SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim İst.B.B - Sivas (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27337)

ayhandemir58 26.09.2009 22:45

Cevap: Maçı Değerlendirelim İst.B.B - Sivas

Bu acele de neyin nesi arkadaşlar,durun bakalım,bir nefes alın.Bu takımı eleştirmeyin hele,daha önümüzde 27 hafta var.Mutlaka birinden birini kazanacağız ve 3 puanla tanışacağız.Umut fakirin ekmeğidir,umudunuzu tüketmeyin.:):):)

Turan 59 26.09.2009 22:46

Her maçtan sonra aynı başlık.Neyin değerlendirşlmesi yaplıacak.

yigido Atilla 26.09.2009 22:47

[QUOTE=furkan çelik;566467]acaba zitayı cıkarırken hangi duygularla cıkardı bülent uygun cok merak edıyorum cünku varını sahaya koyan tek adamdı bıde ersenı oyuna alırken amacı neydı cunku ersenı kadır pekmezcının yerıne aldı yanı defansıf ortasaa cıkarıp forvet aldı acaba kendısı ersenın gol yollarında etkılı olacaına mı ınanıodu kaldıkı kamanan dıe bı ınsan var nedense hıc oyuna almayı dusunmedı bıde musa ıle erman sac bas yoldurdu bunlardan bırını cıkaramazmıydı bide sivasın bu sene kı maclarını ızleyenler bı dıkkat etsınler top herhengı bı futbolcunun ayağında iken aman ne olur mac bıtsınde top benım ayaıma değmesın mantııyla oynuolar ne oldu bu takıma ?[/QUOTE]

Futbolcusuda hocasina güvenini yitirmis cünkü inanmiyor, Burda Baskanin tek yapacagi sey bülentle yollarini ayirmak, yeni bir hoca ile Güven tazelendikten sonra sivasspor cikisa gececektir Bülent uygunla sivasspor bundan sonra hic bir sey yapamaz.. Hocaya daha me kadar sabir taninacak ben bir örnegini daha görmedim.

BÜLENT MECNUN ELELE SIVASSPOR KÜMEYE

LosTie58 26.09.2009 22:48

[B]Nazar mı değdi bu takıma anlamadımki..[/B]

# Kamanan 26.09.2009 22:54

merhaba arkadaşlar ben salih. maçtan yeni geldim her zaman bu siteyi takip ediyordum ama yazmıyordm.. takımı canlı izleyip yazmak istedim

sivastaki arkadaşlar her zaman canlı izliyor ama biz malesef sadece istanbulda görebiliyorus. fener maçına işlerim nedeniyle gidememiştim ama bu maç tribündeki yerimi aldım

takım bence bu sezon en pozitif oyunu oynadı ama top bizi sefmedi! bülent uyguna güveniyorum maçtan sonra bize söz verdi! düzelecek dedi ve gözleri dolu doluydu soyunma odasına giderken

mehmet yıldız dönünce herşey değişecek ve herkes pişman olacak

en büyük sivasspor

selamlar

tuzlugollu 26.09.2009 22:58

saldım çayıra mevlam kayıra ...............
işimiz allaha kaldı yedi haftada çare üretmekden acız bir yönetici kadromuz varmış geçmişte yaşadıgımız başarılarda bana göre şansmıs kim ne derse desin bu saatten sonra yorum yapmak çare değil bazılarınında düşündüğü gibi taraftarın bu sonuçlarla ne alakası var ben hala anlamadım taraftar ne yapsın ya maça giderler bagıran yokmuş derler maça gitmezler takımı sattılar derler taraftar yırtınır başıbozuk derler acaba traftarda olan yurek inanç hırs sahada oynayanlarda oynatanlarda kadroyu oluşturanlarda varmı onu merak ediyorum ......

kara bulutlar inşallah kısa zamanda dagılırda artık böbürlenmeden haddimizi bilerek ligi iyi yerlerde tamamlarız
sıvassporun şampiyon olması için zaman dilimiyle tarifinin bile şu durumda imkanı yok kaldıki bu takım şampiyon olur diyerek milleti kandıranlar en buyuk gaflet ve dalalet içinde olanlardır ............zaten görecegimizide gördük yaşadık tabi kıyaslama yapıp muhakeme etmesını bılen varsa .....kesilecek ceza varsa adres taraftar keisnlikle degil..taraftara bu işkenceyi yaşatanlardır

tuzlugollu 26.09.2009 23:01

tren raydan çıkmış yetkililer hala taraftarı rampada sollarız dıye kandırıyor...........

Metal Gear 26.09.2009 23:01

Radyodaki spiker Erman'ın 4 tane net pozisyonu değerlendiremediğini söyledi.Son 3 maçta en az 25 net pozisyonumuz var ancak sadeec 1 golümüz var.İleriye bir tane kütük koysak 25 pozisyonun en az 5i gol olurdu herhalde.:rolleyes:

# Kamanan 26.09.2009 23:03

evet erman sanki bilerek atmak istemiyor gibiydi:mad::mad::mad:

mnt3 26.09.2009 23:09

sivasspor bizim her şeyimiz.bu takım elbette ki düzelecektir,ama bülent uygun da bence biraz geriye dönüp bakmalı ve nerde hata yaptığını düşünmelidir."sivasta beni eleştirenler sivassporun 10 sene önce nerde olduğunu unutmasınlar "diyerek sivaslıları aşağılamıştır.bülent uygun sivasspora çok şeyler verdi,minnettarız ama sivas ve sivasspor da bülent uygun a çok şeyler verdi,bunları unutmasın lütfen.2 sezondur verdiği demeçlerle sivassporu ve sivası antipatik yaptı,istanbulda laila,sivasta lailaheillallah diyerek sivası iran şehri gibi gösterdi.
ama inanıyorum ki sivasspor düzelecektir ve gene bülent uygun bu takımın başında olacaktır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:02.