![]() |
Cevap: Sivasspor'a bir milli daha!
Marek Suchy Bence .
|
petr janda galiba...
|
[QUOTE=burach;721443]Marek Suchy Bence .[/QUOTE]
Marek suchy olmasını çokk isterim ama defansın ortasında oynuyor sadece bu yüzden o olmayacaktır malesef. Bence yüksek bi ihtimal Milan Cerny ! |
[QUOTE=sinansakru;721450]Marek suchy olmasını çokk isterim ama defansın ortasında oynuyor sadece bu yüzden o olmayacaktır malesef.
Bence yüksek bi ihtimal Milan Cerny ![/QUOTE] Bencede MILAN CERNY. AMA SONUNA "!" İŞARETİ KOYMUŞŞUN. CERNY TAKIMININ EN PAHALI FUTBOLCUSU. ALINIRSA BIZDE İŞ YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA İLK TERCİHİM BELAY. |
bana asparagas habermiş gibi geldi
|
[QUOTE=tavarih;721315]Abdullah Yiğit'in yazdığı gazetede çıktığına göre ciddi bir haber. O zaman Belay transferi mi iptal olacak ?
Bir de oyuncunun adı verilmemiş :)[/QUOTE] Belay transferi neden iptal olsun bir alaka kuramadım Abdurrahman ın yerine alınmış adamla sol açığa alınan adam arasında nasıl ilişki kurudn anlamadım :D |
kim cok merak ettim hayalkafe aciklar insallah
|
abi bu ne biçim habercilik futbolcunun ismi belli değil daha
|
Kalması Muhtemel yabancılarımız
Kamil Grosicki Eneramo Borjan(yeni aldık zaten) Navratil Rada Pedriel Faty Zatren bunların dışında kalmsını isteyeceğimiz diallo ve keita var onlarda gider byük ihtimal zaten ramoviç gitti 3 kontenjan var sayalım belay artı çek sağ bek 1 ini daha alırsak o da tribüne gider :confused::confused: |
Milan Cerny yada Daniel Pudil
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:47. |