futbolu sahaya yansıtırsa yenemiyecegi takım yok ama son zamanlardaki gibi oynamaya devam edersede beşiktaş bize acımaz yenip giderler inş. istedigimiz oyunu oynarlar ve mutlu sona adım adım ilerleriz. SİVASLIYSAN ÖVÜN DEGİLSEN İTAAT ETT.
|
öncelikle bütün sivassporlulara:) selamlar ben içerdeki bütün maçlara giden biri olarak taraftar olarak tezeavratımızı yapamıyoruz şu beşiktaş maçında 90dakika hiç susmadan rakip baskı altına alalım güzelce şu eziktaşları yenip gönderelim.
|
Besiktas bu maçi çok rahat kazanir.
|
yükseliş trendimiz başlıor artık sivasımızı kimse tutamaz
|
ARTIK BÜYÜK DENEN EZİK TAKIMLARI ARTIK SEWGİ İLE DEGİLDE SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK KARŞILAYALIM BU MAÇTA SAHA DOLARDA SEYİRCİ NE YAPAR ORASI VAR İNŞ BU MAÇTA SEYİRCİ SOV OLUR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:37. |