![]() |
Cevap: Anadolu`dan Şampiyon Çıkartacağım
Yaşattığın günler için teşekkürler sonunuda böyle yaptığın için Yazıklar olsun büleny efendi takımı bir dağıttı daha toparlanamıyor
|
Yapabileceğinin en iyisini Sivas'ta yaptın Bülent Hoca.Sivas'taki ortamı arasan da bulamazsın artık...
|
ya arkadaş hala çıkıp şunu söylemesini bekliyorum...ben anadoludan bir takımı şampiyon yapabilirdim...ama yaptığım hatalar zinciri ile bu fırsatı kaçırdım...benim ve Sivasspor'un başarısı için böyle bir ortamın oluşması bir fırsattı ama ben DEĞERLENDİREMEDİM...Allah bana bu balı, böyle bir sezonu bidaha nasip ederse, bana altın tepside sunulan şampiyonluğu alabilirim....hala şunu yaptım bunu yaptım ayıp beee....ya yapamadıkların?
Anadoludan şampiyon çıkartmak istiyorum söyleminin tek nedeni içindeği ts isteğidir...başka bişey değil...ne sandınız? Bülent Erzurumpsoru şampiyon mu yapacak sandınız? güldürme beni Bülent... |
Takimi genclestirmek istiyorum dedin, Süperligden Düsen takim futbolculardan yildiz yaratmaya calisip basarili olamadin aldigin futbolcular ise yaramayinca Kacip gittin Simdi ne yapmak istiyorsun. Kanal 8 sipikerinin sorusunu cevapsiz birakmakla Baskani zan altinda birakiyorsun ?? ayip degilmi ...sana inanip güvenip Antrönerlige laik görüp, Bügünkü yerlere gelmendeki en büyük etkenin Mecnun baskan oldugunu unutma !!!! .sivasspor ismini kullanip ne gündem yaratma ???? Reklaminin icin Sivasspor ismini kullanma!!! kim bilir belki yolun bir gün sivassporla kesisebilir...
|
ya arkadaşlar şu adamı savunan halen arkasından niye gitti diye sızlananlara şaşıyorum ya bırakın bu işleri giden gitmiştir bülent diyorki sakatlıklar falan filan saçmalamış peki niye demiyor sezon başında futboldan anlamayan 4-5 tane kazma futbolcu getirdik onun yüzünden böyle rezil olduk diye ha.... veyada takımın en önemli futbolcularını sattım sayelerinde büyük bir servete sahip oldum diye niye demiyor anca şunu yaptım bunu yaptım eskisi gibi yine hikaye anlatmış gazeteye.. bütün yiğidolara SEVGİLERİMLE........
|
BİZİ YARI YOLDA BIRAKTIN, BÖYLE Mİ ŞAMPİYON ÇIKARTICAKSIN ANADOLUDAN.
|
[B]geldin, tamam
şampiyonlğa oynattın, tamam avrupa gördük sayende, tamam ama takım şu an kümeye gidiyor, sorumluda en başta sensin ve sen bırakıp gittin! oldu mu şimdi??? sn bülent hoca, sivasa kattıkların yanında sivastan götürdüklerinde cabası!!! yine de yaşattığın sevinçler için tskler, keşke takımı bu hale getirmeden önce bıraksaydın, hayırlısı olsun, sivassporumuz inşallah bu günleride atlatıp hakettiği yerlere tekrar gelecektir....[/B] |
Evet her şey karşılıklı bir dopğru var bu takımı sen biyerlerden aldın bir yerlere getirdin.Ama bu sene bu takım buralarda kaldı ise buda senin eserin Bülent Hoca arkadaşlar haklı Anadoludan bir şampiyon çıkaracaksan oda Sivas Spor olur çünkü başka kulupler senin birinci kişi olmana asla göz yummazlar.
|
ANADOLUNUN DİGER ŞEHİRLERİDEN ŞAMPİYON ÇIKARMI BİLMİYORUM BU SENE İYİ OLMASADA İNALLAH BUSENE DEGİLSEDE GELECEK YILLARDA SİVASŞAMPİYON OLACAK DİYORUM
|
...Takım küçük olursa İsimler büyük olur.hala ileriyi değil eskileri tartışıyoruz.benim için Sivassporun geleceği önemli hadi Sİvas sporlular maça....bağırmaya çoşmaya
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03. |