SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivassporumuz-Bursaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27242)

antalyadanfevzi 17.09.2009 20:30

Cevap: TSL/Sivassporumuz-Bursaspor

futbol bilgime göre ilk 11 de ersen le başlarsa 10 kişi oynar sivas bursa maçını kaybeder , kaybederse düşer.tabi sayın bülent uygun mentalini deiştirirse düşmez buda ersen le başlamadığı sürece geçerli.

blade58 17.09.2009 21:14

Ya arkadaşlar aramızda ne kadar da futbol yorumcusu var bırakalım taktikleri teknik tiektörler düşünsün bizim için şuan en iyisi takımımızı desteklemektir.

Sivassporumuz iyşallah bu maçı alıcaktır.

58ÖREN58 17.09.2009 22:31

gorunen koy kılavuz ıstemez dıye bır tabır var gercekcı olursak bursa bızden daha ıyı takım ve bızden daha derlı toplu oynuyorlar defansları bızden ıyı orta sahası bızden ıyı forvetlerıne soz soylemeye zaten gerek yok acıkcası bursa busene her yonuyle bızden kat ve kat ustun yıgıdolara basarılar

SenSetik 17.09.2009 22:42

[QUOTE=efsane5858;562449]eger bu maci alirsak sivasa stadyumu ben yapicam berbat otesi bi denizliyi bile yenemedik inanamiyorum biz daha kimi yenicez ya bursa bizi yener arkadasim[/QUOTE]

[QUOTE=efsane5858;562449]hemde zorlanmadan bizi sivasda yenerler[/QUOTE]

Hocam uzun zamandır yorumlarını takip ediyorum...Sürekli olumsuz ve moral bozucu yorumlar yapıyorsun sonra insanlar seni ts taraftarı olmakla suçlayınca da anlam veremediğim cevaplar yazıyorsun...Bir düşün istersen !!!

Metal Gear 17.09.2009 23:04

4 Eylül'de bir mağlubiyeti daha yürğim kaldırmaz..Onun için elinizde,avucunuzda ne varsa sahaya dökün!

eyuphulagu 17.09.2009 23:20

Sivassporun bu maçta daha iyi oynayacağına inanıyorum..Bu maçta yenemiyorsan yenilmeyeceksin;puan puandır...Bursa niye bu kadra abartılıyor anlıyamıyorum.;tamam iyi oyuncuları var kadroları da oturmuş olabilr ama Bursa takımı herhalde 4 büyük takım değil...Kaldı ki Bursa deplasmanda oynayacak;dışarda çok iyi oynayan bir takımda değil...Bursa'nın kilit bölgesi ortasahası;biz bu bölgeyi iyi kapatabilirsek Bursa takımı forvete hiç top gönderemeyeceği için maç bizim lehimize döner..Bursa'da dikkat edilecek en önemli oyuncu bana göre yeni transferleri Arjantinli oyuncu Battalia...Bu oyuncuya iyi pres uygulanmalı ve olumlu top kullanmasına izin verilmemeli..Bunu başarırsak Sercan ve Volkan'a top gitmezse Bursa maçta hiçbir şey yapamaz...Kaldı ki Bursa'nın defansı o kadar da iyi değil;defansta çok ağır oyuncular var;bu maç ta boyları çok uzun 2 oyuncu;Ömer ERDOĞAN ve Ersan MARTİN'in mücadelesi çok renkli geçecek...Bu maçta çok gollü de geçebilir...Sivasspor bu maçta risksiz ve çok temkinli oynamalı;rakibin hızlı oyuncularının yapacakları kontrataklara çok dikkat etmeli...Bu maçta Zita'nın da oynayacağını tahmin ediyorum...Sivasspor bu maçtan mutlaka puan ya da puanlar almalı....ÇOK ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR....

Metal Gear 17.09.2009 23:26

Ligde birbiri ardına aldığı kötü sonuçların ardından çıkışa geçmeyi hedefleyen Sivasspor'un, cumartesi günü sahasında yapacağı Bursaspor karşılaşmasının biletleri İstasyon Caddesi'ndeki Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor büfesinde satışa çıkarıldı. Dün satışa çıkan biletlere taraftarın ilgisinin olmaması dikkat çekti. Sivasspor gişesinde iki günde sadece [B]140 biletin [/B]satıldığı öğrenildi

GuVeN 18.09.2009 00:09

zor mac cok zor mac ama bız zoru severız..yeterkı taraftar olarak ıtıcı güç olabılelım. yenılırız dıyenler maca protesto etmeye meyıllı gelecek olanlar sakın gelmeyın. evınızde beklersınız ac kurt gıbı ınternet basından yuklenırsınız yıne.. sahayı erken terkedeceklerde gelmesın.. bu takım bu hafta suprızde olsa cogumuza gore yenılmeyecek..

yigidokaan 18.09.2009 00:16

bursa 3 bize atar gider...........[COLOR="Red"][/COLOR]

Besyo_cu 18.09.2009 00:50

[B]Bursayı ammada gözünüzde büyütüyorsunuz. Bizim rakibimiz hala anlamadınız mı ? Biz iyi oynarsak biz gercek kimliğimizi sahaya yansıtırsak bizi Sivas'ta yenecek takım yok bu kadarda iddalıyım.

Bursa saman alevi dönemi yaşıyor. Ertugrul Sağlam gibi bir hocaya sahipler sadece bu var Sercan düz golcü biraz Sedat ve Yasin sert agrasif oynasınlar Sercan 'ı oyundan almak zorunda kalacak Ertugrul hoca.

Biz sert agrasif oynarsak Bursa pozisyon bile bulamaz. Zaten biz Bursayı içerde dışarda her türlü yeniyoruz. Bu maçta öyle olacak.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:38.