![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız'da Şok Gelişme
ŞOM AĞIZLILIĞIN DANİSKASI ULUSAL MEDYAYA HABER YETİŞTİRME SEVDALILIĞI BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL İNANMADIM.
|
ALLAHIN İZNİYLE MEHMET BUNUDA AŞAR MANEVİYATLI BİR KARDEŞİMİZ. MORALİNİ BOZMA MEHMET SEN YAKINDA GOLLERLE DÖNECEKSİN.
|
[B][I]arkadaşlar bu haberin gerçekliğine inanabilirmiyiz nasıl ya vallahi şoke oldum ben bu habere...[/I][/B]
|
hani MK.Ataturk beni Turk hekimlerine emanet edin demisti noldu simdi bir futbolcuyu bile emanet alamiyorlar oylemi ya basbakan yada cumhur baskanimiz boyle bir durumda kalsa Amerikayami yollayacaz alin biz isini bitiremedik siz bitirinmi diyecez oda ne demek oluyor turk hekimler basariz kim yaptiysa bu hatayi adamin hayatina kasittir bu hatayi yapanada o derece cezasi verilsinki isini ciddiye almayi ogrensin alemede ibret olsun
|
[B]Beni Türk doktorlarına Emanet ediniz.....
Mustafa Kemal Atatürk...[/B] Alın size Türk doktorları.... |
allah yar ve yardımcısı olsun ne olursa olsun önce saglık umut ederim ki biran önce saglına kavuşursun mehmet
|
gs istediği zaman bu adamı satacaktık 3 milyon euro para verdi gs yok mehmet gitmesin com lar yok bilmemne teklifi beğenmedik al işte futbol hayatı bitmese bile böyle bir sakatlıktan sonra toparlanması zor. mehmeti satmayan ve sattırmayanlar ne geçti elimize koca bir hiç.
|
çok üzüldüm ya Mehmet gibi bir futbolcuya çok yazık olur inşallah iyileşir
|
[QUOTE=ertor58;578545]gs istediği zaman bu adamı satacaktık 3 milyon euro para verdi gs yok mehmet gitmesin com lar yok bilmemne teklifi beğenmedik al işte futbol hayatı bitmese bile böyle bir sakatlıktan sonra toparlanması zor. mehmeti satmayan ve sattırmayanlar ne geçti elimize koca bir hiç.[/QUOTE]
Arkadaşım böyle olacakğını kim bilebilir. Adamın hiç bir şeyi yoktu iş bilmez bi doktor adamın hayatını kararttı. |
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]HERKEZİN NAZARI DEYDİ ADAMA ADAM FUTBOL KARİYERİNDE HİÇ SAKATLANMAMIŞ SİZ OLEYLE DİYE DİYE ADAM FUTBOLU BIRAKIO
NERDEYSE :mad::mad:[/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |