![]() |
Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!
ne güzel haberler inşallah iyi olur diyelim. bülentin hatasını şimdi muhsin hoca yapmaz umarım takım yeni kendine geldi ve yenice oturmaya başladı. yine takımı dağıtmayalaım. aman
|
Walla bilmiyorum arkadasim eger bize ulastirdigin haberler dogru ise bu cok iyi bir haber cunki sivasspor umuzun yeni we hirsli oyunculara ihtiyaci war birde mehmet yildiz donerse ve onde top tutabilirsek bence eski sivasspor hic uzak degil ama ilk once yapmamiz gereken sey bu kotu drumdan kurtulmak ve takimin eski havasinin gelmesni saglamak onun icin Sivas taki butun yigidolar in Sivassporumuzu desteklemesi lazim birtek maclara giderek degilde antremanlarada giderek yada degisik guzel surprizler yaparak ama yine en iyisi maclara giderek morel wermek tabi.....
Ben malesef Sivas ta yasamiyorum ve bu zevkten mahrum kaliyorum butun Sivas halkina ve YIGIDOLARA sesleniyorum takimimizi lutfen yanliz birakmayin.......... |
gardas haber dogruysa 10 numara pozisyonunda bir oyuncu bizi çok rahatlatır super lige cıktıgımızdan berı ortasahada ılerıye yonelık top dagıtacak ve topu ıyı kullanacak bır oyuncunun eksıklııgnı hep duyduk. bu arada maliden alınacagını ıddia ettıgın oyuncu defansıf bır oyuncumu yoksa oyunu 2 yonlude oynayabılıyor mu?
|
zannedersem sylla tarzında agresif ama teknik yönü ondan daha güçlü
|
beklıyıp gorcez :D:D yeterkı ıı bırılerı gelsın acelemiz yok
|
[QUOTE=HAYALKAFE;590835][B]Belki kızacaksınız arkadaşlar ama kaynağı yine söyleyemem ama kulube çok yakın ve çok güvenilir bir kaynak amacım ortalığı bulandırmak sizleri kandırmak değil sadece Sivassporumuzla ilgili aldığım duyumları ve bilgileri siz yiğidolarla paylaşarak bir nebze merakınızı gidermek.
Ara transfer döneminde Sivasspora %80-90 ihtimalle üç yabancı gelecek bu arada Mbemba da büyük olasılıkla gönderiliyor. Şimdi bu üç yabancıyı söyleyeyim ama isimlerini transferlerin kesinleştiği bilgisi gelmeden vermiyorum hem Sivassporumuzu hem de haberi aldığım kaynağı zor durumda bırakmak istemiyorum. İşte üç yabancı: 1)Perulu defans oyuncusu 2)Maliden orta saha oyuncusu yani Afrikalı 3)Brezilyalı 10 numara pozisyonunda oynacak bir futbolcu NOT:Gelen bu üç oyuncu da genç ve başarıya aç hırslı adamlar (Dediğim gibi isimleri de bende var ama iş kesinleşmeden söyleyemem)[/B][/QUOTE] Arkadaşım bilgiler için sağol bana senin haberlerin inandırıcı geliyor Ersen haberinden sonra özellikle.Benim yorumum Perulular bizim ülkemizde bence uyum sorununu atlatırlarsa iyi iş yaparlar(Bakınız Diyarbakırdan Mendoza) Brezilyalı orta saha bein duyduğum kadarıyla portekizin National takımından Filibe yanlışsa sadece yanlış demen yeterli.Diğer futbolcu hakkında bilgim yok bu arada istemesem de Mbembanın gönderileceği kesinleşti keşke bu genç oyuncuyu Bank Asyada bir takıma kiralayabilsek yasşıda statü gereği tutuyor. |
insallah umut ediyoruz 10 nr gercekten lazim bizee
|
Hayrettin ve Yasin'in yerine iki tane sağlam defans adamı olması lazım.
Bi tane defans oyuncusu yeterli değil. Acaba ikinci defans tercihini yerliden yanamı kullanacak hoca. |
Acil ihtiyacımız Mehmet Yıldız olmadığı zaman takımı sırtlayacak koç boynozu bir forvet. Mehmet yokken ne kadar mahkum oynadığımız ortada.
|
[B]Muhsin Ertuğral hocamız, akşam yerel tv'deki spor proğramında; yapılacak transferlerin netleştiğini, ancak imza atılmadan isim belirtilmemesinden yana olduğunu belirtti...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35. |