![]() |
Cevap: Musa gitti M.Nas geldi
musa kötü futbolcu değildi ama bülonun çok fazla etkisinde kalıyordu. takımın futbolcusu değilde bülonun futbolcusu gibi davranıyordu. gitmesi iyi oldu. inşallah mehmet nas iyi olur. uyum sağlar ve sivas için çalışır. ama bitirici hızlı agresif futbolcularada ihtiyaç var mesela youla gibi. yada song adı geçti deneyimli bir defans oyuncusu neden olmasın. neden sivasspor eski günlerine dönmesin. neden şampiyon olmasın. bir kez şampiyon olsa 10 yıl rahat eder oradan gelecek para bize yeter. bütün hesaplar ligde kalmak için değil şampiyonluğa oynamak için olmalı. mücadeleci ve istikrarlı futbolcular alınmalı. iş olsun diye transfer yapılmamalı. son şampiyonda gösterdiki pahalı futbolcular değil mücadele eden futbolcular şampiyon oluyor.
|
Musa iyi topçu değil diyenlerin futbola bakış açılarina hayranım çok iyi bir futbolcuyu kaybettik umarim bu hatamizi telafi eder Mehmet Nas
|
[QUOTE=karamik;634209]Musa iyi topçu değil diyenlerin futbola bakış açılarina hayranım çok iyi bir futbolcuyu kaybettik umarim bu hatamizi telafi eder Mehmet Nas[/QUOTE]
verim alamadıktan sonra c.ronaldo sivassporda olsa neye yarar?bülo zamanında gerçekten iyi oynuyordu ama bülo gittikten sonra tadı tuzu kalmadı musanın.Bülo zamanındaki futboluyla şuanki arasında alaka bile yok Allah yolunu açık etsin musa aydın ayağına ve yüreğine sağlık yeni takımında başarılar dilerim..... |
[QUOTE=izmirliyigido;634179]Musa Aydın çok iyi bir futbolcuydu. Onunla ne maçlar kazandık hakkını yememek lazım. Takım oyunu oynayan, iş bitirici ve Mehmet Yıldız ile saha içinde çok iyi anlaşan bir oyuncuydu. Gitmesine üzüldüm. Yaptıkları için teşekkür ederiz Musa'ya. Benim beğendiğim futbolculardan biriydi.
Mehmet Nas'ta, karakteriyle, futboluyla Türk futboluna iz bırakan bir oyuncu. İnşallah defansa ve ofansa Cihan Yılmaz ile birlikte çok büyük katkı sağlayacaklar. İkisi de hayırlı olsun... AYK[/QUOTE] ne Musalar gelip Geçti Bu Takımdan O yüzden üzülmedim |
Zaten Türbülent Gittikyen sonra Küsüp Oynamayan oyuncunun gitmesine üzülmedim
|
AW: Musa gitti M.Nas geldi
çok güzel musanın gittine çok sevindim...........
|
[QUOTE=sivaslibaris58;634066]Musa'da futbolcu muya,Sivasa'geleden önce ismi anilmiyordu hic biryerde!!zaten Musa Mehmet Yildiz sayesinde iyi oynuyordu,simdi gidecegi takimda yerlerde sürünecek.[/QUOTE]
Cok dogru tespit. Verdigi hizmetten dolayi minnettariz geri yuvaya dönmesi temennisiyle |
Hayırlı olsun en azından transferi Mesut Hoca Yapıyor bu durumda Liğde ilk 10 Garantii...:rolleyes:
|
musaya teşekkür ederiz
nşaalah gelen gideni aratmaz mehmet nas tecrübesiyle takıma önemli katkı saglayacaktır samsunda oynarken begeniyordum sonra genclerbirliğ manisa ve sivas inşaallah sivasta da güzel bir prformans ortaya koyarsın |
musaya bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilerim
ve sivassporada verdiği hizmetlerden dolayı sonz teşekkürederim sivas onlarla varoldu onlar sivasla varoldu kimse kimseye haksızlık etmesin bülent uygundan tutta kadroya hiçgiremeyen futbolculara kadar sivasa emeği geçen herkes teşekkürederim tabi başta başkanımız olmaküzere |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:52. |