![]() |
Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
gaziantep inşallah elimize düşersin
televizyonda antep seyircisinin küfürlerini duyduk sizin inadınıza şampiyon olacağız bunlar kıskançlıktan böyle hareketler yapıyorlar |
Iki yüzlüler birgün sizde elimize düsersiniz o zmn öcümüzü aliriz gerçi onlarin seviyesine dusmek bize yakismaz ama olsun
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Ne diyelim kıskananlar çatlasın
[/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B]SİVASIN SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOK[/B][/FONT] |
[QUOTE=AnadoLu27;513186]Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....
_____ İSTER KİN KUSUN İSTER NEFRET EDİN KALBİMİZİN SİZİNLE SİVAS... GenÇLİk27 Grubu Adına Yazıyorum...!![/QUOTE] [B] Arkadaş ne dersen de ama dün küfür meselesi gençlik 27 grubundan başladı ondan önce biz yan taraf çocuk tribünü ile güzel tezahürat içerisindeyidik haaaa siz bjk taraftarısınızdır orasını bilemem ama başlatan sizlerdiniz bunu inkar etmeyin o kadar hakaretinize karşın bir tane bile koltuğunuz kırılmadı buda bizim [U]Asaletimizden kaynaklanıyor[/U] Bu saatten sonra onca yapılan şeyden sonra bana kardeşlikten bahsetme lütfen [/B] |
[QUOTE=club7house;513160]Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!![/QUOTE]
[B] Antalya Denizli Fenerbahçe nerede bizim şampiyon olmamızı istiyor sorabilirmiyim ha Ankaragücü taraftarı destek veriyor ona birşey demem ama diğer üç takımdan bugüne kadar böyle birşey duymadım [/B] |
kimseden kardeşlik beklemeyin arkadaşlar.kardeş arıyorsanız bizler yiğidolar birbirimize yeteriz.bursa eskişehir.konya antep bunlarmı bizim kardeşlerimiz.bizimle oynadıkları maçlarda aslan kesiliyorlar.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Lany O Kadar Gazi()Antep Diye Bağırdık Sizde Tribün Adına BirŞey Yok Paso Kağıt Kendı Evınızde Degıl Deplasmandasınız Yazık Yazık......SivaSGüCü...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Hepsi hikaye eğer ANADOLU gerçekten Birlik olsa İstanbul dan şampiyon çıkmaz ama Anadolu onlara çalışıyor ve onlarda Anadoluya çalışıyor[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;513274][COLOR="DarkRed"][B]Hepsi hikaye eğer ANADOLU gerçekten Birlik olsa İstanbul dan şampiyon çıkmaz ama Anadolu onlara çalışıyor ve onlarda Anadoluya çalışıyor[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B] Aynen Recep Abi Aynen Katılıyorum...[/B] |
s.a bencede erdal guler arkadasim cok güzel yazmis ona katiliyorum hak edeceksin alacaksin sadece herkese ayni sekilde mücadele etsinler bize direnen ötekinin altina yatmasin yeter.arkadaslar ankaragucü ve bursa demis destekleyen taraftarlar haklilar ama denizli taraftarinida unutmayin yendigimiz halde bizi desteklediler hepsine tesekur özelliklede fenere büyüksun.ama bu yil en büyük sivasspor tabiki
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:13. |