![]() |
Cevap: ZTK/Bursaspor - Sivasspor
ibrahim şahin ve sedatın durumları nedir arkadaşlar?kadrodalar mı bu maçta?
|
[B]Yiğidolar Haydı Gururumuzsunuz ...[/B]
|
Bursayı Bursada yeneceğiz, karamsar olmayalım bir önceki TS maçına bakıpta aldanmayalım.Bu maç 3-1 bizim olacak.var mı bundan ötesi.Bu hayali kurmak ne güzel umarım gercek olur.
|
GÜZEL GİDİYOR HAYDI SIVASIM....................
|
Öyle mi vurulıur be kamanannnnnnnnnn
|
[QUOTE=noname87;601740]Bursa bu hafta maç yapmadı bizimkilerde trabzon maçın sonuna doğru yoruldukları izlenemi verdiler bir de trabzondan önce şehre dönecez sonra bir de bursaya yolculuk başlayacak bu yüzden trabzon maçını cumartesi oynamamız lazımdı ama kimsenin aklına gelmedi ne hikmetse ben bursa rahat kazanır diyorum 2-3 fark olur maçta[/QUOTE]
böyle olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar kötü olcağımızı düşünmemiştim takımda bir forvet sıkıntısı var defans öne geliyor belliki hoca hücum oynayacak ama geride çok boş alan veriyoruz hem trabzon maçında hem bursa maçında görünen şu ki forvet transferi yapmamız lazım kamanandan tek forvet olmaz hava toplarında etkisiz fiziği kuvvetli gibi duruyor ama yanılıyoruz rakiple boğuşamıyor bize tum gibi bir adam lazım defanstaki luciende ideal bir stoper değil hele yasinin yanında iyice belli oldu bu :mad: |
[B][COLOR="Blue"]bu takımı izlemek artık utanç vermeye başladı
bu takımı ve taraftarı bu hale getirenler başta bülent efendi olmak üzere hepsi allahtan bulsunlar inşallah bu gidişle 10 tanede fenerden yer rezil oluruz kepaze herifler[/COLOR][/B] |
öncelikle söyleyim , sivasspor cok kötü oynadi, malesef kaleci de hatalarda bulundu........
MONOPOLY TÜRKIYE : [url]https://www.turkiyeoyveriyor.com/index.aspx[/url] : SIZ DE FAVORI SEHRINIZI ( SIVAS ) SECINIZ VE ILK 22 YE GIREREK OYUNDA SIVASDA YERALSIN |
COK ÜZÜLDÜM.........................
|
[B][COLOR="Teal"]şahsen içim yanıyor hazmedemiyorum helal olsun bursa-trabzon ve hatta giresun siz bile 3 attınız bravo[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22. |