SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uygun: "Düzelme yolundayız" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26885)

tuzlugollu 21.08.2009 01:51

Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"

[QUOTE=ati26;550669]takim kendini yeni yeni buluyor elestiri olacak tabi ama arkadaslar lütfen sabredelim.inandiktan sonra hersey basarilir[/QUOTE]

gardas taraftar kadar bazilarininda inanmasi gerek bugun uc sifir yenilen ersen martin bes sifir yenilen bulent uygun degildi sivasspordu bugunki kadro yonetim ceker gider amma bu sonuclarda azcok belleklerde bi kirginlik uzuntu izide birakir ben kendi adima bu tempoyla bu oyunla oynayan sivas macina gitmem ettigim kufuremi yanayim girdigim stresemi ne sanssizimki seyrettigim butun maclarda yenildik bana agir geliyo bu benim sivassporu sevmedigim anlaminada gelmez herkes kadar bende sivasi destekliyorum

bacacı 21.08.2009 01:54

adam dogru soyluyo hakkını yemeyin. 2 hafta önce 5 yiyodu artık 3ün üzerine çıkmıyo. düzelme var;)

Burack 21.08.2009 01:58

[QUOTE=tekdoktirin;550676]ARKADAŞLAR BÜLENT HOCA SIVASI SIVAS YAPTI HERKES HADİNİ BİLSİN İKİ BİN İKİ DE BU TAKIM TOPRAK SAHADA OYNUYORDU BÜGÜNLERE KOLLAY GELİNMEDİ[/QUOTE]

Kolay gelinmedi ama kolay gidiliyor :) en acisida oya.

serhatcan 21.08.2009 03:08

[QUOTE=sevda58;550573][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Hocam 1-0 yenil 2-0 yenil, ama 3-0 / 5-0 lar olmuyor hocam, ben eski hocamizi istiyorum, saha kenarinda sinirlenen, bagiran, taktik veren hocami ozledim, hocam ben eski BULENT UYGUN'U gormek istiyorum..[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

kardeşşş avrupada bağırma çağırma iş yapmıyor. ancak türkiyede iş yapar. elin oğlu sen bağırıp çağırdığın zxaman, tekmelerle,horıozlanmalarla show yaptığında tınnnnn diyorlar ve şakır şakır oynayıop golleri atıyoprlar. unutma orası yani avrupa horozların iş yeptığı yer değil. üretenlerin ve emeğe saygı duyanların,ve emekcilerin ürettiklerini sahiplenme değil ( ben yaptım ben ettim gibi) bilakis hakkını verenlerin yeridir.

serhatcan 21.08.2009 03:12

yav siz bülent uygundan daha ne bekleyebilirsiniz. fazla bişey beklemek hayal olur. adamın asıl mesleği menejerrr menejerr menejerrr. anlamıyormusunuz.

serhatcan 21.08.2009 03:21

idda ediyorum. gidin yabancı futbolcularımız haricinde diğer türk futbolcularla konuşun. bakın idda ediyorum diyorum vallahi gidin konuşun .yıllık 300.000 tl den fazla paraya oynayan varda ben bu işten anlamıyorum derim.siz bedava oynayan yada değeri okadar olan futbolculardan ne beklersiniz.laf olsun torba dolsun diye boşta kalmış,işe yaramaz adamları getirip koca şehri uyutuyorlar.ibrahim dağaşan diye biri var ortasahada oybuyor hemde. yav vallahişde billahide gitsdin amatörde oynasın. adam sahanın ortasına filistin bayrağı dişkti diye değişmez futbolcu oldu.anlayana artık.

serhatcan 21.08.2009 03:27

bilent hoca. nacizane bi tavsiye. işini severek,sevgiyle,paylaşarak,bilimsel yap. ancak böyle başarılı olursun. ne senin yüzünde bir gülümseme nede futbolcularında mutluluk belirtisi maalesef yok. sevgi,paylaşım olmazsa bu iş olmaz.

yasin2452 21.08.2009 03:32

hocam skora bakıyorum birde senin dediklerine bakıyorum hiç uyuşmuyo sen diyosunki düzelme aşmasındayız maçaların skorlarına bakıyoruz 3-0 sen herhalda yenilgilerin şokunu üstünden atamadın eh normal bu kadar yenilgiye taraftar üzülüyo artık teknik direktör napsın takımın sistemini bozarsan olacağı buydu bi ersen martin var adam basketbolcumu futbolcumu belli değil bir kaleci var kaeleciliğinen alakası yok eee defanstada hala sorunlar var nerye kadar hocam böyle ve sende diyosunki düzelme aşamasındayız 1-0 dan sora iyi oynadık diyosun maçı izledim bence rakip kaleye bile zor gittiniz hocam siz bence bu maçtan önceki geleneksel konuşmanız bundan iyidi bence 'hekesten özür diliyorum' 'bütün suç bana aitti''haketmediğimiz bir sonuç aldık'

Te Vi llorar 21.08.2009 03:38

en kotusude mactan once yapilan basin toplantisi, sanki yenilgiyi kabul etmis gibi sonuca bahane bulan teknik adam!mac sonundada ayni yalanin arkasinda duruyor

atrium58 21.08.2009 07:02

Gönderdiğimiz oyuncuların yerini 2. lig den aldığımız oyuncularla doldurmaya çalışıyoruz. Netice ortada.. Buna rağmen çok yürekli ve kapasite sınırlarını zorlayan mücadeleleri için futbolcularımızı kutluyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29.