SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor - Gençlerbirliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28809)

armn 20.03.2010 20:12

Cevap: TSL/Sivasspor - Gençlerbirliği

bu maçı kazanmaktan başka hiç bir şansımız yok kazanamadığmız taktirde düşeriz

yigido yakup 20.03.2010 20:13

ben bu maci mecnun baskanin ve seyircinin müthis motivasyonuyla kazanacagimiza inaniyorum.
bu hafta muhsin hoca mecnun baskanin etkisiyle sacma sapan bir kadro kurmayacak öyle oluncada özveriyle mücadele edecek oyuncularimizla bu maci rahat kazanacagimiza inaniyorum.

A.Turan Korkmaz 20.03.2010 20:27

Lig.tv.com.trden maç özetlerini izledim:
Manisa-İBB maçı temiz bence. Manisa seyircisinin 90 dakika desteğiyle ve takımın da baskılı oyunuyla İBBye kafa tutmuş ve hakkıyla galip gelmiş, İBBnin de pozisyonları var,maçı vermemişler Manisa kendi çabasıyla almış.
Gelelim D.Bakır-Antalya maçına. Yazıklar olsun Antalyaya. Nerede geçen hafta bize karşı oynadıkları oyun,nerede D.Bakıra oynadıkları. İki takım da maçın başından itibaren hakemi etkilemeye çalışmış, Antalyanın organize bir atağı yok,Veyselin zayıf bir şutu var. Penaltı ve gole gelince. Hakemin maç başından beri kendilerini yere atmalarına penaltı vermediğini görmüşler ki,elle penaltı olsun demişler. Pozisyona baktım.Bir futbolcunun fundamentalda yani temel eğitimde öğrenmesi gereken ilk şey ceza sahası içinde ellerini saklaması gerektiğidir. Sedat Ağçay'ın rakibime faul yapmıyorum bak diye hakeme gösterdiği havadaki elleine Erhan Şentürk şut çekiyor ve gol oluyor, Sedat orada topu takip edeceğine ve defans görevine bakacağı yerde başka işlerle uğraşıyor. Bu da burnumuza pis kokular getiriyor. Şovenist değilim ama önce direkt Sedat Ağçay kimdir diye araştırdım, 30 yaşına gelmiş, çok takım değiştirmiş, hırçın, geçen sezonun en çok sarı ve kırmızı kart görmüş oyuncusu çıktı karşıma, üstelik de Muş-Bulanık doğumlu. Orada o hareketi yapmak için ya tamamen ahmak olmalı ya da önceden anlaşıp kararlaştırmış olmalı. Karar izleyenlerin . Ama ben haftalar önce Muhsin Ertuğral 'Sahalarda şiddet olmamalı' gibi açıklamalar yaptığında burada yazmıştım. Ligin sonları yaklaştığında ne oyunlar olacak,ne bel altına vurmalar, ahbap-çavuş ilişkileri, ne siyasetler dönecek, hazır ol hocam , uyan,demiştim.
Önümüzdeki haftalarda da çok futboldışı oyun göreceğiz. Biz adam gibi top oynayalım.Evelallah tüm oyunları bozarız.

pover58 20.03.2010 20:38

umudum yok olmasınada balık kavaga çıkarmı çıkar.telafisi olmuyan bir maç kesin 3 puan alınmalı yoksa gerisini düşünmek istemiyorum.ruhsuzlar belki allahtan korkarda oynarlar.

şarkışla 58 20.03.2010 21:41

Mutlak 3 puan almamız gereken bir maç futbolcuların da bunu anlar inşallah. Başka şekilde düşünmek istemiyorum

Metal Gear 20.03.2010 23:00

Muhtemel haber başlıkları..
"Gençler güle oynaya"
"Yiğido'ya Gençler de acımadı"
"Yiğido out"
"Yiğido tepe taklak"

SenSetik 20.03.2010 23:06

malum şehrin takımının taraftarları bile (sözüm ona milliyetçi) diyarbakırsporlu olmuşlarken topyekün, size düşen (sözüm ona formasını ıslatan Sivassporlu futbolcular) çıkıp yüreğinizle oynamaktır...yarınki maçtan ümidim varmı? yook..!!yok!!yok!! ne olur şaşırtın beni..!! bir kere adam gibi mücadele edin...!!top oynamayın, pas yapmayın!!! MÜCADELE edin.!! 3 kuruşluk haysiyetiniz varsa, cebindeki son parayla stada gelenler için, Allah aşkına mücadele edin..!! vicdanınız varsa, yediğiniz ekmeğe saygınız varsa, helale harama inancınız varsa, ŞEREFİNİZ varsa!!! mücadele edin....bu şehir sizden mücadele istiyor, mücadele..Allah aşkına !!!

