![]() |
Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı
öbr sene 5 den dı bu sene 10 dan 0lms 5 mılyon ayırıyordm 2 hafdada maca ayrı 10 a ckms ben gıtmem daha saten dolmuyo fıyat arttıyorlar nlcaksa
|
[QUOTE=bulutbey27;643035]bizim kulübümüz sadece kendi taraftarına gücü yeiyor normalde 15 olan maraton bjk gs fb maçlarında hop 25 tl kale arkası 5 tl iken hop 10 tl nasıl oluyorsa anlamadım bende bu büyük maçlara gitmiyorum arkadaşlar kimse kusura bakmasın ;)[/QUOTE]
kardeşim sivassporun maç biletleri gayet uygun büyük maçlarda 25 tl ye maratona şikayet ediyorsunuz ama örneğin eskişehirde açık tribun bileti 50 tldir büyük maçlarda |
aslında maraton 25 tl olması fazla geçen sene gs ile oynanan türkiye kupası macında maraton 10 kale arkası 5 tl idi. bu sene 25 olmus biizmde maddi durumuuzn iyi değil yönetimden ricamız bilet fiiyatlarının biraz aşağıya çekilmesi
|
şikayet yok beyler, bu kulüp bedava işlemiyor, bu değirmene su lazım, üç kuruş da siz katkıda bulunun.
|
Eskişehirde Sivas tarafı 15 TL idi son maçtı eses için hiç bir önemi olmayan maç
|
Gs tarafı 15 olsun ya tüm kulüpler yapıyor bunu.
Maratonun fiyatını geçmeyecek misafir takımın bilet fiyatı |
(3) Misafir seyircilere, aynı seyir kalitesindeki yerler için ev sahibi seyircilere uygulanan bilet fiyatından farklı bir bilet fiyatı uygulanamaz.
[url]http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/2009DK/TFF/talimatlar/Futbol-Musabaka-Talimati-Son11.pdf[/url] tff'nin futbol müsabaka talimatı bu arkadaşlar. hem bizim bilet fiyatı pahalı olmuş 10 lira diye şikayet et sonrada niye misafir takıma 10 liraya satılıyor diye yönetime salla. bizim bilet fiyatlarıda 100 lira olsa rakip taraftarada 100 lira yapılır. bunu kafasına göre belirleyemez kimse. kendi taraftarına hangi fiyattan satıyorsa rakip taraftarada aynı fiyattan satmak zorunda bileti. |
[QUOTE=merithan58;643311](3) Misafir seyircilere, aynı seyir kalitesindeki yerler için ev sahibi seyircilere uygulanan bilet fiyatından farklı bir bilet fiyatı uygulanamaz.
[url]http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/2009DK/TFF/talimatlar/Futbol-Musabaka-Talimati-Son11.pdf[/url] tff'nin futbol müsabaka talimatı bu arkadaşlar. hem bizim bilet fiyatı pahalı olmuş 10 lira diye şikayet et sonrada niye misafir takıma 10 liraya satılıyor diye yönetime salla. bizim bilet fiyatlarıda 100 lira olsa rakip taraftarada 100 lira yapılır. bunu kafasına göre belirleyemez kimse. kendi taraftarına hangi fiyattan satıyorsa rakip taraftarada aynı fiyattan satmak zorunda bileti.[/QUOTE] ben aramıştım bulamamıştım bunu kardeş teşekkürler konuyu fazla uzatmaya gerek yok bilet fiyatları uygulaması tff tarafından düzenlenmiştir arkadaş link wermiş isteyen girip bakabilir |
[B]ilk maçta stadın dolacağına inanıyorum ...[/B]
|
biraz once gisenin onunden gectim ..halen bilet satisi devam ediyor..tabi kale arkalari
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49. |