![]() |
Cevap: İzmir İftar Organizasyonu
arkadaşlar bu organizasyona isim yazdırıpta gelemeyenleri kınıyorum beyaz saraya babamla beraber gittik hiç kimse yok bide bornovadan bi arkadaş gelmiş ayıp bu yaptığınız bumu sivasspora sahip çıkmak bumu sivaslı olmak yazık tahminimce takım yenildi diye gelmedi kimse birlik beraberlik içinde olmak lazımken kimse ilgi göstermiyor böle şeylere aynı maça giderkende yaşandı 15 kişi gelinecek diye biliyordum 9 kişi maça gittik ltf biras daha duyarlı olalım bu site neden kuruldu tüm sivaslı yiğidolar hep bir arada olsun diye ama ben hiç birşey göremiyorum bundan sonra burdan düzenlenen organizasyonlarada inanmıyorum artık boş çıkıyor hepsi
|
bide biraz önce yazmamışım organizasyona isim yasıranlar biişiniz çıktıysa gelemiyorum şöyle böyle diye yazabilirdiniz bu ilgisizlik neden
|
[QUOTE=GokhanTurna;559489][B]Katılacaklar:[/B]
1.izmirliyigido 2.Gökhan Turna 3.NETLOG 4.izmirliyiğido35 + kişiler 5.yigido_sampiyon 6.|By|_SivasLı 7.izmirliyiğido35 8.Nedimunluer 9.izmiriyigidosu + kişiler 10. 11. 12. gelmek isteyenler ismini eklesin[/QUOTE] [B]dünki sözde iftar organizasyonuna gelmeyenleri kınıyorum!!!...arkadaşlar bu listeden ben dahil sadece 4 kişi geldi...ayıptır arkadaşlar...gelemecekseniz haber verinde bornovalardan bucalara gelmeyelim... tamam sivassporun durumu kötü ama sadece iyi günlerde beraber olmayalım!!![/B] |
Bu takım küme düşer sadece biz bize kalırız. :)
Gidenlerin ayaklarına sağlık,çok önemli işi olmayıp gidenlerde piyasada bu takımı tutar gibi dolanmasınlar... |
[B]Söz vermek bu kadar ucuz olmamalı... [/B]
|
[B]4 kişi ne demek ya herzaman gelmeyenler olurda yarıdan fazlasıda gelmiyorsa artık yinede herşeye rağmen emeği geçen gökhan turna ve izmirliyiğido yalçın abime teşekkürler [/B]
|
İnsanlar katılır katılmaz ya da söz verir tutmaz; kendi tercihleridir ama böyle bi güzelliğin düşünülmesi bile bence her şeye değer, hele böyle bir ayda.. Katılanların ayaklarına sağlık, afiyet şeker olsun..
|
giden herkeze tesekkur ederım..
|
ilgilenenlerede tesekkur ederım..
|
[B]Bu güzel organizasyona gelmeyenler yeni arkadaşlıklar dostluklar güzel muhabbeti kacırmışlar bu bir fırsattı ama demekki her adama nasip olmazmış gelenlerinde gelmeyenlerinde canı sağolsun gönül isterdiki hep beraber sivassporumuzu ve sivasımızı konuşup yeni dostluklara doğru adım atılsın seneye inşallah izmirli yiğidolalar daha uyarlı olup geleneksel hale getirilen iftar organizasyonlarımızı devam ettirirler[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |