SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaleye 1.93'lük Dev (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32086)

FBurak58 02.06.2011 19:14

Cevap: Kaleye 1.93'lük Dev

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KORCAN GITMESIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adam gelecegin kalecisi ya nolur birakmayin, alin bonservisini

B.DUMANLI 02.06.2011 19:22

Sirbistandan asilli kaleciler genellikle basarili oluyor,ayrica genc olmasi büyük bir avantaj.Transfer su ana kadar güzel gidiyor.Sivas taraftari genellikle forvet haberini sabirsizlikla bekliyor.Gecen yil gol yollarinda takim cok basarisizdi.Yeni yüzler bu takimin kurtulusu olacak.

furky.b 02.06.2011 19:27

Ramovic ve diger yabanci gonderildimi ??

sivasdergi 02.06.2011 19:29

[QUOTE=furky.b;720555]Ramovic ve diger yabanci gonderildimi ??[/QUOTE]

Kamenar gitti. Ramoviç de gönderilmek üzere.

münihliyigido58 02.06.2011 19:29

bence ugur'un yerine oynayabilecek bir türk oyuncu bulmamiz lazim. aslinda abdurrahman dereli tam oranin adami, ama artik olmuyor.

--------------Eneramo
--------Erman
Maurice-Belay--------------Grosicki
----------Kadir-----Cihan
Ziya--Navratil------Faty--xxxxx
--------------Borjan

Borjan bize hemen alisirsa, cok güzel bir takim kurmus olacagiz.
Pedriel'i de mac gidisatina göre sonradan oyuna sokabiliriz daha ofansif sisteme gecebiliriz.

58MUAMMER58 02.06.2011 20:06

YÖNETİM transferde önce tutan kesimi sağlama alıyor anlaşılan,2 kaleci 1 defans ,yakında hem tutanlara ,hemde atanlara yardım edecek ortasahaya adam alırlarsa,bide atan adam aldılarmı rahatlarız,HAYIRLI OLSUN yugoslav kökenli kaleciler genelde kaliteli çıkıyor .

akifesk 02.06.2011 20:31

eneramo inşallah gelecek sezon formunu yükseltir. iyi bir kamp dönemi geçirmesi lazım. yanınada kıvrak çabuk bir forvet alınır inş diyelim forvet noktasında sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum.
takımın en zayıf noktası sağ kanat . benim görüşüm uğur kavuk kesinlikle gönderilmeli. eğer hoca kalmasını isterse ki buna herkesin saygı duyması lazım o zaman sağ kanata sağlam yerli bir oyuncu alınmalı. uğur kavuk kalacaksa sağ bekin yedeği olarak kalmalı.
yabancılarda
ivanovs gönderilmeli
diallo kalmasını isterim ama bilica düşünülürse o zaman tercih bilica.
ramoviç gönderilmeli
mendoça gönderilmeli
keita gönderilmeli
yerliler
mehmet nas yaşı itibariyle gönderilmeli
murat sözgelmez gönderilmeli

SaYa 02.06.2011 20:42

Fazla ozellikli bir kaleci olmasina gerek yok.Yasim 41.Defansta Ugur ve Hayrettin olmasin kaleyi bende koruyabilirim.

SaYa 02.06.2011 20:43

Yani bizim kalecilerimizin korkulu ruyasi sik sik kademe ve pozisyon hatasi yapan bu iki oyuncumuzdur, rakipler bize zarar veremez, cunku orta sahamiz umumiyetle iyi oldu

58CeZa58 02.06.2011 20:51

ya arkadaslar
biz ne kaleci alip duruyoruz
anlamadin yani 3 yabanci kalecimiz oldu :D
gerci bi akci gidecekmis yada gitmis ramovic iydi aslinda galiba cok sakat oldugu yüzünden yolandi

bence korcan kalsada bi yabanci oyuncuyu sahada görsek kalede degil

yugolslavlarida pek sevmem ben türk düsmanlari

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47.