![]() |
Cevap: Kaleye 1.93'lük Dev
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KORCAN GITMESIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adam gelecegin kalecisi ya nolur birakmayin, alin bonservisini
|
Sirbistandan asilli kaleciler genellikle basarili oluyor,ayrica genc olmasi büyük bir avantaj.Transfer su ana kadar güzel gidiyor.Sivas taraftari genellikle forvet haberini sabirsizlikla bekliyor.Gecen yil gol yollarinda takim cok basarisizdi.Yeni yüzler bu takimin kurtulusu olacak.
|
Ramovic ve diger yabanci gonderildimi ??
|
[QUOTE=furky.b;720555]Ramovic ve diger yabanci gonderildimi ??[/QUOTE]
Kamenar gitti. Ramoviç de gönderilmek üzere. |
bence ugur'un yerine oynayabilecek bir türk oyuncu bulmamiz lazim. aslinda abdurrahman dereli tam oranin adami, ama artik olmuyor.
--------------Eneramo --------Erman Maurice-Belay--------------Grosicki ----------Kadir-----Cihan Ziya--Navratil------Faty--xxxxx --------------Borjan Borjan bize hemen alisirsa, cok güzel bir takim kurmus olacagiz. Pedriel'i de mac gidisatina göre sonradan oyuna sokabiliriz daha ofansif sisteme gecebiliriz. |
YÖNETİM transferde önce tutan kesimi sağlama alıyor anlaşılan,2 kaleci 1 defans ,yakında hem tutanlara ,hemde atanlara yardım edecek ortasahaya adam alırlarsa,bide atan adam aldılarmı rahatlarız,HAYIRLI OLSUN yugoslav kökenli kaleciler genelde kaliteli çıkıyor .
|
eneramo inşallah gelecek sezon formunu yükseltir. iyi bir kamp dönemi geçirmesi lazım. yanınada kıvrak çabuk bir forvet alınır inş diyelim forvet noktasında sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum.
takımın en zayıf noktası sağ kanat . benim görüşüm uğur kavuk kesinlikle gönderilmeli. eğer hoca kalmasını isterse ki buna herkesin saygı duyması lazım o zaman sağ kanata sağlam yerli bir oyuncu alınmalı. uğur kavuk kalacaksa sağ bekin yedeği olarak kalmalı. yabancılarda ivanovs gönderilmeli diallo kalmasını isterim ama bilica düşünülürse o zaman tercih bilica. ramoviç gönderilmeli mendoça gönderilmeli keita gönderilmeli yerliler mehmet nas yaşı itibariyle gönderilmeli murat sözgelmez gönderilmeli |
Fazla ozellikli bir kaleci olmasina gerek yok.Yasim 41.Defansta Ugur ve Hayrettin olmasin kaleyi bende koruyabilirim.
|
Yani bizim kalecilerimizin korkulu ruyasi sik sik kademe ve pozisyon hatasi yapan bu iki oyuncumuzdur, rakipler bize zarar veremez, cunku orta sahamiz umumiyetle iyi oldu
|
ya arkadaslar
biz ne kaleci alip duruyoruz anlamadin yani 3 yabanci kalecimiz oldu :D gerci bi akci gidecekmis yada gitmis ramovic iydi aslinda galiba cok sakat oldugu yüzünden yolandi bence korcan kalsada bi yabanci oyuncuyu sahada görsek kalede degil yugolslavlarida pek sevmem ben türk düsmanlari |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |