![]() |
huhu
maçlar sivasa geliyo iki hafta sonra zaten onlar cırmalasın dursunlar Gs ile Ts ye biz bi yapalım sonra lideriz allahın izniyle..:)
|
Bak şimdi...
Sivas böylelikle en zor deplasman olacaktır tüm takımlar için...kalbim, içim böyle söylüyor... cırmalasınlar hakkaten...
|
Başarilar Seninle Olsun Sivas
Sivasli Olmak Herzaman Bir Gurudur. Delikanli Yiğido Bu Topraklardan Cikmistir. Kimse O Veya Su Sebepten Bizi Sindiremez Gereken Cevabi Furboluyla Oyuncularimiz Desteğiylede Taraftar Vermelidir. Biz Sivasliyiz Mert Ve Delikanli. Fazla Söze Gerek Yok Hersey Göz önünde. şanli Sivasa Yakişan Budur Ve Olmaktadir.
Başarisinin Daim Olmasini Dilerim. şampiyon Olacaksin Birgün Süper Ligde Sivasim. |
[QUOTE=acakislalimahoni]Sivasli Olmak Herzaman Bir Gurudur. Delikanli Yiğido Bu Topraklardan Cikmistir. Kimse O Veya Su Sebepten Bizi Sindiremez Gereken Cevabi Furboluyla Oyuncularimiz Desteğiylede Taraftar Vermelidir. Biz Sivasliyiz Mert Ve Delikanli. Fazla Söze Gerek Yok Hersey Göz önünde. şanli Sivasa Yakişan Budur Ve Olmaktadir.
Başarisinin Daim Olmasini Dilerim. şampiyon Olacaksin Birgün Süper Ligde Sivasim.[/QUOTE] ///////ŞAMPİYON OLACAXIN BİRGÜN SÜPERLİGDE SİVASIM//// ---KISKANANLAR ÇATLASIN,TÜRK FUTBOLUNU İSTANBUL TAKIMLARININ TEKELİNE BIRAKANLAR UTANSIN,,YAŞASIN ANADOLU NUN YİĞİT İNSANLARI YAŞASIN SİVAS--- |
[b]bir kere daha gösteriyorki federasyonun anadolu kulüplerine çelme takmakta üstüne yok... 3<15 bu gösteririki anadolu kulüpleri sindirilemez!!![/b]
|
yıllardır sivasa ve sivasspora karsı federasyonun inanılmaz bir tavrı var aslında sivaslılar olarak biz bunun nedenini çok iii biliyoruz sivasın büyümesini ve sivassporun basarılı olmasını istemeyen bazı kişiler yüzünden bu durumlar ortaya cıkıyor bizde sivassporlular olarak bu haksızlıkların karsısında olacaz kim nederse desin...
|
[b]İstedikleri kadar çabalasınlar Sivasımın önünü kesemeyecekler...[/b]
|
Işte Pis Kokular Gelmeye Başliyor Yavaş Yavaş,,,, Daha yolun başindayiz bakalim ilerde neler olacak ?
|
Simdikten basladilar yaww. Valla bu ne bicim istir anlamadim
|
Arkadaslar Turkiye gerceginde hersey olur, her turlu masa alti oyun donebilir.
Bu turkiye ligi ne sikeler,ne oyunlar gordu. Fakat suna inandimki basariyi yakalamis, kendine guvenmis, birinci lig korkusunu atmis bir SIVASSPOR bu sene cok guzel seyler yapar evet bizi uzselerde, her oyunu deneselerde SIVAS bu sene en guzel yere gelecek, gelecek seneye daha tecrubeli, daha kendine guvenen bir takim olacak, bundan sonra SIVASSPOR un adini anarken dusunecekler, kolay bir lokma olmadigini bilecekler. Elbette bizimde sevenlerimiz vardir, bizimde hakkimizi koruyacak durust insanlar vardir. Ben kendi adima hic uzulmuyorum. Sivas in hakkini yiyemeyecekler. Dis sahadada oynasak farketmez. Hollandadan selamlar. HER BIR SIVASLI BENIM OZAKRABAMDIR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:10. |