SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR - Gençlerbirliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25551)

giants 18.05.2009 23:30

Cevap: TSL/SİVASSPOR - Gençlerbirliği

Sayin hocamiz kendini tekrar etmede israr etmezse,Takimi kazanmaya adapte edip ona göre bir sistem olusturup gercekten futbol oynamak isteyenlerden takim olusturursa Genclerbirligini rahat yeneriz.Birak Genclerbirligini Türkiyede her takimi yenebilecegini Kanitlamis bir Takim. Yok ligin ikinci devresindeki Oyun sistemi mantigina devam ederse. bu macta bizim acimizdan hayal kirikligindan Öteye gitmez ve sizi 15 hafta lider götürdüm nankörlük yapmayin bununla yetinin tarzinda bir aciklama yaparsa buna sasirmam. Sitemizdede bu tarz yazilar yazan arkadaslar var ben bu arkadasarin ve kardeslerimin iyi niyetinden ve samimiyetinden süphe duymuyorum. fakat inanin bu takim bu kadro herseyin en iyisini yapacak nitelikte ve gücte yeterki takim dogru oynatilsin. bu takim ikinci,ücüncü,dördüncü olmayi haketmiyor bu takim in hakki haftalar önce sampiyonlugu ilan etmekti. malesef yanlis tercihler ve yanlis oyun sistemi yüzünden Takim bu duruma getirildi. Umarim Genclerbirligi macinida Galatasaray macinida aliriz ve Karganin agzindan peyniri kapar Sampiyon oluruz.

blacksky 19.05.2009 03:45

[QUOTE=EmeryKadikoy;519635]6snin kızkardeşi 8taşa yatacağını düşünürsek sivas bu maçı mutlaka almalıdır.
çünkü 8taş 6s maçını kazanırsa ve denizlide bu hafta en kötü beraberlik alırsa şampiyon olabilir. denizli son hafta 8jkye yatar. beraberlik kokuyor bu maç ama sivasın mutlaka kazanması lazım.[/QUOTE]

Burasi antu degil arkadasim... Biz biliyoruz maci almamiz gerektigini bunu da sen gs ve bjk den nefret ettigin icin degil kendimiz icin yapmaya calisacaz, beynini yorma sen.

burak_baykal 19.05.2009 07:44

[B][COLOR="Green"]bu hafta sonu oynanacak gençlerbirliği maçını inşallah kazanacağız.tüm taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanacağız.tüm dualarımız sivasspor için haydi yiğidolar şimdi şampiyonluk için yola devam[/COLOR][/B]

okan27ank 19.05.2009 12:44

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI HERKESİ DEĞİL SADECE TAKIMI ATEŞLEYECEK TARAFTARLARI BEKLİYORUZ STADA ÇEKİRDEKÇİLER EVDE İZLESİN LÜTFENNNNN

gizemliömerr 19.05.2009 13:22

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bırakmayacağız gençler birliğinide galatayıda yenecek yani zafere kaçacağız ve beşiktaşında yenilmesi için dua edeceğiz olamadıkmı şampiyon şampiyonlar liginde başarılar yaratacağız
taraftar taraftarlığına yaptıkça sivasımız yenilmez söz sizde!...

PACHTEN_YIGIDO 19.05.2009 16:18

dersini almis olsalarda genclerbirligi kolay rakip degil ankaradaki maci gördük 2-1 yendik güzel goller ile ama gencler basiyordu yüzde yüzlük sanslar yakaladilar...yani ilk yari zor olacak ama 2-1 bizim insallah

allah yüzümüzü kara göstermesin

allah bizim sampiyon olmamizi nasib eylesin sampiyon olursak yeni süper devrimi gelir...

Cley 20.05.2009 22:40

[B]Bjk ile olası puan eşitliğinde gol averajına ihtiyacımız olacak.Takımımız da bunun farkındadır diye düşünüyorum.En az üç farklı galip geliriz.
[U]Tahminim Sivasspor:4 Gençlerbirliği:0[/B][/U]

tekdoktirin 20.05.2009 22:42

ALSAK NE OLACAKKİ
ŞAMPIYONMU OLCAĞIZ YANİ
YAZIK OLDU EMEKLERE ,SAĞOLSUN MEHMET YILDIZ YAKTI TAKIMI

GuVeN 21.05.2009 01:16

[QUOTE=Cley;520377][B]Bjk ile olası puan eşitliğinde gol averıajna ihtiyacımız olacak.Takımımız da bunun farkındadır diye düşünüyorum.En az üç farklı galip geliriz.
[U]Tahminim Sivasspor:4 Gençlerbirliği:0[/B][/U][/QUOTE]

:) Kalben keşke desemde.. beynim zor diyor..
bu iş averaja kalırsa durum kötü.. Gençlerbirliğinde eksikler olması güzel ama öncelikle bize azim,hırs lazım. Bu Beşiktas daha zor puan kaybeder,G.antep,İst belediye haftalarını düşündükçe çıldırmamak elde degil..
İşin aslı bu, liderliğin kıymetini bilmedi takımımız.. Tek ümidimiz bir kez daha devretmesi ama sanmıyorum bu dakikadan sonra..
Bir umut bekliyoruz bakalım..
Bu hafta kalbimin %33,3 ü sarı,%33,3 kırmızı,%33,3ü beyaz..
kendi işimizi kendimiz göremediğimizden,her hafta bir takıma umut baglamaya basladık..

club7house 21.05.2009 04:19

0,5 olsun bizim olsun bu iş avaraja filan kalmıcak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24.