![]() |
Cevap: Sivasspor "sabır" İstiyor !
[QUOTE=besyo_cu;555967]Sivas’ın suyunu değiştirdiler. Eski Sivas, haddini bilerek oynardı. Sağlam bir savunma ile başlardı oyuna, duran toptan Mohammed Ali, kontra ataktan Balili, karambolden Musa bir şekilde golle buluşurdu.
Sivasspor için oynayan Mohammed Ali, Balili, Syilla, Diallo gönderildi. Yerlerine büyük paralarla Türkiye’nin kalburüstü futbolcuları alındı. Ve alınan futbolcular da bünyeye uymadı. Kabul ediyorum Mohammed Ali, görünürde Karşıkaya’dan alınan Cihan’dan veya İstanbul BB’den alınan Erman’dan daha değerli bir futbolcu değildir, veya Ersen Martin 5 tane Balili eder ama marjinal fayda diye bir olay vardır. Örneğin, Bursaspor’un kaptanı olan Ömer ERDOĞAN için hiçbir kulüp bonservis ücreti ödemez ama Ömer ERDOĞAN Bursaspor tribünleri veya Bursaspor takımı için değerlidir. İşte Ömer ERDOĞAN’ın faydası marjinal faydadır. Bundan sonra ne olur? Bunu ne Bülent UYGUN tayin edebilir, ne Mecnun Başkan ne de Futbolcular. Bu durumu tayin edecek olan Sivaslı futbolseverlerdir. Ya Bursaspor, Manisaspor gibi dibi görüp küllerinden doğarlar, ya da Malatyaspor, Erzurumspor, Vanspor gibi yok olup giderler. Sedat Tahir Ajansspor.[/QUOTE] on numara yazı olmuş katılmamak elde değil |
Cevap: Sivasspor "sabır" İstiyor !
[QUOTE=refikpura;555799]abi umut vermiyoruz. millet skora konuşmuyo. ayrıca bu transfer masallarına inanmayın. nerde namochi nerde omotoyossi nerde tomas?
gidecekler almak icin kötü bi topcu alıp getirecekler umudumuz yine mehmet yıldızla sezer badur. belki onlar takıma bi hava katar. hoca takımı buraya getirdi buna kimsenin itirazı yok zaten peki neden 4 yıllık oturmus iskelet kadromuz bozuldu ben onu anlayamıyorum.[/QUOTE] ALINANLAR VE ALINACAKLAR ONEMLI DEGIL AMA SANA KATILDIGIM BIRSEY VARKI SAMPIYONLAR LIGINDE OYNAYACAK BIR TAKIMIN KADROSU NEDEN BOZULDU BENDE BUNU ANLAYABILMIS DEGILIM |
Cevap: Sivasspor 'sabır' İstiyor !
INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIRIZ AMA HER HALDE YENI GELENLER ISE YARAMAYACAK CUNKU FUTBOLCU YOK ICLERINDE NE VARSA YINE ESKILERI BIRBIRINE KENETLEYEREK BIRSEYLER YAPIP EN AZINDAN ILK ON DA KALMA GAYRETINDE OLALIM GULUNC DURUMA DEVAM ETMEYELIM YETER
|
geleceğe yönelik değilim 30 luk uğur ve 32 lik ersenle mi oluyor???? maşallah...devam edin bakalım değişime...gelecek senenin bank asya kadrosunu kuruyorsunuz her halde??? bu arada sayın ünsal 2007-08 sezonun şampiyon PAF takımından kaç kişiyi a takıma kazandırdı sayın hocamız...bir de bunu cevaplayın???
|
inaniyorumki bu kotu gidis herkesten cok yonetimi ve futbolculari uzuyordur,sabir etmek bizim sivasin makus talihi zatende yani biz sabri her turlu ederizde,siz ozellikle fikret unsal ve bulent uygun maclardan sonra dengesiz dengesiz demecler vermeye merakli ,sacma sapan mevzulari konusmaya merakli siz ikiniz,uzerinize dusmeyen misyonlari yuklenmeye merakli siz ikiniz,takim ve sivasspor haricinde herseyi konusmaya merakli siz ikiniz mactan sonra demec vermeme VEREMEME utanci en cok siz ikinizi uzmustur umarim,inaniyorumki artik herkezden cok siz ikinizin akli basina gelmistir baska SIVASSPOR yok beylerrrrrrr takima sahip cikin bu taraftarada dil uzatmayin siz yokken biz vardikkkk siz gidincede biz olucazz gorevinizin basinda yaptiginiz isin bilincinde olun yeter sivasli takimina her turlu sahip cikacaktir bu boyle biline!!!!
|
Şu an Bülent bey TRT3 e demeç verdi ve dediki..
