![]() |
Cevap: OMOTOYOSSI
yıdolar bugun beş gol yedık dıye sakın üzülmeyın ilk macımız tabı galip gelmeyı icten arzu ederdık ama olmadı diyehic üzülmedim burda bence önemli olan takımınistekli olmasıydı ben bunuda görmedim fakat ülcü olmıyacagı icin hic üzülmeyin belkı diyer maclardada yenıle biliriz önemli olan takımın iyi anlaşması iyi yer almasıiyi kotratlar yapması kardeşlik havasını yakalaması bunu başarırsa liktede başarılı oluruz diye düşünuyorum başarılar selamlar
|
evet kampa katiliyor ayrica orta sahaya biri daha geliyor kim acaba net duyamadim analasmaya varilmis ama imzalamamis
|
arkadaslar bize forvet yada ofansif orta saha yerine 1 yada 2 defans oyuncu ve bir ön libero alinsa daha iyi olmaz mi?
Omotoyossi iyi bir oyuncuya benziyor fakat ona pas verecek kimse olmazsa oda kamanan gibi hiç bir varlik gösteremez. Bulent hoca bugün 1 oyuncu alacagiz diyordu ona çok kizmistim. Bize 1 degil 3 yada 4 oyuncu lazim. Bilicanin getirdigi 2.5m€ yu herhalde kasalarina koyacaklar .O parayla iyi 2 oyuncu alinir . Sampiyonlar ligine her sene gidemeyiz, bu sene paraya kiymassa yönetim,hiç katilmiyalim daha iyi. 8tas, cincon ,f5,ibb,bursa çok iyi ve yerinde transferler yapti .Biz ise daha defans oyuncusu alamiyoruz. Bilica hariç bu takimdan herkes gidebilirdi ama bilica gitti f5 e ve belese, çok üzüldüm. Insallah,Sivasspor sampiyonlar ligine yada avrupa kupasina katilir da bir basariyi elde eder yoksa koca bir sene bosa gitmis olur. Bu arada agbetu tumun yerini dolduramaz,hiç pres etmiyor. |
Haklisin Kardesim iyi Bir Orta Oyun Kurucu Lazim
|
omotoyossi, moreno, davidas, civelli, onyewu, namouchi
aklimda kalanlar baskanimiz aciklamasinda mbemba icin gelecekte cok iyi olacak demis... bu sene yasinle sedata güveniyorum demis... |
takim genclesme yolunda onemli adimlar atti uyum saglarlarsa cok guzel olacak
|
Omotoyossiyı aldıktan sonra transfer penceresını kapatacaz diyorlar. Orta sahanın hali perişan.. Oyun kurucu olmadan. Hızlı forvet olmadan. saglam defans olmadan nasıl sampıyonlar lıgı macına cıkacaksın ki ? doldur boşalt futbolunu artık hiç bir takım yemiyor :D omotoyossi ve bır oyun kurucu birde saglam stoper şart. Sedat ve yasin faciaaa!! :S
|
[QUOTE=sabanoh;534296]arkadaslar bize forvet yada ofansif orta saha yerine 1 yada 2 defans oyuncu ve bir ön libero alinsa daha iyi olmaz mi?
Omotoyossi iyi bir oyuncuya benziyor fakat ona pas verecek kimse olmazsa oda kamanan gibi hiç bir varlik gösteremez. Bulent hoca bugün 1 oyuncu alacagiz diyordu ona çok kizmistim. Bize 1 degil 3 yada 4 oyuncu lazim. Bilicanin getirdigi 2.5m€ yu herhalde kasalarina koyacaklar .O parayla iyi 2 oyuncu alinir . Sampiyonlar ligine her sene gidemeyiz, bu sene paraya kiymassa yönetim,hiç katilmiyalim daha iyi. 8tas, cincon ,f5,ibb,bursa çok iyi ve yerinde transferler yapti .Biz ise daha defans oyuncusu alamiyoruz. Bilica hariç bu takimdan herkes gidebilirdi ama bilica gitti f5 e ve belese, çok üzüldüm. Insallah,Sivasspor sampiyonlar ligine yada avrupa kupasina katilir da bir basariyi elde eder yoksa koca bir sene bosa gitmis olur. Bu arada agbetu tumun yerini dolduramaz,hiç pres etmiyor.[/QUOTE] Degerli hemsehrim sana özellikle 2 konuda tam katiliyorum 1-Omotoyossi nin etkili olmasini basta takimdakiler istemeyecek oynatmiyacaklar tipki kamanan yaptiklari gibi diyorsun.Katiliyorum yapacaklar. 2.Bilica haricinde herkes satilabilirdi tesbitlerine katiliyorum. ama artik yapacak bir sey yok Hersey Külübün cikari ve menfati icindir diye yazilar yaziyor yerel yazarlarimiz. Basari ve hedef önemsenmiyor. Agbetu icinse bir seyler söylemenin erken oldugunu düsünüyorum tabiki ilk izlenimlerle yola cikarsak bu konudada hakli oldugun bir gercek. |
agbetu cok serı bırı topu kanattan ortalayabılır ve guzelde yapabılır ben sahsen begenıyorum kendısını gercekten cok hızlı press yapmıyor diyene katılmıyorum yedıgımız golerın ılk ıkısı malesef defas anlasmazlıgından kaynaklanıyor ıkıcın golden sonra zate kımsenın kendını fazlaca yormaya nıyetı yoktu bundan sonrakı macıda umıtlı deılım ama yunan ekıbıne ve psv karsısında etkılı oynayacagımızı tahmın edıyor buna gorede kadronun sekıllenecegını dusunuyorum kesinlikle bir tane orta saha oyun kurucu lazım umarım erman yada yenı alınıcak bır ortasaha oyuncusu sorunu cozecektır ılk mactan aklımda kalan onur cihan faruk malesef cok etkısız diler omotoyossi kesin yola cıkmıs bir yada iki gune kalmaz kampa katılır suana kadar yapılan en guvendigim adam kendisi umarim bizi daha guzel yerlere tasır memedimde iğileşşin ayıbogan :) sız bir sivasspor olmuyor
|
bu yarın bir türlü bugün olmadı yada geçmiş olmadı maalesef hala gelemedi gitti bu adam.
çok fazla heveslenmeyin hemşerilerim. Demedi demeyin bu adam gelmez. [url]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Sivasın-7-harikası_3_HDetail_246_138409.htm[/url] yukarıdaki linkte yeni transferler var ancak aralarında omotoyossi yok Ben bu anı geçen sene de yaşamış gibiydim. geçen sene de kendimizi parçaladık şu takıma doğru dürüst bir orta saha oyuncusu alınsın diye durum ortada bu senede aynısı hala doğru dürüst bir oyun kurucu yok mevcut kadroya güvensizliğimden değil ancak mücadele edeceğin yer ş. ligi ha eğer kafandan silmişsen ben nasıl olsa elenirim bu kadro da geri kalan maçlarda bana yeter diye onu bilmem ancak bu kadroyla bu orta sahayla ş. liginde bi şey yapamayız. Orta saha Orta saha Orta saha |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52. |