SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30781)

izmiriyigidosu 12.12.2010 15:28

Cevap: Maçı değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar :hakemin tutarsız kararları ve sedatın agresif oyunu ramoviçin kalede devleşmesi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : maça güzel başladık fakat sedatın sarı kart görüp ardından kırmızı kart görmesiyle bi moral bozukluğu oldu ama 2. yarıda özellikle takım kendini toparladı bu arada ofsayt yüzünden verilmeyen golümüzün ofsaytla alakası yoktu yine mehmet yıldızın cezasahasındaki pozisyonunda mehmete faul yapıldığı halde hakem konya lehine verdi hakem çok tutarsızdı bu maçta ama sivasımızın 10 kişi kaldığı halde çok iyi mücadele ettik ve çok pozisyon kaçırdık tüm takımı kutluyorum bu azim ve mücadeleden dolayı ramoviçi özellikle kutluyorum maçın kilit adamı oydu çünkü bir çok pozisyonda kalede duvar oldu resmen ve topun geçmesine izin vermedi bundan sonrada öle devam eder inş

Maçın en iyisi kimdi : mehmet yıldız ramoviç diallo erman kılıç

Maçın en kötüsü kimdi : PEDRİEL malesef bu maçta pek varlığını göremedik

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz bence hocamız yerinde değişiklikler yaptı sedatın atılmasından sonra cihanı oyundan aldı ıvanovsu oyuna soktu defansı güçlendirmek için hocamıza her maçta güveniyorum başarılarının devamını diliyorum

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz

Yusuf Çevik 12.12.2010 15:29

Cevap: BU SİVAS ŞAHLANIR

evet doğru söylüyorsun rıza hocanın sağlam takviyelerde bulunması lazım...

superglam 12.12.2010 15:29

Arkadaşlar ilk yarıyı seyretmedim ama tekrarını seyrettim sedattan ve hakeme karşı söylediklerimden dolayı özr diliyorum.... Sedat mecbur kalmış hakemde çok iyi yönetmiş.. Mehmet 3 kere kırmızı görmesigerekiyormuş ama hakem sağolsun es geçmiş... özr sedat kardeş ve hakem...

üçyıldız58 12.12.2010 15:29

hepsine helall olsun aslanlar gibi mücadele ettiler

lokmankantar 12.12.2010 15:29

Gol yemedik, 75 dakika on kişi oynamamıza rağmen maçı kazanmasını bilen tüm takım maçın adamı, zamanında değişiklikler ve Sedat hariç (o da mecburen katlanıyor) kurduğu kadro ile Rıza hoca haftanın hocası, maçın en kötüsü Sedat , takımdan gitmesi gerekn Sedat BAYRAK bu adama bu kadar tahammül eden büyük başkanı ve büyük Sivasspor taraftarını kutluyorum:D

58Sivaslilar 12.12.2010 15:30

Tek kelimeyle müthiş bir galibiyet aldık oyuncularımıza ve hocamıza teşekkür :D :D :D

eyupk 12.12.2010 15:31

öldük öldük dirildik vallahi, 3 puan almak süper birşey, bizim için lig yeni başlıyor.

eyupk 12.12.2010 15:32

takımımız müthiş oynadı, bu arada sedat kart yeme alışkanlığını bırakmalı artık.

eyupk 12.12.2010 15:34

gol yeme alışkanlığımız burada bitmiştir

superglam 12.12.2010 15:34

İlk yarıyı setyretmediğim için sedata ağır laflar söyledim özür dilerim kardeş bede senn yerinde olsam aynısınıyapardım sen kasımpaşada ölümüne hareket ettin sana saygı duymayan ş.sizdir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:50.