Ben bilirim, ben enim, ben yaptım, ben ettim, ben yapacağım, beni eleştirenler bişey bilmiyor, bişeyden anlamıyor, onlara cevabım bile yok, vs vs. Bırakmıyorum, sezon sonunda ilk beşteyiz ve o zaman söyleyeceğimi söyleceğim.. Kayda geçsin diye söylüyorum: 41 yaşındayım haysiyet ve şeref sahibiyim, sana yemin ediyorum, şeref sözü veriyorum. İlk beş içerisinde ligi bitirirsen doğrudan tesislere gideceğim ve senden aleni özür dileyeceğim, hata ettim, affet deyip elini öpeceğim. Ammmaa, bu dediğin olmazsa ağza alınmayacak hakaretleri açıkça yüzüne söyleyeceğim.... |
Bişeyi de anlamıyorum..
Biz yükselen bir grafik içerisindeysek, geçen sene Avrupa'da oynamak amacı ile de şampiyonluğu kovaladı isek, neden oluşan ve mantık gereği olması gereken daha iyi bir durum hakkındaki beklentimizin olmamasını eleştirmeyelim. Geçen sene şampiyonluğu bu sene ilk beşte olmak için kovaladık, geçen sene avrupaya gitmeyi bu sene Avrupa'da rezil olmak için mi istedik. Daha iyiye gitme isteğimizin bile olamayışını eleştirmek geçmişte olanlara nankörlük olarak mı değerlendirilir, Lütfen az bir mantık. |
UC HAFTA GECMIS SIFIR PUAN DAHA SABIR SABIR BAKALIM BI ATA SOZU VARYA HANI SABREDEN DEVRIS MURADINA ERMIS SABIR SABIR YA SABIR 12 KINCI HAFTAYA KADAR SABIR BAKALIM NE OLACAK SONUMUZZZZ
|
ya arkadaşlar tamam eleştiri yapalım yapmayalım demiyorum ama şuan gerçekten bu takımın desteğe ihtiyacı var ben bu takıma desteğimi bülent uygun için değil veya diğer yöneticiler olduğu için değil ben sivasspor için desteğimi veririm hocaya yöneticiye istifa et demek kolay şu gerçeği kabul edelim bizim takımın yönetici ve teknik heyeti şerefli insanlardır bu takımı buraya nasıl getirdilerse bu yanlışlardan bu hatalardan ders alıp düzelteceklerdir bugün herkes sivassporun aldığı kötü sonuçtan çok sivasspor taraftarını konuşuyor bize yakışan bu değil biz futbolumuzla taraftarımızla şehrimizle insanımızla örnek olmak zorundayız . ZORUNDAYIZ DİYORUM ÇÜNKÜ BU BAYRAĞI ALDIK BİR KERE ELİMİZE SONUNA KADAR DA TAŞIMAK DÜŞER.....
|
[QUOTE=KAOS;556042]Şu an Bülent bey TRT3 e demeç verdi ve dediki..
Ben bilirim, ben enim, ben yaptım, ben ettim, ben yapacağım, beni eleştirenler bişey bilmiyor, bişeyden anlamıyor, onlara cevabım bile yok, vs vs. Bırakmıyorum, sezon sonunda ilk beşteyiz ve o zaman söyleyeceğimi söyleceğim.. Kayda geçsin diye söylüyorum: 41 yaşındayım haysiyet ve şeref sahibiyim, sana yemin ediyorum, şeref sözü veriyorum. İlk beş içerisinde ligi bitirirsen doğrudan tesislere gideceğim ve senden aleni özür dileyeceğim, hata ettim, affet deyip elini öpeceğim. Ammmaa, bu dediğin olmazsa ağza alınmayacak hakaretleri açıkça yüzüne söyleyeceğim....[/QUOTE] ilk yarı 25 puan hedefi koyan bir takım, hele bu haliyle ilk 5'te bitirecek:confused: bana pek mantıklı gelmedi:confused: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |