SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maç sonu açıklamaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30560)

aldair 07.11.2010 23:41

Cevap: Maç sonu açıklamaları

bu sene başında kendimizi yırttık kaliteli oyuncular transfer edelim diye.uzaktan bellliydi böyle olacağı.kim bu takıma göz göre göre transfer yapmadıysa (mesut bakkal kadrom yeterli diyordu,gerçekmiydi yada öyle söylenmesimi emredildi bilemiyorum) çoluğundan çocuğundan çıksın başkada bişey demiyorum.

migroArmis 08.11.2010 00:35

[QUOTE=sivaslitaner58;666334]herve tumu gonderdiniz yonetim al size ondanda size hediye SADECE PARA GORUYOR GOZLERINIZ SIZIN[/QUOTE]

herwe tum sanıldığı kadar iyi bir futbolcu değildir süper lig ilk bursasporda başlamıştır..ne olduğunu iyi bilirim...yani takımdan gnderilmiş olması çok olumsuz bir olay değildir..saygılar..

tonusluyum 08.11.2010 01:15

stat ysptıralım düzelir

Sahin 58 08.11.2010 01:21

Sivas eger bu "oyuncuKLARLA" devam ederse sezon sonundada puani malesef 7 de kalacak. Allah Askina son 4 antrenör bu defansCIKLARI görmüyormuda her hafta ayni ciklari sahaya sürüyorlar ????????????
Riza hocaya yazik olmasin diye bir tavsiyede bulunacagim ( Yoksa Hocanin kariyeri 0 a düsecek )
Riza Hoca : Mahalleleri dolas topla 11 tane SIVAS evladi sür sahaya. Yenilirlersede bunlardan daha serefli yaparlar
kusuruma bakmayin arkadaslar doluyum

Bulut@ğlu 08.11.2010 02:12

ağlarmısın gülermisin arkadaş ne bu yaa. en güvendiğim maçtı bu maçla çıkışa geçeceğiz dedik gene olmadı ilk 15 dakikada maçı kaybettik.yazık yaa valla yazık yediğimiz 4 golün 4 de saçma sapan goller bir takım bu kadar basit goller yermi yaa.hemde kendi sahasında.ALLAH sonumuzu hayır etsin.

migroArmis 08.11.2010 02:23

[QUOTE=Bulut@ğlu;666534]ağlarmısın gülermisin arkadaş ne bu yaa. en güvendiğim maçtı bu maçla çıkışa geçeceğiz dedik gene olmadı ilk 15 dakikada maçı kaybettik.yazık yaa valla yazık yediğimiz 4 golün 4 de saçma sapan goller bir takım bu kadar basit goller yermi yaa.hemde kendi sahasında.ALLAH sonumuzu hayır etsin.[/QUOTE]

kardeşim maçtan once azda olsa bir umudum vardı..hangi başlıktaydı bilmiyorum bir yorum yaptım dedim ki bu İBB bana gre son iki sezonun flash takımıdır adamlar içerde dışarda herkese kok sktüren bir takım.burda bir kardeşim dediki İBB nin taktiği belli çocuk oyuncağı şunu yaparsın bunu yaparsın bilmem kaç tane atarsın...bak adamlar sen atmadan kaç tane attı..her şeyden evvel futbolu bilmek futbolda yapılan we yapabileceğin yanlışları telafi etmende en büyük etken olur...

Bulut@ğlu 08.11.2010 02:39

[QUOTE=migroArmis;666536]kardeşim maçtan once azda olsa bir umudum vardı..hangi başlıktaydı bilmiyorum bir yorum yaptım dedim ki bu İBB bana gre son iki sezonun flash takımıdır adamlar içerde dışarda herkese kok sktüren bir takım.burda bir kardeşim dediki İBB nin taktiği belli çocuk oyuncağı şunu yaparsın bunu yaparsın bilmem kaç tane atarsın...bak adamlar sen atmadan kaç tane attı..her şeyden evvel futbolu bilmek futbolda yapılan we yapabileceğin yanlışları telafi etmende en büyük etken olur...[/QUOTE]