BOUN 20.03.2010 23:38

Ben artık ümidimi tükettim, artık futbolculara da hocaya da yönetime de zerre kadar inancım kalmadı! Tam dokuz aydır bir umut bekledim, ha bugün ha yarın ha ertesi gün! Ama olmadı, düzelmedi, iyiye gitmedi hiç birşey! Dokuz ayda anne karnında bir damladan koca bir bebek oluşurken, bizim elimize sadece koca bir hiç geçti! Bir parça ışık, bir parça umut peşinde koştuk ama olmadı, nafile! Artık son nefese geldik, yarın bir tek puan dahi kaybetsek bu artık ölüm olacak, son nefes, son çırpınış ve tükeniş! Karlı, fırtınalı bir gecede, soğuk, buz gibi bir havada, açlıktan tükenmiş ve artık derin ve sonsuz bir uykuya dalacak muhtemel cenazenin çaresizliğini hissetmeye başladım. Belki de yarın artık, kaçınılmaz sonu göreceğiz! Kim bilir? Maalesef, maalesef, maalesef...

BOUN 20.03.2010 23:50

[QUOTE=BOUN;618823]Ben artık ümidimi tükettim, artık futbolculara da hocaya da yönetime de zerre kadar inancım kalmadı! Tam dokuz aydır bir umut bekledim, ha bugün ha yarın ha ertesi gün! Ama olmadı, düzelmedi, iyiye gitmedi hiç birşey! Dokuz ayda anne karnında bir damladan koca bir bebek oluşurken, bizim elimize sadece koca bir hiç geçti! Bir parça ışık, bir parça umut peşinde koştuk ama olmadı, nafile! Artık son nefese geldik, yarın bir tek puan dahi kaybetsek bu artık ölüm olacak, son nefes, son çırpınış ve tükeniş! Karlı, fırtınalı bir gecede, soğuk, buz gibi bir havada, açlıktan tükenmiş ve artık derin ve sonsuz bir uykuya dalacak muhtemel cenazenin çaresizliğini hissetmeye başladım. Belki de yarın artık, kaçınılmaz sonu göreceğiz! Kim bilir? Maalesef, maalesef, maalesef...[/QUOTE]

Monna Rosa, siyah güller, ak güller
Gülce'nin gülleri ve beyaz yatak.
Kanadı kırık kuş merhamet ister;
Ah, senin yüzünden kana batacak,
Monna Rosa siyah güller, ak güller!

Ulur aya karşı kirli çakallar,
Bakar ürkek ürkek tavşanlar dağa.
Monna Rosa, bugün bende bir hal var,
Yağmur iri iri düşer toprağa,
Ulur aya karşı kirli çakallar.

eyuphulagu 21.03.2010 01:32

Tarftar o kadar stresli ki üzüntülü ki yazılar mesajlar bile hep hüzün kokuyor...Kimse G. Birliği ve oyuncularıyla ilgili yorum yapmaya ya grek görmemiş,ya unutmuş ya da nasıl olsa bu maç ta gitti,g. birliği hangi kadroyla çıkarsa çıksın bizi yener düşüncüleri hakim olmuş taraftarın sözlerinde...Ne acı değil mi;yarın maçımız olan takımla ve oyuncularla ilgili hiçbirimiz yorum yapmak istemiyoruz;çünkü çoğunluğun ortak görüşü bu maçı da kaybedeceğiz ne yazlalım ki mesajları...Herkes umutsuz ama ben bu maçtan umtluyum;çünkü takımın bu maça daha iyi konsantre olacağına inanıyorum..Herkes biliyor ki deniz bitti;eğer bu maçı da kaybedersek bu takımda neler olacağını düşünmek bile istemiyorum....İşte bu korku bile oyuncuların bu maça daha iyi konsanter olacağını göstercektir..Umarım haklı çıkarım;gerisi oyunculara kalmış...Oynarlar ve maçı alırlarsa geleceğe umutla bakarlar,maçı kaybederlerse kendilerini nelerin beklediğini düşünmek bile istemiyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:31.