![]() |
Cevap: Transferde Son Durum!!!
[CENTER][IMG]http://hurdogan.com/img/28027.jpg[/IMG]
[/CENTER] Sivasspor'un Güney Afrikalı oyuncu Tshabalala ısrarı sürüyor. Siyahi oyuncuyu renklerine bağlamak için bir süredir görüşmelerin sürdüğü,ancak şimdilik anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Sivasspor yönetimi 1,5 milyon euro benservis bedeli istelyen Güney Afrika kulubü Kaizer Chiefs'e 600 bin euro önermeş,ancak görüşmelerin tıkanması üzerine bu rakam Sivasspor yönetimi tarafından 200 bin euro daha artırılarak 800 bin euro'ya çıkarıldı. En son 800 bin euro veren Sivasspor yönetimi Tshabalala'dan ve kulübünden gelecek cevabı bekliyor. [B]Hurdogan[/B] [B] Haydi Yönetim Getir Bize Tshabalalayi. Gelirse kendime 2 tane orjinal Sivasspor Formasi + Maraton Kombine alicagim..![/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;645232][B]Slm arkadaşlar kulube çok yakın sağlam kaynaklardan aldığım son transfer haberlerini veriyorum:
___Tshabala transferi bu hafta sonuna kadar kesinlik kazanacak yani önümüzdeki bu 4-5 gün içinde çok öenemli şeyler olabilir ve bu transferin şu anda gerçekleşme olasılığı % 90 ! evet pazarlıklar hala sürmekte mesut hoca da bu oyuncuyu istiyor dünya kupasından sonra tshabalaba avrupada oynamak istediğini ve bu süreçte Sivassporun kendisi için iyi bir ilk adım olduğunu söylemiş oyuncuyla her konuda anlaşılmış sorun bonserviste bunun için de muhsin ertuğral devreye girmiş ____Saidou transferi de bu hafta netleşecek bu transferin gerçekleşme olasılığı da yüksek mesut hoca onay vermiş haber aldıkça paylaşmaya devam edeceğim büyük bir aksilik olmazsa Sivasspor çok yakında bombayı patlatmak üzere İnşallah Shabalaba bu sezon bizde![/B][/QUOTE] Hani kardes ne oldu bu is, 4-5 gün içinde çok önemli şeyler olabilir demistin, ama hiç birsey olmadi. Yönetimden kimse bir sey demiyorum hakli olarak gizli tutmak istiyorlardir transfer harekatlarini fakat bu si çok uzadi. Son durum nedir, bir gelisme varmi. Transfer yapilacakmi ??? |
şallah ikiside gelir ikiside faydalı oyuncu
|
[QUOTE=Sivaslibey;646928]Hani kardes ne oldu bu is, 4-5 gün içinde çok önemli şeyler olabilir demistin, ama hiç birsey olmadi. Yönetimden kimse bir sey demiyorum hakli olarak gizli tutmak istiyorlardir transfer harekatlarini fakat bu si çok uzadi. Son durum nedir, bir gelisme varmi. Transfer yapilacakmi ???[/QUOTE]
[B][COLOR="blUE"]BU YÖNETİMDEN Bİ CACIK OLMAZ KARDEŞ...TRANSFERİN GİZLİLİĞİ Mİ KALDI.KLÜBÜN NE KADAR PARA İSTEDİĞİ FALAN AÇIK SEÇİK ORTADA KALDIKİ OYLE TANINMAYAN FUTBOLCU DA DEİL TSABALALA TURKİYEDE ONA BU PARAYI WERECEK COK KULUP WAR NİTEKİM ANTEBİN DEVREYE GİRDİĞİ VE BU PARAYI WERMEYE HAZIR OLDUĞU SÖYLENİYO[/COLOR][/B] |
insallah mutlu sona ulasacagiz
tskler hayalkafe verdigin bilgiler icin |
Arkadaşlar transfermarkt'da Tshabalalanın kontratının 2012de bittiği yazıyor..Seneye kesin bize gelecek diyerek taraftarı uyutmaya çalışıyorlar.Aradan biraz zaman geçer bunlar unutur diyorlar..Hep böyle seyircimi kalacağız..Takımımıza sahip çıkalım uysal koyunlar gibi ne derlerse onu değil istediğimizi yapalım..
Ayrı bir konu diyelimki seneye bize gelecek şartlar sağlanıyor..Gidip o takımın oyuncusunu ayartıp beleş almak Sivasspora yakışırı soruyorum.Ayrıca bize şimdi lazım olan oyuncuyu neden seneye alıyoruz oda ayrı bir merak konusu.. |
[B][COLOR="Red"]32 YAŞINA GELSİN ALIRIZ DAHA ÇOK GENÇ ADAM:mad:[/COLOR][/B]
|
ŞU ADAMI Bİ ALAMADINIZ YAHU gayseri bile zalayetatı getirecek BİZ DAHA TSHABALALAYI ALAMIYOSUNUZ
|
[B]yine bir karmasa icindeyiz bu transfer isleri bitmeden aciklanirsa boyle olur istee[/B]
|
[QUOTE=FORZA SİVAS 58;647117]ŞU ADAMI Bİ ALAMADINIZ YAHU gayseri bile zalayetatı getirecek BİZ DAHA TSHABALALAYI ALAMIYOSUNUZ[/QUOTE]
kayseri kimleri getirdi ya bizimkiler solda sıfır kalır onlarn yanında. makukulayı da geri alıyolarmış.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:32. |