![]() |
Cevap: Baskkentte Hacettepe Maci Icin Toplaniyoruz
[B][QUOTE=emre41;518756]arkadaşlar tüm bunlar için polis izin verecek mi? bunları hesaba kattınız değil mi? Allah muhafaza bi tatsızlık olmasaydı. Yüreğimiz sizinle, Allah yardımcınız olsun. Muhsin başkanımıza bol bol dua e din[/QUOTE]
sorun olmaz dostum emniyetle de temastayim :) sen de gelecektin sanki forumda yazmissin gelemiyorsun galiba ?[/B] |
[B]keşke bende ankarada olsaydım da katılsaydım size!
kızılaya sıhhiyeye ulusa 19 mayısa slmlar istanbuldan... ben inşallah son haftaki gs maçı için ali samiyendeki yerimi almayı düşünüyorum,yeterki kayıpsız geçelim şu iki maçı... tahminime göre bu maçta ankaragüçlü kardeşlerimizde sizi yalnız bırakmazlar! organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tskler...[/B] |
Organizasyonunuza katılamayacağım için çok üzgünüm.Allah gidenlerin yollarını açık etsin,kaza bela vermesin.Organizasyonu yapan ve katılan kişilerin ayaklarına,gönüllerine ,yüreklerine sağlık.
|
[B]Bizlerdende Selam ve Dua Götürün Merhum Yazıcıoğluna[/B]
|
kardeşler yolunuz açık olsun.Allah yardımcınız olsun birde ankaradaki taraftarlara, başkentli yiğidolardan a.gücü maçında destek olmalarını istiyoruz artık bjk kaybetmesi için elimizden geleni yapmanın tam vaktidir.inanalım ve olalım şampiyon biz yiğidoyuz bunuda unutmayalım..
|
keşke gelebılseydım,size katılabılseydım..su an hepınıze ınanılmaz ımrenıyorum..
ınsallah sıvassporumuz bıze bu hafta bı suprız daha yasatmazda bu kadar hevesı kırmaz.. toplu sekılde bır gun sonra ankaragucunude destekleyecekmısınız? televızyonda hos bı goruntu olurdu kol kola ıkı takım taraftarını gormek.. |
çok güzel düşünülmüş bir organizasyon inşallah katılımda fazla olur .inanın şampiyon olamasak bile buralarda olmak gerçekten çok güzel.ben ümidimi yitirmedim olmaz olmaz .hiçbişey bitmedi daha alınacak 9 puan var,bekliyecegiz bakalım daha neler olacak burası türkiye herşey olur.
|
bu maçı mutlak suretle kazanmalıyız...........
ama kaybetsek dahi bizim için bulunduğumuz nokta zaten büyük bir başarıdır |
şampiyon olsak da, olmasak da bize iki senedir müthiş heyecan yaşatan takımımızın yanındayız...maçın sonucu ne olursa olsun ŞAMPİYON SİVASSPOR...
Allah yardımcımız olsun... |
[QUOTE=myway;518764][B]
sorun olmaz dostum emniyetle de temastayim :) sen de gelecektin sanki forumda yazmissin gelemiyorsun galiba ?[/B][/QUOTE] gelecektim ancak finaller başlıyor abi. nasıl yandığımı bilemezsin. ama gs maçında istanbuldayım inşallah. allah sizlere uzun ömür versin. allah'a emanet olun inşallah. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |