![]() |
Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!
Ah o Bülent hoca istifa diyen taraftarlar,Bülent hoca gitdiginde Bülent hocali günlerinizi cok arayacaksiniz
|
şimdi gerçekten olayı erman şansal hocalar iyi özetlemişler ya şimdi kimse takım yenildi diye kızmıyor kızmayada hakkı yok zaten ya yenilsinler ama güzel oyunla yenilsinler. yapılan transferlerin hepsi baştan aşagı yanlış ileriyi göremiyorum bu oyuncularla
|
HİÇ KİMSENİN SİVAS HALKININ ONURU İLE OYNAMAYA HAKKI YOKTUR
|
[QUOTE=AlBeyaz58;545445]Bence Yapılacak En Büyük Transfer;
- Yapılmış olan YANLIŞ TRANSFERLER'in doğruluğunu ispatlamaya çalışmadan, ısrarcı olmadan onlardan kurtulmaktır. En büyük örnek (Yasin, Uğur Kavuk?, ordan burdan alınan abuk subuk topçular vb...) - Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için - Bizim efendiler napıyor... ; * küme düşmüş takımların topçularını topluyorlar * ikinci 3ncü ligden topçuları topluyorlar * bonservisi elinde olan topçuları topluyorlar ( * futbol hayatı bitmiş oyuncuları topluyorlar (ersen,m.erdoğan... * Sivassporda bizimkilerin menejerlik yapmadığı oyunculara ya şans vermiyorlar ya gönderiyorlar.. * Ben yaptım oldu dedirtmek için ısrar ediyorlar... * Yapıyorlarda yapıyorlar.. * Bütün taraftarın tepkisini toplamaya devam ediyorlar * Üç büyüklerin bütün camialarının tepkisini toplamaya devam ediyorlar (Trabzonbüyük olmadığı için onu kale almıyom) * Medyayla kavga etmeye devam ediyorlar.. Bütün kumandayı bir kişinin eline ve insiyatifine vermişiz.. O ne isterse bizde ona razıyız.. İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler... Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.[/QUOTE] DUSUNCELERINE KATILMAMAK ELDE DEGIL DAHA ARTILAR DA VAR BU ERMANMIDIR NEDIR ANLAMADIM NE IS YAPAR SATACAKSAK MUSAYI SATIP TUP U TUTMALIYDIK UFKU ACIK TOPCULARA IHTIYACIMIZ VAR ABDURRAHMAN SAKAT DEGIL NE DIYE OYNATILMIYOR ANLAMIS DEGILIM DAHALARINIDA SONRA EKLERIM |
EVET COK BUYUK BIR DELIK ACILMIS ORTA SAHAMIZDA FORVET VE DEFANS ALLAH CANIMI AL DIYOR SEYIRCININ KUFRETMEYECEGINI BILSELER SAHADA YATACAKLAR
|
[B][I]Sevgili Dostlar Her Takımda İnis Ve cıkıslar Olur.. takım Okadar kotu Değil..
Mutlaka Bir Kac Transferle Takım iyi olacak Oyunucular Bir birini tanısın Oncelikle Bület Hocaya Haksızlık Etmeyin Bakın Hangi Anadolu Takımı 2 cı olarak Lig Bitirdi Birde Bizim Kadromuz İyi Değildi Şimdiki Katro Gecen Yıldan Cok İyi Sadece Gişine Üzüldüğüm Balili Ve Balica Var Baskaları Zaten Devirlerini doldurmustu... Bulet Hoca sahip Cıkın Hemen Satmayın Kume Düsmeye Raziydim ama Trabzonlu Hamsilere Yenilmeye Razi Değildim Ama Yapacak Birsey yok Yenıldık Fortbol Bu [/I][/B] |
Bu resim ve renkler sizede birşey ifade ediyormuuu??
bir SİVASSPOR takımı ve SİVASSPOR Hocası çin Ben anlayamadımmm? [url]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/12_262622_17FAN6YASAR3.jpg[/url] |
ANDERLECHT'EN 5 YEMİŞİZ KÖTÜNÜN İYİYSİ TS YE YENİLMİŞİZ 2 ORTA SAHA TRANSFERİNİN BAHSİ GEÇİYOR:mad::mad:HAZIRLIK MAÇLARINDA BELLİ OLMADI MI???TRANSFER
|
[B]Sizin ikinizin içi boşalmış!. Sivas'ta birşey yok! İnadına zirveye oynayacak! Bıktım bu basından....[/B]
|
[QUOTE=mehmeTayyib;545876][B]Sizin ikinizin içi boşalmış!. Sivas'ta birşey yok! İnadına zirveye oynayacak! Bıktım bu basından....[/B][/QUOTE]
adamların ne kasdı olacak dogru olanı dıle getırmısler.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:49. |