![]() |
Cevap: Revire Döndük
[QUOTE=risale69;557719]nasıl konuşuyorsun öyle sakat görmek falan.bu nasıl bir fanatikliktir ki başkasının canının yanmasını istiyorsun.[/QUOTE]
mesele kimsenin canını yanması falan değil arkadaşım.bende abdurrahman yerine onurun,hayrinin,sedatın sakat olmasını isterdim.çünkü bu oyuncuların maalesef faydasından çok zararı var.insan olabilecek şeyleri isytiyor sadece napalım.sonuçta bunları göndermeyeceklerine göre(ah keşke gönderseler) fazla söze gerek yok.BİZİM CANIMIZ YANDI YANACAĞI KADAR |
Sakatlıklar iki sene öncede başımızın belasıydı, ama takımın bir oyun tarzımız vardı, yedekler iyi kötü işi götürdüler, ama bu sene bir arkadaşında dediği gibi oyun düzeni olmadan sakatlıklar çoğalınca ortaya çok karmaşık bir durum çıktı.
Sakatlıklar Abdurrahman'ın ve Mehmet'in sakatlığı hariç kondisyon eksikliğinin sonucu gibi duruyor, takımın yaz tatilini lay lay lom geçirdiğinin bir başka kanıtı. Sergioy geri çağılabilir mi? Mevzuatı bilmiyorum. Bence genç topçulardan kısa vadeli değil ligin ortalarını hedefleyen gerçekçi olarak planlanmış bir takım kurulmalıdır. Seyirci skora değil oyuna odaklanmalıdır. |
başka kim kaldı takımda:rolleyes:
|
[B]Bu sakat oyuncuların düzelmesini bekledik ama düzelecekleri yok ne zaman menuskus ameliyatı olmuşlar zor bence 6 aydan önce oynayamaz zaten Mehmet Yıldız.[/B]
[IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/5462.gif[/IMG] |
[QUOTE=İbrahimAyas01;557673][B]iyileşselerde birşey olmaz demek istemiş heralde.geçen seneki kadro ile bu seneki kadro arasında uçurum farkı var demek istemiş sanırım bir başka deyişler [/B]:confused:[/QUOTE]
Bilica nin alternativifini bulmak kolaya degil, Ama saglam Bir Mehmet ve Sezer ile sivassporun gücü artacagini düsünüyorum. Mehmet ileride top tutup ortasahanin ileriye gelmesini saglayan ender bir futbolcu Mehmet olmayinca defans ortasahaya ortasaha ileriye destek veremiyor ileriye ciktiklarinda rakibe cok kötü yakalaniyoruz cünkü ileride ayaginda top saklayan futbolcumuz olmadigi icin topu cok cabuk kaybediyorlar. Ortasaha yerine yerlesemiyor defans da rakibibe kötü yakalaniyor ileride ve ortasahada devamli pres yaptigimizda rakibin oyun kurmasini engellendiginden defans ve ortasahada masafeler kisaliyor ama simdi öyle degil mesafeler cokuzak yardimlasma imkansizlasiyor...ben Mehmet ve sezerin düzeldiginde daha degisik bir sivasspor izleyecegimize inaniyorum.. |
YAPMA YA BAŞARISIZLIKĞINDAN DAHA KOMİK BAHANEN YAZIK YA
|
takımlar niye revire döner:
tek bir sebebi vardır başarısızlık ve oyuncuların oynamama isteksizliği. yani sevgili sivaslılar bir takımda işler yolunda gitmeyince o takımda sakatlıklar da olur kaçan oyuncuda olur istafa eden de olur. tıpkı geçen fb gs gigb ist. takımları da bu sorunu yaşadı. |
NE YAPILIM ELDEKILERLE DEVAM EDECZ BAZEN FUTBOLDA OLUR BÖYLE SANSSIZLIKLAR ISTE YEDEKLERE SANS GÖSTERIN KAPIN FORMAYI BIR DAHADA CIKARMAYIN ÜZERINIZDEN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:44. |