![]() |
Cevap: skandal transferler/muthis transferler
vallaha ersen martin ve yasin cakmak acik ara ile onde
en cok sevilen transferler bilica,grosicki,eneramo,wooter... fark ettim muhtesem transferden cok skandal transferler cogunlukta :mad: |
allah allah mehmet yıldızı kimse yazmamış heralde
hayrettini de yazmak istiyom da o transfer olmadı hiç maalesef yıllardır altyapıdan onunla övünüyüz benim hatırladığım eskilerden timur bir de atilla isminde oyuncularımız vardı 2000li yılların başlarıydı heralde 3.ligdeyken halil ile caner vardı hatta o caner samsunspora gitmişti(süper lige) ve de serbest vuruş ustamız muhammed ali kurtuluş 4-5 yıl bizi zirvelere taşıdı hakkı hocaoğlu(şu an pilot takımımızın antrenörü yanılmıyorsam) gol krallığında luganonun karşısına çıkabilecek tek oyuncu idi:D skandal transferler saymakla bitmez yazan yazmış zaten |
Skandal Transfer : Adını unuttugum bi tane Cezayirli futbolcu.Shaktar'a karsı oynamıstı sanırım..Mac gecesi ülkesine gitmişti hemen..
|
[QUOTE=candostt;724593]1970 yıllarda 2 numara giyen bir cesim vardı...adeta defansın sigortası idi.[/QUOTE]orta sahada o yıllardada DİMİTRİ vardı top cambazımızdı
|
[QUOTE=burak58as553;724667]Skandal Transfer : Adını unuttugum bi tane Cezayirli futbolcu.Shaktar'a karsı oynamıstı sanırım..Mac gecesi ülkesine gitmişti hemen..[/QUOTE]
hamouer bouazza en son fransada arles avignon'da oynadi ve fransa ligue 2'ye dusmuslerdi :rolleyes: aslinda iyi bir forvetti ama bilmem yonetim daha cezayirli oyuncu alir mi :D |
kısaca son 2 senedir yapılan tüm transferler grosicki,pedriel,erman,eneramo,kadir,korcan,cihan hariç
|
Anderson Mehmet Yıldız , Bouzza Yasin çkmak . Ersen Martn
|
Kesinlikle Ceyhun ERİŞ.Sivaspor'a alınması bir hataydı.Ayrıca Ersan MARTİN ve Yasin ÇAKMAK.Bunların üçüde tam bir felaketti.
|
skandal: Bouazza (tek gecelik :) :) )
fiyasko: Mbemba, Aubey, Ersen Martin, Yasin Çakmak süper: Bilica, Petkovic, Balili, şimdide Kamil Grosicki, bir de Erman (gerçi yeni kendini göstermeye başladı ama...) ve Kadir veeeeeeee tabiki Mehmet Yıldız |
forumda önerilen 'serhat akın' ismini ise bu yılın 'sakandal adayı' olarak öneriyorum :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32. |