![]() |
Cevap: Son Yiğido Rahman
[QUOTE=ahbey;595169]Valla yine ortalık karıştı, kim geliyor, kim yolda, kim peru'da, kim antalyada kampta, kim imza attı, kim uçakta, kim acıbademde, kim gol kralı, ben kimim, siz kimsiniz, burası neresi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??[/QUOTE]
asıl sen kimsin arkadaş yaptığın yorumların çoğuna baktım hep umutsuz art niyetli yorumlar transfer yapmak adamları pat diye getirmek kolay olmuyor kolay gelen adamları da gördük çoğu ersen gibi kazma çıkıyor işte takıma destek olacağın yerde anca eleştiri yapıyorsun |
[QUOTE=ahbey;595169]Valla yine ortalık karıştı, kim geliyor, kim yolda, kim peru'da, kim antalyada kampta, kim imza attı, kim uçakta, kim acıbademde, kim gol kralı, ben kimim, siz kimsiniz, burası neresi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??[/QUOTE]
Ya kardeş güldürdün beni.. helal olsun.. Allah'ta seni güldürsün.. Herşeyi özetlemişsin yaa.. hala gülüyorum yorumuna.. gelen kim, giden kim, kimbilir birileri hekim, burdaki yorumlarda veriyoruz herkeslere bir ikişer hüküm.. Hala gülüyorumm. Bravo... Sna kardeşşş... :))))))))))))) |
Rahman Soyudgrunun bir kac videosunu izledim.forvette cok caliskan birine bensiyor ama daha cok tecübesis.bu zamana kadar sadece freiburgun paftakiminda oynamis.türkiye`de ayak uydura bilecek mi bilmiyorum.Yine`de herseyin hayirlisi.
|
camiamıza hayırlı olsun allah geleni utandırmasın
|
Takımda bir Sivaslı daha oldu böylece..;)
|
ÇOK İSABETLİ BİR GELİŞME GELECEĞİMİZ GENÇLERİN GELİŞİMİNE BAĞLI YOKSA KLÜP OLARAK ÇOK KALİTELİ YABANCI BÜTCEMİZİ AŞAR O YÜZDEN HOCA GENÇLERE YÖNELİYOR...***:)
|
HELAL OLSUN YA EBN TANIYORUM BUNU COK SEVDIM BIR ABIM ALMANYADA KALIYOR AMA KENDISI SİVASLI SÜPER OLUR ALINSIN........
|
hayirli ugurlu olsun insallah bizdede gol kralligina devam eder.
|
fızık bakımndan c.ronaldoya cok benzıor darısı bırızım ronaldomuz olur
|
slm arkadaslar
sanirim rahmani siteden kimse tanimiyor rahman benim almanyada kaldigim sehrin cocugu kücük yasta freiburga gitti ve oranin futbol okulunda yetisti iyi futbolcu herkes bir süre sonra görecek ayrica sadece futbol kalitesi degil rahman tertemiz bir cocuk diger futbolcular gibi degil belki onu sivasa geldikten sonra taniyan bir kac kisi bunuda fark eder tam sivasa yakisacak bir futbolcu ki kendide sivasli sivas ve kendisi icin insallah hayirli olur ben onun sivasa gelmesini cok istiyordum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04. |