SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30289)

ReFRaCToRY 10.10.2010 10:43

Cevap: Kayserispor-Sivasspor

[COLOR="black"][/COLOR][B][FONT="Arial Black"]KOMŞU KIZINI ZAPTEYLE!!!![/FONT][/B]

cılgınsivas58 10.10.2010 12:08

ikinci trabzon faciası yaşanmasında ama 2 den fazla gol atacakları kesin

28 EYLÜL 2009 10.10.2010 12:13

[QUOTE=cılgınsivas58;658617]ikinci trabzon faciası yaşanmasında ama 2 den fazla gol atacakları kesin[/QUOTE]

Facialar felanlar filanlar fark etmes. Cünkü biz Yiğidoyuz. Yiğidolar Affetmez...

sivasfutbol 10.10.2010 13:48

3 golden az yerseniz küserim bak ona göre......

Salim58 11.10.2010 13:17

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Sivasspor ile oynayacakları maçta her şeyden önce dostluğun kazanacağını ifade ederek, "İki komşu şehir ve iki şehrin takımları karşı karşıya geliyor. Sivasspor ile olan dostluğumuz var ve bu maçta skor ne olursa olsun dostluğun kazanacağını biliyoruz. İyi oynayan kazansın" dedi.

Şaban Miraboğlu, ligde zirve yarışı içerisinde olan takımlar arasında bulunduklarını ve puan kaybı yaşamamaları gerektiğini da anımsatarak, "Zirvedeki takımlarla puan farkının açılmaması için bütün maçlarımızı kazanmalıyız. Sahaya kazanmak için çıkmalıyız. Çünkü iyi bir kadroya sahibiz ve takım içerisinde uyum beklediğimizden daha erken sağlandı. Bizim kalan maçlarımızda başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
.............................................................................................

[B]Demekki çok zorlu bi maç bizi bekliyor,Gerekli önlemimizi alır güzel oynarsak neden puan veya puanlar alarak dönmeyelim.....[/B]

Caner POLAT 11.10.2010 17:14

Cevap: Sivasspor-Kayserispor

[QUOTE=yasiremrah;658224]elbette gelir... gecen sene sivas icin cok önemli mactı düsme ihtimali vardı, kayseri icin formalite macıydı, bu sene durumlar biraz daha farklı... sivas tribünü kayseride her zaman dolar zaten ona birsey demiyorum ama dolduranların %80 i kayseride yasayan sivaslılardır.. sivasın stadı zaten cok kücük ve biletlerde 5-10 lira, buna ragmen stad dolmuyor, kayseride 10-20 lira 15-20 bin arası(sivas stadını dolduracak bi rakam) geliyor ve 33 bin kişilik stad bos görünüyor...[/QUOTE]

[B][COLOR="Green"]Senin rengin belli ama polemiğe girmeye lüzum yok.Zaten yazdıkdan sonra siliniyo hemen[/COLOR][/B]

t.kilicer 11.10.2010 17:16

biz daha önce bunu yaptık yine yapabiliriz hocayı pretesto edeceksek yine edelim

Mamadou Diallo 11.10.2010 20:16

takım belli 11 aynı skor 4-1

28 EYLÜL 2009 13.10.2010 00:28

Kayserispor yandan yandan açıklamalar yapıyor demek.

saner 13.10.2010 16:02

Kaysriden selamlar
Arkadaşlar internette maçla ilgili arama yaparken rastladım ve forumunuza üye olma gereği hissettim. ne yazıkki karşılıklı iğrenç mesajlara rastladım. unutmayın biz düşman değiliz. kan davası güden bizden değildir diyen peygamberimiz, küfür edenleride sevmez. her takım taraftarı içinde çüürk elmalar var. koca şehrin adını gay şeklinde yazanlar, sivas şehrine ve halkına kötü düşünmeyen kayserilileride incitmiştir. sivaslı çok arkadaşım var. organizede istikbalde v.s. çalışıyor alnının terini yiyor. sivaslı komşularımızla biz biriz. 30 nisanda tunceli sarıyaylada sivaslı ve kayserili birlikte şehit oldu. 1 mayıs günü kayseri hunat cami ve sivas ulu camide aynı anda şehit cenazesi kalktı.
maça gelince , ben bir sivaslı kardeşimin veya misafir taraftarın kalbini kırdıktan sonra şampiyon olsam ne olurki önemli olan kalp kırmamaktır. sivasa hakaret eden cahillerin gazına gelmeyin. üç beş cahil yüzünden 1 milyonluk şehire gay yakıştırması yapmayın. şimdi banada neler yazarsınız bilmiyorum ama biz komşu şehirleriz. kardeşçe yaşamaya mecburuz. Atatürkün önderliğinde cumhuriyetin temellerini sivasda birlikte attık. bir maç bizi düşman yapamaz. mesut bakkalı destekleyin. pes etmeyin. forumdan eyüpk adlı arkadaşa sağduyulu yazılarından dolayı teşekkür ederim. hoşçakalın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:48.