SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Uygun Şaşırttı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27677)

münihli_58 09.11.2009 17:55

Cevap: Uygun Şaşırttı

bülent uygun gibi bir adama yakismaz 3.üncü lig aslinda
ama benim icin zaten ayrildiktan sonra bitmisti...

ekingölü 09.11.2009 19:18

Nilüfer sporu kötülemek gibi olmasında Uygunda ancak 3 lig takımlarını çalıştırabilir.Kapasitesi o kadarmış??

58sivas58spor58 09.11.2009 19:51

Bülent Hoca iyi bir teknik direktör dü. Ben sasirdim o istifa edince:confused:

58_babacan_58 09.11.2009 20:11

[B]YALAN HABER HEPSİ YA BİRAZ ÖNCEDE ANKARA GÜCÜYLE ANLAŞMAK ÜZERE YAZIYORDU LİG TV'NİN SİTESİNDE[/B]

subasi29 09.11.2009 20:28

Kiminle Anlasirsa Anlassin Bize Attigi Kazik Onu Birgun Yikacak!

gül5858 09.11.2009 20:29

[B]Bilirsiniz belki resamın biri bir resim yaparak şehrin en işlek yerine koymuş ve demişki.
Hataları düzeltin diye yazmış alttaki nota 1 hafta sonra bakmış ki resimde herhangi bir düzeltme yok.
Notu şu şekilde değiştirmiş begenmediginiz yerleri çizin
1 hafta sonra bakmış ki!!
Resim karalama kağıdına dönmüş her tarafı karalanmış
yani demek istediğim şuki.
Eleştirmek kolay ama sorumluluk almak ve sırtlanmak görevi tamamlamak
yapılan görevi eleştirmekten daha zor.
[/B]

bykara5835 09.11.2009 20:57

bu sezon bizi bitirdi şimdide nilüferspor bitirecek

yigido_sampiyon 09.11.2009 22:00

[B]futbol bilgisine ve kariyerine lafım yok ama hiçbir zaman büyük bir klüpte görev alamayacak...kaçmak en kolay iş...[/B]

yigidocengiz 09.11.2009 22:20

ya akıllı olun arkadaşlar ya onun gibi bi dengesizi kim getirir takımının başına.ne konuşmasını biliyo ne kalkmasını nede ne zaman konuşması gerektiğini.oynattığı futbolda bi bka benzemiyo zaten.onun ALLAH belasını versin bizden uzak olsunda ne halt ederse etsin

eyuphulagu 09.11.2009 22:24

Dün akşam çoğu spor programında B.UYGUN'un adı hep T.S. ile alındı...Ankaragücünün de listesinde Ersun YANAL'dan sonra 2. sıradaymış..Ne olursa olsun B.uygun gündemden hiç düşmüyor....sivassporu küme düşme noktasından alıp ilk yıl 7.,2.yıl 4. ve 3. yılda 2. yapıp şamp.ligine götüren bir hocaya talep olunması gayet doğal bir şey...Umarım B.UYGUN'a milli takımdan da talep olur...Eğer teklif gelirse yabancı bir hocanın yanında yardımcı hoca olarak düşünülebileceğini dair bazı sitelerde futbol fed. kaynaklı haberler okudum...Muhsin Hocayı çok seviyoruz ama geçmişte yaşanan başarıları da ona bu kadar kızmamıza rağmen hiç unutamıyoruz...Şu bir gerçek ki artık bizim hocamız Muhsin ERTUGRAL..Muhsin Hoca'nın başarılı olmasını istiyorsak ona taraftarlar olarak tüm desteğimizi vermemiz gerekiyor...Geçmişe takılıp kalırsak geleceği de tehlikeye atarız...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16.