bjk maçından sonra kimin umudu yoktu ki. ama bakıyorum bjk maçında süper oynayan takım ibb maçında ezilerek futbol oynuyor. demekki bjk maçında bazı futbolcular kendilerini göstermek için oynadılar. diğer maçlarda yan gelip yatıpda böylesi maçlarda iyi oynayan futbolculara söylenecek tek kelime var. anladın sen ne demek istediğimi

migroArmis 08.11.2010 02:45

[QUOTE=Bulut@ğlu;666540]bjk maçından sonra kimin umudu yoktu ki. ama bakıyorum bjk maçında süper oynayan takım ibb maçında ezilerek futbol oynuyor. demekki bjk maçında bazı futbolcular kendilerini göstermek için oynadılar. diğer maçlarda yan gelip yatıpda böylesi maçlarda iyi oynayan futbolculara söylenecek tek kelime var. anladın sen ne demek istediğimi[/QUOTE]

rıza hocanın maçtan nce ki beyanatına çok kızdım hatta burada yorumunu bile yaptım bu şekilde konuşması doğru değil diye...çıktı dediki bu maç final maçımız diye tabiri caizsse aldı zazı koydu büttüün futbolcuların onüne..yani topu topçulara attı..bütün futbolcular gerildi..bak kardeşim içeride oynmanın her ne kadar avantajı war ise bi okadarda dezavantajı wardır..ktü gide biraz düzelme filizleri başgsteren bir takımın topçusuna byle bir cümle eder isen ve bu maç sivaslının gozü onunde oynanacak bir maç ise...hepsindenonemlisi karşında birde İBB gibi bir takım war ise. yanlış iş yaptın demektir ...

Bulut@ğlu 08.11.2010 03:03

[QUOTE=migroArmis;666542]rıza hocanın maçtan nce ki beyanatına çok kızdım hatta burada yorumunu bile yaptım bu şekilde konuşması doğru değil diye...çıktı dediki bu maç final maçımız diye tabiri caizsse aldı zazı koydu büttüün futbolcuların onüne..yani topu topçulara attı..bütün futbolcular gerildi..bak kardeşim içeride oynmanın her ne kadar avantajı war ise bi okadarda dezavantajı wardır..ktü gide biraz düzelme filizleri başgsteren bir takımın topçusuna byle bir cümle eder isen ve bu maç sivaslının gozü onunde oynanacak bir maç ise...hepsindenonemlisi karşında birde İBB gibi bir takım war ise. yanlış iş yaptın demektir ...[/QUOTE]

ne yani burada tek suçlu rıza hocamı yanlış bu futbolcular rıza hocadan öncede ruhsuzlardı değişen bir şey yok iyi oynadığı maçlar belli gs,bursaspor,bjk başka maç söyle bana. bu futbolcular akıllarını başlarına alsalar adam gibi mücadele etseler adilik yapmasalar bu ezildiği takımlara karşı dişe diş oynarlar. takıma şöyle bir baktığında şuan ziya erdaldan başka acnla başla mücadele eden futbolcu yok. kardeşim bu futbolculara moral motivasyon değil adam akıllı bir dayak lazım. istediği zaman oynamasını biliyorlar gs maçını deplesmanda taraftarsız kazanmasını biliyorlar.

Bulut@ğlu 08.11.2010 03:06

[QUOTE=Bulut@ğlu;666544]ne yani burada tek suçlu rıza hocamı yanlış bu futbolcular rıza hocadan öncede ruhsuzlardı değişen bir şey yok iyi oynadığı maçlar belli gs,bursaspor,bjk başka maç söyle bana. bu futbolcular akıllarını başlarına alsalar adam gibi mücadele etseler adilik yapmasalar bu ezildiği takımlara karşı dişe diş oynarlar. takıma şöyle bir baktığında şuan ziya erdaldan başka acnla başla mücadele eden futbolcu yok. kardeşim bu futbolculara moral motivasyon değil adam akıllı bir dayak lazım. istediği zaman oynamasını biliyorlar gs maçını deplesmanda taraftarsız kazanmasını biliyorlar.[/QUOTE]

pardon gs maçı deplasman değildi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:01.