![]() |
Cevap: Belay An Meselesi
[QUOTE=58DK;721246]Yabanci forvet alacaksak bence ozaman ya Eneramo yada Pedrieli göndermeliyiz ondan sonra alalim, yoksa yerli bir forvet alalim, almanya liginden veya fransadan gurbetcide olabilir.[/QUOTE]
Pedriel yetersiz kalıyor zaten iyi bir yedek olur pedriel |
[QUOTE=sehrisivas;721278]Pedriel yetersiz kalıyor zaten iyi bir yedek olur pedriel[/QUOTE]
Bana göre de Pedriel yedekte iyi bir alternatif olur. Diğer yedek yabancımız da Rada olur. 8 yabancıyı geçmemek lazım. 6 yabancımız şunlar olur ; Faty Borjan Navratil Grosicki Eneramo Belay ( alınırsa ) Gidecekler ; Keita, Diallo, Ivanovs, Ramoviç |
sağdan grosicki soldan belay ortadan erman eğer biz bu oyuncular üzerine kurulu bir atak düzeni kurarsak rakip defansın başı döner gibime geliyor eneramo ve pedriel i saymıyorum bile
|
Belay için Faty devrede olduğu için ben pek sorun çıkacağını sanmam (umuyorum) Bu oyuncular çok da uyum sorunu yaşamaz çünkü Mrs. Faty:D Müslüman mış ,ve aynı takımdan oldukları için uyum süreci çok kısa olacaktır
yaralı transferler olacağına inanıyorum. |
---------------Borjan
[Ugur]----Faty---Navratil--Hayrettin -----------Kadir--[M. Nas] Grosicki----------------------Belay --------------------Erman ---------------Eneramo Nakadar Mehmet Nas'a ve Ugur Kavuk'a karsi saygi duysam, nakadar iyi niyetli ve karakterli futbolcular olmalarina ragmen, yinede onlarin yerine kaliteli takviye yapilmasini isterim. Ugur'un yavas kalmasi, ve böylece ataklara fazla kalkmamasi, ayrica hizli forvet oyuncularina karsi cok acik vermesi, problemli. Mehmet Nas 90 dakika boyunca mücadele eden ve her topa kosan cok önemli bir oyuncumuz, ama bitirici bir oyuncu degil. Son toplari iyi kullanamiyor. Defansif özellikleri ve hizi yeterli, hirsi süper, ofansif özellikleri cok düsük. Bu artik yetmiyor. |
[QUOTE=ozledımeskıyı;721295]Belay için Faty devrede olduğu için ben pek sorun çıkacağını sanmam (umuyorum) Bu oyuncular çok da uyum sorunu yaşamaz çünkü Mrs. Faty:D Müslüman mış ,ve aynı takımdan oldukları için uyum süreci çok kısa olacaktır
yaralı transferler olacağına inanıyorum.[/QUOTE] Faty müslüman degil, ama esi müslümanmis. L'equipe'e verdigi repörtaja göre. Ama bunun disinda kesinlikle katiliyorum. |
sağolasın be başkan sayende güzel günler göreceğiz
|
acaba rıza hoca futbolcu sayısını kaç olarak belirleyecek? ayrıca elimizde daha bir sürü yabancı oyuncu var. belay transferi olursa daha yabancı transferi olacağını düşünmüyorum.8 yabncımızın olması en mantıklısı ama şuana kadar hiç yerli oyuncu ismi duymadık. sağ bek,forvet ve bir oyun kurucunun şu şartlarda yabancı olmasına imkan yok gibi.
|
belay gelmiyo herhalde riza calimbay aciklama yapti bir sagbek ve forvet alacaz diyo sadece bilmem ki? bende ne soylucemi sasirdim hayalkafe yardim et kocum nerdesin ya aydinlat bizi kardesim
|
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Maurice-Belay[/url]
Burdaki linkten Baley Sivasspor'da gözüküyor bana transfer oldu gibi geliyor ama tam olarak da emin değilim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |