![]() |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]BEN HEMSİVASSPOR.COM HEMDE 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ ELAZIG BÖLGE SORUMLUSUYUMVEDE GURUR DUYUYORUM...[/b][/QUOTE]
[b]Vay gardaşıma bak yakışırrrrr...Bizde seninle gurur duyuyoruz...Ama derslerini ihmel etme....Seni seviyoruz...[/b] |
[b]Bende İstanbul Beste Temsilcisiyim.Sivassporumuza Ve 67 Derneğimize Beste yapıyorum...Son Bestemde:[/b]
[color=blue]Koy Koy Koy Beşiktaşa Koy Kanaryaya Koy Cim bom boma Koy Koy Hepsi G.T Olsun [color=red]Şanlı Sivasımm[/color] Şampiyon Olsunnn[/color] |
[QUOTE=DJMuRaT][b]Bende İstanbul Beste Temsilcisiyim.Sivassporumuza Ve 67 Derneğimize Beste yapıyorum...Son Bestemde:[/b]
[color=blue]Koy Koy Koy Beşiktaşa Koy Kanaryaya Koy Cim bom boma Koy Koy Hepsi G.T Olsun [color=red]Şanlı Sivasımm[/color] Şampiyon Olsunnn[/color][/QUOTE] [b]Vay be kimin yeğeni yaaa...Bestekar yeğenim benim...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Vay be kimin yeğeni yaaa...Bestekar yeğenim benim...[/b][/QUOTE]
[b]Eyv Reis..Sayende..Sen olmasaydın 7 yaşından beri kim götürürdü maçlara..Teşekkürler..Seni Seviyorum..[/b] [color=blue]Koy Koy Koy Beşiktaşa Koy Kanaryaya Koy Cim bom boma Koy Koy Hepsi G.T Olsun [color=red]Şanlı Sivasımm[/color] Şampiyon Olsunnn[/color] |
[QUOTE=DJMuRaT][b]Eyv Reis..Sayende..Sen olmasaydın 7 yaşından beri kim götürürdü maçlara..Teşekkürler..Seni Seviyorum..[/b]
[color=blue]Koy Koy Koy Beşiktaşa Koy Kanaryaya Koy Cim bom boma Koy Koy Hepsi G.T Olsun [color=red]Şanlı Sivasımm[/color] Şampiyon Olsunnn[/color][/QUOTE] [b]Eyvallah canım yegenim ....seni seviyoruz...[/b] |
abi bu amacını aştı yaw sade temsilciler yazsın
|
gardaşalr ben bağımsız adaykıgımı koyuyorum tek başıma iktidara gececem:)
K.maraş temsilcisi adayıyım.yarışmacı hemşerilerime başarılar:) [email]kara_davut_058@hotmail.com[/email] |
Merhaba arkadaşlar ben İSTANBUL Kasımpaşa dan Ersin
Memleketimin böyle zevkli bir site açmasına bir SİVAS lı olarak yürekten destekliyorum. Herkese hayırlı olsun dileklerimle, Saygılarımla, [email]ersinyasar1981@mynet.com[/email] |
[COLOR="Black"][B]Arkadaşlar bu temsilcilik için adımızı yazdık güzelde bu organizasyon ne zaman bitecek,temsil listesine adını yazdıranlar kim tarafından ve ne zaman tayin edilecek bilen varsa lütfen yazsın![/B][/COLOR]
|
ii fikir bence
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52. |