SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Son Yiğido Rahman (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28107)

kağanhan58 05.01.2010 20:33

Cevap: Son Yiğido Rahman

[QUOTE=ahbey;595169]Valla yine ortalık karıştı, kim geliyor, kim yolda, kim peru'da, kim antalyada kampta, kim imza attı, kim uçakta, kim acıbademde, kim gol kralı, ben kimim, siz kimsiniz, burası neresi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??[/QUOTE]

asıl sen kimsin arkadaş yaptığın yorumların çoğuna baktım hep umutsuz art niyetli yorumlar transfer yapmak adamları pat diye getirmek kolay olmuyor kolay gelen adamları da gördük çoğu ersen gibi kazma çıkıyor işte takıma destek olacağın yerde anca eleştiri yapıyorsun

Murad_Kelleci58 05.01.2010 20:37

[QUOTE=ahbey;595169]Valla yine ortalık karıştı, kim geliyor, kim yolda, kim peru'da, kim antalyada kampta, kim imza attı, kim uçakta, kim acıbademde, kim gol kralı, ben kimim, siz kimsiniz, burası neresi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??[/QUOTE]

Ya kardeş güldürdün beni.. helal olsun.. Allah'ta seni güldürsün.. Herşeyi özetlemişsin yaa.. hala gülüyorum yorumuna.. gelen kim, giden kim, kimbilir birileri hekim, burdaki yorumlarda veriyoruz herkeslere bir ikişer hüküm.. Hala gülüyorumm. Bravo... Sna kardeşşş... :)))))))))))))

DivrigiliALI 05.01.2010 20:45

Rahman Soyudgrunun bir kac videosunu izledim.forvette cok caliskan birine bensiyor ama daha cok tecübesis.bu zamana kadar sadece freiburgun paftakiminda oynamis.türkiye`de ayak uydura bilecek mi bilmiyorum.Yine`de herseyin hayirlisi.

carizma0658 05.01.2010 21:01

camiamıza hayırlı olsun allah geleni utandırmasın

Metal Gear 05.01.2010 21:15

Takımda bir Sivaslı daha oldu böylece..;)

efendigardaş 05.01.2010 21:43

ÇOK İSABETLİ BİR GELİŞME GELECEĞİMİZ GENÇLERİN GELİŞİMİNE BAĞLI YOKSA KLÜP OLARAK ÇOK KALİTELİ YABANCI BÜTCEMİZİ AŞAR O YÜZDEN HOCA GENÇLERE YÖNELİYOR...***:)

yusuf_yusuf 05.01.2010 21:55

HELAL OLSUN YA EBN TANIYORUM BUNU COK SEVDIM BIR ABIM ALMANYADA KALIYOR AMA KENDISI SİVASLI SÜPER OLUR ALINSIN........

tekdoktiri 05.01.2010 23:28

hayirli ugurlu olsun insallah bizdede gol kralligina devam eder.

oquzh4n58 06.01.2010 00:09

fızık bakımndan c.ronaldoya cok benzıor darısı bırızım ronaldomuz olur

summerstar 06.01.2010 01:24

slm arkadaslar
sanirim rahmani siteden kimse tanimiyor
rahman benim almanyada kaldigim sehrin cocugu
kücük yasta freiburga gitti ve oranin futbol okulunda yetisti
iyi futbolcu herkes bir süre sonra görecek
ayrica sadece futbol kalitesi degil
rahman tertemiz bir cocuk