SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   SIVASLIMISIN HEMSERIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2460)

drummer 12.01.2006 14:16

[COLOR="Blue"][B][I]evet yaa çember çevirme vardı eskiden.azmı çevirdik çemberi.
kışları tavşan bayırının üstünden balık sırtı kızakla bir bıraktınmı kendini taaa mundar ırmağa kadar giderdik,bazıları hızını alamayıp,mundar ırmağa dalardı,o soğuk karda kışta.evde yediği sopada cabası.
patenlerimiz vardı ne paten kayardık.
birde yaşlılara muzurluklar yapar,tuzak kurardık.karı eşeleyip içine su doldurur sonra üzerini karla kapatıp dikize geçerdik.tuzağa kim düşecek diye.düşenede hep gülünürya.düşende basar küfürü.[/I][/B][/COLOR]

FATIMA 14.01.2006 15:00

[QUOTE=CAGLAYAN]ne Oyuncagi oyuncakmi vardi? kendi oyuncagimizi kendimiz yapardik .. azmi eski araba lastigini önümüzde ciplak ellerimizle döndererek arkasindan kosardik,siz hic Cember cevirdinizmi?asik attinizmi? asik deyince....benim kinali ortasi kursunlu bir Enekem vardi sabah aksam asik atardim.:D siz hic saati 25 kurusa kiralik Bisiklete bindinizmi? Hayir degilmi...... yaaaaa simdi her sey var allaha sükür. O eski günleri ama hic bir seye degismem.[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]evet çağlayan abi anlatmak istediğim şeyde tam olarak buydu...[/FONT][/I][/B][/COLOR]

serhankaburcuk 14.01.2006 17:06

[QUOTE=CAGLAYAN]ne Oyuncagi oyuncakmi vardi? kendi oyuncagimizi kendimiz yapardik .. azmi eski araba lastigini önümüzde ciplak ellerimizle döndererek arkasindan kosardik,siz hic Cember cevirdinizmi?asik attinizmi? asik deyince....benim kinali ortasi kursunlu bir Enekem vardi sabah aksam asik atardim.:D siz hic saati 25 kurusa kiralik Bisiklete bindinizmi? Hayir degilmi...... yaaaaa simdi her sey var allaha sükür. O eski günleri ama hic bir seye degismem.[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Şimdi hiçbirşeyin tadı yok....Ben bazen çocuklara bakıyorum ama onların oyunlarındanda oyuncaklarındanda hiçbir şey anlamıyorum...Önceden kışın o çat ayazlarında cıncık oynardık...Aşık atardık...Sigara kagıdı oynardık...Gödelek oynardık...Çelik çomak oynardık....Ah ahhhhhhhhhh nerde o eski günler...Yemin ediyorum tekrar o günlere dönme fırsatı olsa hiç çekinmeden dönerdim...[/COLOR][/FONT][/B][/I]

1967_DERNEK_10UR 14.01.2006 18:33

[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]ÇOCUKKEN EN ÇOK KIZAKLA VE BİLYELİ İLE KAYMAYI SEVERDİM..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 14.01.2006 18:36

[B][FONT="Comic Sans MS"]Ben elmaya ,kiraza vişneye dalmayı özledim....Ah !!!AHHHHHH[/FONT][/B]

Etem-Murat 14.01.2006 18:42

EVET CANIM HEMDE SIĞIRYOLUNDANIM ESKİ ADIYLA BİZİM KAPININ
ÖNÜNDEN SIĞRLAR TOPLANIR VE MEREKUME YAYILMAYA GİDERDİ BİZDE PEŞLERİNDE BELLİ BİR YERE KADAR GERİ DÖNERDİK NE ĞÜNLERDİ BİZİM EVİN ÜS TARAFI YANİ YENİ MAHLE KARAKOLUN ORALAR TARLAYDI TARLALARDA
TOMBUL VE DEVE TABANI TOPLAMAYA GİDERDİK BİRDE ORALARI KORUYAN KORUCULAR VARDI ATLA GEZERLER KİM EKİNLERDE GEZENİ GÖRÜRS

DJMuRaT 14.01.2006 18:44

[QUOTE=Etemtemizkan]EVET CANIM HEMDE SIĞIRYOLUNDANIM ESKİ ADIYLA BİZİM KAPININ
ÖNÜNDEN SIĞRLAR TOPLANIR VE MEREKUME YAYILMAYA GİDERDİ BİZDE PEŞLERİNDE BELLİ BİR YERE KADAR GERİ DÖNERDİK NE ĞÜNLERDİ BİZİM EVİN ÜS TARAFI YANİ YENİ MAHLE KARAKOLUN ORALAR TARLAYDI TARLALARDA
TOMBUL VE DEVE TABANI TOPLAMAYA GİDERDİK BİRDE ORALARI KORUYAN KORUCULAR VARDI ATLA GEZERLER KİM EKİNLERDE GEZENİ GÖRÜRS[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Ah Etem abi aH Ne günlerdi BeA!!!![/FONT][/B]

1967_DERNEK_10UR 14.01.2006 18:45

[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Ben elmaya ,kiraza vişneye dalmayı özledim....Ah !!!AHHHHHH[/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]walla murat ben ağacı kökünde söküp götürüyordum..:D[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]

1967_Dernek_Murat 14.01.2006 18:46

[B][CENTER][COLOR="Red"]cocuklugum köpek ve kuş kovalamayla gecti.ben hiç oyun oynamadım[/COLOR][/CENTER][/B]

DJMuRaT 14.01.2006 18:48

[QUOTE=1967_Dernek_Murat][B][CENTER][COLOR="Red"]cocuklugum köpek ve kuş kovalamayla gecti.ben hiç oyun oynamadım[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Abi çok heyecanlı bi çocukluk yaşamışsın sende... :D[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54.