![]() |
Cevap: Yeni Yiğido Davidas
HAYIRLISI BAKALIM İYİ BİRİSİNE BENZİYOR GÜCÜMÜZE GÜÇ KADAR İNŞ...
|
hayırlı olsun inşallah takıma uyum sağlar
|
adamın istatistiklerine bende baktım gerçekten berbat.....
|
kardesim sen bursanin yedegini alip turkiyenin en ixi orta sahasi yaptiysan bunu hayli hayli yaparsin ben eskiye bakmam gelsin bi oynasin ii olupp olmadiiny sonra kara vercez
|
Sayin Futbol severler taaibiki isterizki her alinaniyi olur insallahta iyidir tanimiyorum bu futbolcuyu. Ben sahsen söyle düsünüyorum Bilmiyoruz taabiki maliyeti kac paradir. Bizlerde o kadar oyuncular varki tabiki takip edip bulacaksiniz Türkü Türk futboluna katacak siniz hazira bakmayacagiz su da varki Yöneticiler vakitleri yoktur bunlarla ugrasamiyorlar Ama su anki Dünya saniyesinde haberlesme imkanina sahipsiniz Ben sunu söylerim sivasspor Aurpada büyük seyirciye sahip bugünsöyle bakarsaniz BIR MILYON DAN FAZLA SIVAS"LI VAR AURPADA Görevlendir üc kisi almanya"da vediger yerlerde aha sana maliyeti az genc dinamik oyuncular begenirsen alirsin begenmesen gönderirsin Milyon euro ödemesinde Binler ödenir. Ben yapmaya hazirim ben Almanyada yasiyorum 1973 senesinden beri 15 sene futbol oynadim 12 sene Baskanlik yaptim 4 sene Teknik direktörlük yaptim. Fotbol bilgimiz var tabi...
Sivas yönetimine duyurulur Hizmete Hazirim... Yeterki sizler bizlerle calismak isteyin... Sivasli Bekir Yurtoglu |
[QUOTE=FatihCan;528579]adamın istatistiklerine bende baktım gerçekten berbat.....[/QUOTE]
Kardeş pardon hangi istatistiklerin baktın anlamadım.. Adam nerdeyse her maçta ful oynamış takımın vazgeçilmez futbolcusuymuş.. Bende baktımda.. Golcü değil bi ker orta saha.. |
bu davidas...
kamanan gibi etkili bir futbolcu cikacaktir supheniz olmasin. bulent hocam-mecnun baskanim... boyle taninmamis isimlerden... birer yildiz yaratir. bilicayi gorduk-kamanani gorduk-baliliyi gorduk... sira davidasta. hosgeldin sivasa davidas. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28. |